- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

Faktycznie Agnessa, to bylo tak niedawno, a teraz juz tak malo brakuje!

Chlopek, dasz rade! Z Ksawciem poszlo gladko, to teraz nie moze byc inaczej, nie patrz na te ekstremalne historie, trzeba byc dobrej mysli

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Olga, ciesze sie ze wszystko dobrze u Ciebie! Maly wazy juz 1,5kg? Czy tylko tyle masz na plusie?
Dziewczyny u mnie dzis studniowka!!!!!!!!!!![]()
![]()
majowka tyle mi się przytyło przez 2 tyg.,a mały 1,5kg.ważył właśnie 2 tyg.temu,zobaczymy jak pójdę za tydzień?
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Majowka napisał:
Olga, ciesze sie ze wszystko dobrze u Ciebie! Maly wazy juz 1,5kg? Czy tylko tyle masz na plusie?
Dziewczyny u mnie dzis studniowka!!!!!!!!!!![]()
![]()
majowka tyle mi się przytyło przez 2 tyg.,a mały 1,5kg.ważył właśnie 2 tyg.temu,zobaczymy jak pójdę za tydzień?
Olga - chyba do Twojego wózka ?? co?? allegro.pl/parasolka-do-wozka-mutsy-i2330381580.html
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mój mąż ciągle mi powtarza,zebym nie myślała o porodzie... po co ciągle o tym myśleć przed... przyjdą skórcze i jakoś pojdzie

bidol hehehehe no to nieźle ! chrzestnym Oliwierka bedzie niestety brat mojego męża... a on taki przygłupi jest... był świadkiem na naszym weselu i w ogóle nie wiedział co jak z czym... siedział jak snob przy stole a wszyscy się z niego śmiali ... no ale muszę jakoś to przeboleć.. mam nadzieje,ze Oliwierek nie bedzie taki ciapowaty po chrzestnym...
a siostre mam mega przebojową,ale charakter ma ciężki.. no i tez moze 24 na dobę gadac;))
zobaczymy jak to będzie.ja też mam duzo cech po chrzestnej i chrzestnym...wiec chyba coś w tym jest

Dziewczyny zamęczcie bidolka z tą apteką

bidol na zdjeciach wózka to Twój taras?

ale Ci zazdroszczę !
lato=grille=wieczorne odpoczywanie na tarasie....

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
a ja chyba nie kupie tamtego wózka bo nie ma chętnych na mój

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
U nas pogoda nawet nawet dzis ja bylam z maksem po zywnosc z gminy bo jak to mowia jak daja to sie bierze wiec pojechalam :)pranko sie suszy mezus zarzadal na obiadek sobie jajeczka sadzone wiec tez juz z glowy:)ide zaraz sobie kawusie zrobic i posiedzie z wami
kolezanka ma zajrzec na kawe ale nie wiem czy wpadnie a jeszcze jedno pytanko co do apteki BIDOL ty pewnie wiesz dokladnie jak dlugo sie czeka na zamowiony towar?? jak bym dzis zamowila np to w czwartek moge juz odebrac??
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

i nie może się już doczekać, kiedy pójdzie z małym na spacer i będzie mógł pograć z nim w piłkę. Dzwoni po każdej mojej wizycie u gina i regularnie, by dowiedzieć się, jak się miewam. Szok

Był moim świadkiem na ślubie i wywiązał się ze swojej roli rewelacyjnie, a na poprawinach popił trochę i wszystkim opowiadał, jaki jest szczęśliwy, że w końcu ma siostrę

No a jeśli chodzi o moich chrzestnych, to ja mam nadzieję, że nic z nich nie mam

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chłopek - chodziło Ci o budkę???
a wiesz że dzięki Tobie dowiedziałam się że mogę gondolkę mieć przodem i tyłem do kierunku jazdy

a ten Twój to może do komisu wstaw

Maksiu - myślę że tak - ja chyba w sobotę wieczorem, albo w niedzielę zamawiałam i wczoraj przyszedł mi SMS że już jest do odbioru

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wiec pewnie zostanie nam ten co mamy
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chrzestnym Wojtka będzie brat męża, jest niemożliwy, nigdy nie widziałam, żeby facet tak przeżywał fakt, że brat będzie miał dziecko. Nawet na imieniny Wojtusia przyjechał
i nie może się już doczekać, kiedy pójdzie z małym na spacer i będzie mógł pograć z nim w piłkę. Dzwoni po każdej mojej wizycie u gina i regularnie, by dowiedzieć się, jak się miewam. Szok
Był moim świadkiem na ślubie i wywiązał się ze swojej roli rewelacyjnie, a na poprawinach popił trochę i wszystkim opowiadał, jaki jest szczęśliwy, że w końcu ma siostrę
No a jeśli chodzi o moich chrzestnych, to ja mam nadzieję, że nic z nich nie mamCiotka postrzelona, a chrzestnego nie widziałam od komunii, na którą zresztą przyszedł pijany. Wrr...
He4 he ja mam charakterek po chrzestnej moja mama zawsze mi to powie:)
A moja dzidzia bedzie miala chrtzestna mloda bo moja kuzynka bedzie zgodzila si bez niczego tylko nie wiemy jak z chrzestnym: bo chcemy od m z rodziny w sumie tez mlody lepek 18 bedzie mial:) a jak nie to m brat ale ten az w opolu mieszka i jest klopot:)
cio do mojego chrzestnego to mamy brat i sa skluceni takze a ni na weselu nie byl a ni na komuni wiec tak jak bym go nie znala
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
bidol do komisu musze jechac 45km a nie ma kiedy bo mąż cały dzien w pracy
wiec pewnie zostanie nam ten co mamy
ja bym się nie zastanawiała, tylko kupiła tamten i ten w między czasie się napewno sprzeda

Anszka- ja też kiepskich chrzestnych mam - mało się mną interesowali - a jak pojechałam na ślub prosić to chrzestna wielce zdziwiona była że ja już dorosła jestem

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tamten by mi do spacerówki Ksawcia pasował

tyle ze musi damian isc zdjecia porobic bo wózek na strychu jest i ja tam nie wyjdę

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-