BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 11 miesiąc temu #365990 przez mloda_mamuska
chlopek moich znajomych malutka tez caly dzien spi jakby dziecka nie bylo..ja nie iem od czego to zalezy ??
mam nadzieje,ze pochwalisz sie zdjeciami jak kolezanka Tobie wyśle? a zadowolona jesteś ? z sesji ? :))

Dziewczyny mam pytanie : juz nie raz słyszałam,że jeśli kobieta przez całą ciążę dużo się rusza,chodzi itp .to ma łatwiejszy poród i szybszy niż kobieta ,która leży i odpoczywa całą ciążę. ILE W TYM PRAWDY ???

Kamyczka
a dobry ,pikantny wyszedł. taki jak lubię :laugh:

Właśnie nasmarowalam sie kremem cała i oglądam surowych rodziców. Zapowiada się ciekawie ;)

Tutaj od położnej dostalam taką książkę 'poród w sheffield' i tam mam dosłownie wszystko o porodzie,znieczuleniu itp i jest co zabrac do szpitala i jest malo rzeczy do wzięcia.. nie tak jak w polsce. Moze dlatego,ze bardzo szybko po porodzie sie wychodzi do domu.. kilka godzin po porodzie ..no chyba,ze na własne żądanie mozna zostac do dnia następnego.
;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #365999 przez chłopek
m_m ja przy Ksawciu chodzałam duzo z psem na spacery i wogóle po mieście i nie miałam jakiegoś łatwego porodu
pochwalę sie zdjeciami jak tylko kolezanka wyśle, zadowolona jestem z sesji

oglądam surowi rodzice

12 lata 11 miesiąc temu #366009 przez mloda_mamuska
chlopek to super,ze jestes zadowolona ;)
ja do 7 miesiaca pracowalam i to fizycznie,ale teraz siedze z tylkiem w domu i boje sie tego ,ze bede miala trudny porod...ale jakos takie dziwne mi sie to wydaje,ze jak sie chodzi to latwy...;)

i jak reakcja na surowych rodzicow??
aż nie wierzyłam,ze ten chlopak sie zmieni... taki paskudny byl.

12 lata 11 miesiąc temu #366012 przez chłopek
m_m no ten chłopak to masakra,
wiesz moja siostra do 7 miesiaca tez pracowałą fizycznie i miała łatwy poród szybciutko urodziła

12 lata 11 miesiąc temu #366018 przez Kamyczka
Anszka ja też mam od mamusi gołąbki :lol: i dostałam kolejne ubranka :lol:
chłopek piękny suwaczek :kiss:
MM ja czekam na "Prawo Agaty" :)

12 lata 11 miesiąc temu #366019 przez Olga
Ja oglądałam Perfekcyjną pania domu i zapomniałam o Surowych rodzicach.Były dwie młode dziewczyny 22 i 23 lata,ale miały bałagan w domu.Jedna miała dzidziusia 16 miesięcznego,ale ta druga tylko z narzeczonym mieszkała i taki syf,że ja sobie tego nie wyobrażam. :)

Dobrze,że ta niedziela się kończy,bo chyba bym dłużej nie wytrzymała z nudów :angry: Serasznie nie lubię niedzieli :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #366020 przez maksiu
Kochane co do porodu to sa przypadki ja nim chyba jestem
Bo jednak w 5 miesiacu bralam slub i tyak jakos przed musialam latac jak oszalala potem jak sie przeprowadzilam to tez nie siedzialam w domu tylko spacerowalamn dosc duzo i co porod 20 minutekj i juz:P

kochane lee maksa przebrac i sie tez poloze bo tak jak chlopek i u mnie sie dzidziusa wierga i wypina ze licho mi siedziec

12 lata 11 miesiąc temu #366021 przez Anna77
anszka mam zrobioną listę bardzo szczegółową tej torby, tylko muszę to jeszcze do niej wpakować :huh: Jutro to zrobię na bank, a jak będę miała chwilkę to tu przepiszę.

Teraz leniuchuję i czekam na Prawo Agaty

12 lata 11 miesiąc temu #366025 przez chłopek
ja ide ugotować Ksawciowi mleko no i sie umyc

12 lata 11 miesiąc temu #366027 przez mloda_mamuska
Kamyczka ja tez prawo agaty bede oglada ;)))

Olga
niedziele są zawsze nudne.. ja o zawsze na wieczory czekam..bo surowych rodzicow ogladam, prawo agaty itp.. ;)

12 lata 11 miesiąc temu #366037 przez Olga
m m to prawda,wieczorem się trochę coś zaczyna ruszać,ale cały dzień można kota dostać.Teraz jak moje córki już mają swoje towarzystwo i całymi dniami ich nie ma-nie mogę się jakoś do tego przyzwyczaić :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 11 miesiąc temu #366042 przez Majowka
Czesc dziewczyny,
My juz w domku. Udala sie impreza, Łukaszek kopal jakby chcial sie bawic z tymi wszystkimi dziecmi. Nie moge sie doczekac kiedy my mu bedziemy organizowac urodzinki! :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #366051 przez mloda_mamuska
Olga juz niedlugo bedziesz miala zajeciee;))

Majkowka
ja tez nie moge sie tego doczekac;))

12 lata 11 miesiąc temu #366052 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Czesc dziewczyny,
My juz w domku. Udala sie impreza, Łukaszek kopal jakby chcial sie bawic z tymi wszystkimi dziecmi. Nie moge sie doczekac kiedy my mu bedziemy organizowac urodzinki! :laugh:

Majówka,ja się nie mogę doczekać spacerków,przytulasków,całusków,pierwszego uśmiechu....eh kiedy to będzie?

12 lata 11 miesiąc temu #366063 przez chłopek
dziewczyny doczekacie sie zleci, my juz niedługo drugie urodzinki Ksawcia będziemy wyprawiać.
pierwszych kroków też sie nie mogłam doczekać a teraz czasem chce zeby sobie siadł na chwilke

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka