- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"
Anszka kupiłam do mojego Kapsa fotelik z adapterami - ten ich - i wydaje się być całkiem fajny. CO prawda ja mam Jazz, ale pewnie fotelik do Neo jest i tak ten sam.
Moje dzieci położyły się i zasnęły, zaraz muszę ich obudzić, bo Kuba będzie się kręcić do 22 potem. Zmęczony jest bo nockę spędził u kuzyna, o 11 miał trening szermierki, potem jeszcze pojechaliśmy odebrać obsadzone i zamówione skrzynki z kwiatkami na balkon, odebraliśmy Kamila, bo wrócił z obozu. Obiadek niedaleko Starego Rynku - pyszne pierogi z pieca - w restauracji nie było klimy, a tam ciągle piece chodzą i mimo że jest duuuża i piętrowa, więc sauna była straszliwa. Wyszliśmy najedzeni i potwornie zmęczeni temperaturą. Dojechaliśmy ok. 16 do domu i chłopaki padły.
Piękna pogoda u nas dzisiaj. Bardzo ciepło, ale z lekkim wiaterkiem, więc jest przyjemnie bardzo. Zresztą chyba nie tylko u mnie piękna pogoda, bo tylko jedną stronę z haczkiem miałam do nadrobienia od rana

chłopek zazdroszczę sesji, koniecznie pokaż coś po. Nie mam chyba żadnego zdjęcia z brzuszkiem, poza tymi, które kiedyś Wam wstawiła

mm rybka zapowiada się smakowicie, często tak robię. A na ryż z tego przepisu skuszę się na bank
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Kamyczka - ja gotuję jakieś proste dania i to zazwyczaj na dwa dni, żeby nie stać przy garach, ale nie wykluczam, że niedługo poddam się kulinarnym improwizacjom mężowskim

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale i tak mam ochote na te truskawki

mam nadzieje,ze jutro kupie,bo beda mi sie sniły ;p
ja juz ogarnelam mieszkanko

zaraz porozmawiam z mamuśką na skypie i będę odpoczywała

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
My doooopiero wrocilismy....tak mnie bola nogi...caly dzien dreptalam po ikea, mam juz dosyc.
Kupilismy prawie wszystko. Jednej polki tylko nie mieli w magazynie, wiec w poniedzialek pojade do drugiej ikea, moze tam bedzie....

W przyszlym tygodniu bede tez musiala sie skupic na zamowieniu tego stelarza do przewijaka, juz mam namiary na firme, ktora to produkuje.
Z takich grubszych rzeczy to brakuje nam juz tylko tego przewijaka i dywanu, jesli chodzi o pokoj Lukaska

Saiko, sliczne stokrotki

Anszka, gratuluje wozeczka! Cos Ci jeszcze zostalo?
Chlopek, udanej sesji! Koniecznie foteczki nam pokaz pozniej.
M-M, straszne z ta woda, pamietam jak bylam na weekend w uk, tez tak mieli, ze wieczorem tylko zimna woda, bo bojler wylaczali...nie ma to jak w Polsce! Tu za to, jak jedna osoba sie kapie, to nie mozna w kranie wody odkrecac bo sie rozregulowuje strumien i temperatura wody temu pod prysznicem, komedia jakas

- Dżasta
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Tylko z naszego grilla dzis nic nie wyszlo, bo zadlugo zeszlo z rybkami i ogodatroszke sie zepsula :/ ale za to zrobimy sobie takie pyszne deserki z galeretki, bitej smietany iowocow i obejrzymy sobie jakis film.
Ogladala ktoras moze "I ze cie nieopuszcze"?
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- Kamyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteś już z nami Dominiczku!

Anszka mój mąż super gotuje,a ja nie

wymysleć

A mój mąż kupił dziś parę rzeczy dla maluszka:termometr,sudocrem,podkłady poporodowe,mam grzebyczek i szczotkę do włosów,oilatum soft,majtki siateczkowe,muszę kupić jeszcze obcinarkę do pazurków i butelkę i laktator ale z tym poczekam jeszcze.
Majówka,to teraz odpoczywaj z nóżkami do góry!
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

no z tą wodą masakra... u Was też śmiesznie,ze nie mozna z kranu puscic jak sie ktos kąpie

ja co 3 godzinki włączam,żeby się grzała... ale raz mi sie zapomnialo.. i to akurat jak myłam włosy...a że mam długie to potrzebuję duuzo wody,zeby je dobrze spłukać ;/ na szczęście mamy takie coś jak farelka na ścianie zamontowane w łazience i jak spłukałam włosy to od razu pod tą farelkę wskoczyłam,żeby się nie przeziębić

aa..Majowka pamietaj o zdjeciu pokoiku jak juz wszystko bd mieli !

wózek juz prawie mam ! fotelik też

no i za tydzien mieszkanko

a z tych mniejszych rzeczy typu grzebyk,nożyczki,termometr..to tez w przyszłym tygodniu powoli chcemy kupic

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wogole urwałam rure z odkurzacza hehe mezul przyjdzie z pracy pewnie bedzie zadowolony ze z pracy do pracy ;p hehehe
a co do wyprawki to mi tez powoli idzie uzupelnianie/kupowanie i wykreslanie z listy potrzebnych rzeczy.
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja jednoczesnie lubie i nie lubie ta cala eweline

troche irytuje mnie,ale jednoczesnie jakos lubie ją słuchać.

daners to teraz musisz wypic gorącą herbatę ;P
tylko nie z miodem,bo podobno miód podrażnia jeszcze bardziej gardło

ależ Ty masz siły ,ze odkurzacz rozwaliłaś ;P
- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Majowka zazdraszczam Ci ,ze wszystko juz masz! ja dalej w rozsypce... ale powoli sie posuwamy do przodu
no z tą wodą masakra... u Was też śmiesznie,ze nie mozna z kranu puscic jak sie ktos kąpie
ja co 3 godzinki włączam,żeby się grzała... ale raz mi sie zapomnialo.. i to akurat jak myłam włosy...a że mam długie to potrzebuję duuzo wody,zeby je dobrze spłukać ;/ na szczęście mamy takie coś jak farelka na ścianie zamontowane w łazience i jak spłukałam włosy to od razu pod tą farelkę wskoczyłam,żeby się nie przeziębić
aa..Majowka pamietaj o zdjeciu pokoiku jak juz wszystko bd mieli !
wózek juz prawie mam ! fotelik też
no i za tydzien mieszkankoi mebelki kupujemy.
a z tych mniejszych rzeczy typu grzebyk,nożyczki,termometr..to tez w przyszłym tygodniu powoli chcemy kupic
Jakie wszystko!!!!

Fotke wrzuce na pewno, niech tylko polki zamontuja i posciel kupie, to zaraz Wam pokaze, bo juz bedzie co!

Wozek juz zamowilas????? Widzialam dzis jeden w ikea, pieknie sie prezentowal

Do nowego mieszkanka juz za tydzien sie przeprowadzacie!? Suuper! Urzadzanie pokoiku troche Wam zajmnie...

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale jestem własnie w trakcie zakupu.

a z pokoikiem nie wiem jeszcze jak to będzie. Zobaczymy za tydzień.
W przyszłm tygodniu mam nadzieje,ze objedziemy te mieszkania,które wybraliśmy i uda Nam się na któreś zdecydować

Najgorsze jest to,ze jak juz znajdujemy jakieś super to jest tylko ogromny salon bez sypialni..i bez pokoiku dla Malego ;/ za to jest na przyklad duzy taras albo balkon,albo ogród.... a jak jest sypialnia i salon to nie ma balkonu itp ... no i ciężko trafić w 10. Ale codziennie szukamy

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!

Jak juz wozek kupisz wrzuc fotki!!!!!!
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I chyba kupimy go

a co do mieszkania...lepiej bym sie czula jakbym miala łóżeczko Oliwierka obok Naszego łóżka...bo tak bede myślała ciągle co u Niego i co minute bede leciała do jego pokoju.. no i wlasnei z drugiej strony..fajnie jak Maluszki mają swój pokoik

W srode na wizycie u położnej spytamy się czy są takie wymagania,ze dziecko musi miec swoj pokoik,bo tak słyszelismy

a taras albo balkon... fajna sprawa ..bardzo fajna!