BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 11 miesiąc temu #357511 przez Majowka
Dzieki dziewczyny :kiss:

Faktycznie Agnessa, to bylo tak niedawno, a teraz juz tak malo brakuje! :laugh:

Chlopek, dasz rade! Z Ksawciem poszlo gladko, to teraz nie moze byc inaczej, nie patrz na te ekstremalne historie, trzeba byc dobrej mysli :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #357517 przez Olga
Majowka napisał:

Olga, ciesze sie ze wszystko dobrze u Ciebie! Maly wazy juz 1,5kg? Czy tylko tyle masz na plusie? :)

Dziewczyny u mnie dzis studniowka!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

majowka tyle mi się przytyło przez 2 tyg.,a mały 1,5kg.ważył właśnie 2 tyg.temu,zobaczymy jak pójdę za tydzień?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #357524 przez bidol
Olga napisał:

Majowka napisał:

Olga, ciesze sie ze wszystko dobrze u Ciebie! Maly wazy juz 1,5kg? Czy tylko tyle masz na plusie? :)

Dziewczyny u mnie dzis studniowka!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

majowka tyle mi się przytyło przez 2 tyg.,a mały 1,5kg.ważył właśnie 2 tyg.temu,zobaczymy jak pójdę za tydzień?

Olga
- chyba do Twojego wózka ?? co?? allegro.pl/parasolka-do-wozka-mutsy-i2330381580.html

12 lata 11 miesiąc temu #357528 przez mloda_mamuska
chłopek nie zamartwiaj się... dałaś radę z Ksawciem ,dasz radę i teraz! ;)
mój mąż ciągle mi powtarza,zebym nie myślała o porodzie... po co ciągle o tym myśleć przed... przyjdą skórcze i jakoś pojdzie ;) DAMY RADĘ.

bidol
hehehehe no to nieźle ! chrzestnym Oliwierka bedzie niestety brat mojego męża... a on taki przygłupi jest... był świadkiem na naszym weselu i w ogóle nie wiedział co jak z czym... siedział jak snob przy stole a wszyscy się z niego śmiali ... no ale muszę jakoś to przeboleć.. mam nadzieje,ze Oliwierek nie bedzie taki ciapowaty po chrzestnym...
a siostre mam mega przebojową,ale charakter ma ciężki.. no i tez moze 24 na dobę gadac;))

zobaczymy jak to będzie.ja też mam duzo cech po chrzestnej i chrzestnym...wiec chyba coś w tym jest ;)) Oby lubił się ubierać dobrze po mamusi..;p bo znajoma kupowała ze mną buciki dla synka i niedawno urodziła...i jej synek w nic nie lubi sie ubierać... a tyle ma cudnych ciuszkow i bucikow.. a byle spodenki mu włożc to pół godziny i tyle histerii ... ciekawe jak to będzie ;)

Dziewczyny zamęczcie bidolka z tą apteką
:lol:

bidol na zdjeciach wózka to Twój taras? :lol: bo chyba pisałaś,że w domku mieszkasz ;>
ale Ci zazdroszczę !
lato=grille=wieczorne odpoczywanie na tarasie.... :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #357529 przez chłopek
bidol a u ciebie chyba ładnie? bo u mnie pada ciągle.
a ja chyba nie kupie tamtego wózka bo nie ma chętnych na mój :(

12 lata 11 miesiąc temu #357531 przez maksiu
Kochane tyleskrobiecie ze normalnie nie nadazam za wami piszecie jak oszalalae:) nie doczytam was bo i tak zapomne co ktorej mialam odp
U nas pogoda nawet nawet dzis ja bylam z maksem po zywnosc z gminy bo jak to mowia jak daja to sie bierze wiec pojechalam :)pranko sie suszy mezus zarzadal na obiadek sobie jajeczka sadzone wiec tez juz z glowy:)ide zaraz sobie kawusie zrobic i posiedzie z wami
kolezanka ma zajrzec na kawe ale nie wiem czy wpadnie a jeszcze jedno pytanko co do apteki BIDOL ty pewnie wiesz dokladnie jak dlugo sie czeka na zamowiony towar?? jak bym dzis zamowila np to w czwartek moge juz odebrac??

12 lata 11 miesiąc temu #357532 przez Olga
chlopek,a wstawiłaś już na allegro? Ja swoją gondolę wstawiła wszędzie gdzie popadnie i też czekam. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357533 przez anszka
Chrzestnym Wojtka będzie brat męża, jest niemożliwy, nigdy nie widziałam, żeby facet tak przeżywał fakt, że brat będzie miał dziecko. Nawet na imieniny Wojtusia przyjechał :)
i nie może się już doczekać, kiedy pójdzie z małym na spacer i będzie mógł pograć z nim w piłkę. Dzwoni po każdej mojej wizycie u gina i regularnie, by dowiedzieć się, jak się miewam. Szok :)
Był moim świadkiem na ślubie i wywiązał się ze swojej roli rewelacyjnie, a na poprawinach popił trochę i wszystkim opowiadał, jaki jest szczęśliwy, że w końcu ma siostrę :)

No a jeśli chodzi o moich chrzestnych, to ja mam nadzieję, że nic z nich nie mam ;) Ciotka postrzelona, a chrzestnego nie widziałam od komunii, na którą zresztą przyszedł pijany. Wrr...

12 lata 11 miesiąc temu #357534 przez chłopek
olga wystawiłam ale wiesz do jutra wątpie że mi sie sprzeda, bo tak sie z ta babka umówiłam

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357535 przez bidol
M_M - to przed domem - :) Altanę robimy za domem - jak dokończymy to wstawie zdjęcie :laugh: a i tarasów Ci u mnie pod dostatkiem :laugh: jeden taki duuuży i trzy mniejsze :laugh: Super mi się tu mieszka, ale mąż namawia mnie na budowę swojego ;) bo tu Tata z nami mieszka, ale ja nie chcę - po pierwsze mój tata to już staruszek - 67 lat ma, a po drugie jak byśmy budowali to blisko teściów - których całym sercem...... B) B) B)

Chłopek - chodziło Ci o budkę???
a wiesz że dzięki Tobie dowiedziałam się że mogę gondolkę mieć przodem i tyłem do kierunku jazdy :ohmy: :lol:
a ten Twój to może do komisu wstaw :)

Maksiu - myślę że tak - ja chyba w sobotę wieczorem, albo w niedzielę zamawiałam i wczoraj przyszedł mi SMS że już jest do odbioru :woohoo:

12 lata 11 miesiąc temu #357536 przez chłopek
bidol do komisu musze jechac 45km a nie ma kiedy bo mąż cały dzien w pracy
wiec pewnie zostanie nam ten co mamy

12 lata 11 miesiąc temu #357540 przez maksiu
anszka napisał:

Chrzestnym Wojtka będzie brat męża, jest niemożliwy, nigdy nie widziałam, żeby facet tak przeżywał fakt, że brat będzie miał dziecko. Nawet na imieniny Wojtusia przyjechał :)
i nie może się już doczekać, kiedy pójdzie z małym na spacer i będzie mógł pograć z nim w piłkę. Dzwoni po każdej mojej wizycie u gina i regularnie, by dowiedzieć się, jak się miewam. Szok :)
Był moim świadkiem na ślubie i wywiązał się ze swojej roli rewelacyjnie, a na poprawinach popił trochę i wszystkim opowiadał, jaki jest szczęśliwy, że w końcu ma siostrę :)

No a jeśli chodzi o moich chrzestnych, to ja mam nadzieję, że nic z nich nie mam ;) Ciotka postrzelona, a chrzestnego nie widziałam od komunii, na którą zresztą przyszedł pijany. Wrr...

He4 he ja mam charakterek po chrzestnej moja mama zawsze mi to powie:)
A moja dzidzia bedzie miala chrtzestna mloda bo moja kuzynka bedzie zgodzila si bez niczego tylko nie wiemy jak z chrzestnym: bo chcemy od m z rodziny w sumie tez mlody lepek 18 bedzie mial:) a jak nie to m brat ale ten az w opolu mieszka i jest klopot:)
cio do mojego chrzestnego to mamy brat i sa skluceni takze a ni na weselu nie byl a ni na komuni wiec tak jak bym go nie znala

12 lata 11 miesiąc temu #357541 przez bidol
chłopek napisał:

bidol do komisu musze jechac 45km a nie ma kiedy bo mąż cały dzien w pracy
wiec pewnie zostanie nam ten co mamy

ja bym się nie zastanawiała, tylko kupiła tamten i ten w między czasie się napewno sprzeda :) Mój szwagier tak teraz kupił x-landera tego naj nowszego a ten felerny co mieli go od początku - tj 6m wystawił na aukcję i kilka dni później się sprzedał :) tylko musisz ładne zdjęcia zrobić :laugh:

Anszka- ja też kiepskich chrzestnych mam - mało się mną interesowali - a jak pojechałam na ślub prosić to chrzestna wielce zdziwiona była że ja już dorosła jestem :dry:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357546 przez chłopek
no własnie myślalam zeby tak zrobic ale musze z Damianem pogadać co on na to.
tamten by mi do spacerówki Ksawcia pasował :)

tyle ze musi damian isc zdjecia porobic bo wózek na strychu jest i ja tam nie wyjdę :)

12 lata 11 miesiąc temu #357550 przez maksiu
chlopek nawet sie nie waz isc:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka