- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202775 przez luska
No nie wierze własnym oczom .Dziewczyny ale te wasze dzieciaczki się spieszą
Ale będę w tyle za wami pewnie heheh 
Anyanka dokładnie jedź na Ip niech chociaż ci uspokoją , nie ma na co czekać
Ankol trudno twój P musi jakoś to znieść , byle dzidziuś obie jeszcze posiedział w brzuszku.Dziewczyny oszczędzajcie się
Nie no jasne , że za wcześnie.Tak na mój chłopski rozum to po 36 tc dopiero zaczyna się ten bezpieczny okres wypakowania .Tez jutro mam wizytę i jak was tak czytam , to mam obawy bo ja nie mam nic do szpitala , no nie kłamie papcie sobie ostatnio kupiłam i to wszystko
Ale jakoś się nie nastawiam na jakieś "komplikacje" Nie ma takiej opcji , nie mam teraz czasu na leżenie 
Kurcze , biedna ta nasz Docia.Kima również mnie tam podpisz pod pozdrowieniami , bo ja osobiście mam brak funduszy na koncie
Chociaż dobrze , ze jej wyjasnili czemu nie robią na bieżąco tego usg , oby ja w ten czwartek wypuścili

Anyanka dokładnie jedź na Ip niech chociaż ci uspokoją , nie ma na co czekać
Ankol trudno twój P musi jakoś to znieść , byle dzidziuś obie jeszcze posiedział w brzuszku.Dziewczyny oszczędzajcie się

Nie no jasne , że za wcześnie.Tak na mój chłopski rozum to po 36 tc dopiero zaczyna się ten bezpieczny okres wypakowania .Tez jutro mam wizytę i jak was tak czytam , to mam obawy bo ja nie mam nic do szpitala , no nie kłamie papcie sobie ostatnio kupiłam i to wszystko

Kurcze , biedna ta nasz Docia.Kima również mnie tam podpisz pod pozdrowieniami , bo ja osobiście mam brak funduszy na koncie

Temat został zablokowany.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202781 przez luska
własnie kochane nie ma się co nakręcać , każdy dzień dzidka w brzuszku jest dla niego bezcenny .Wiec niech sobie spokojnie siedzą .Bedze wszystko dobrze i koniec nie ma co panikować i sobie wmawiać 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra tez mykam , bo marudasi mi ten mój ślubny

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra tez mykam , bo marudasi mi ten mój ślubny

- zaguś
-
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #202843 przez zaguś
o kurcze dziewczyny wrzesień to trochę za wcześnie na wypakowywanie się, wszystkim nam jest ciężko, ale ja za wszelką cenę będę próbowała dotrwać do terminu. fakt mi to łatwo mówić ja mam tyle energii że nie wiem co ze sobą zrobić, w ciągu 2 dni wysprzątałam cały dom pomyłam wszystkie okna, skakałam po szafkach kuchennych żeby ich wierzch umyć, do tej pory śmigam na motorze i to wcale nie koło domu tylko weekendy zawsze motocyklowe są, chyba powinnam dziękować za to wszystkim świętym. Nawet za pracą się stęskniłam, szczególnie że teraz się zaczyna rok akademicki i mogłabym z tymi studentami pogadać, a tak sama w domu ze zwierzyną i z brzuchem gadam.
współczuję Oli tyle czasu biedulka leży w tym szpitalu, dobrze że chociaż ma kontakt z nami. Ale podziwiam jej mężczyznę- sam musial odnaleźć się w przygotowywaniu wszystkiego dla dzidzi.
a i dołączam do przyszłych mam które robiły dzisiaj pranie- 4 pralki suszą się, ciekawe tylko kto to później poprasuje.
współczuję Oli tyle czasu biedulka leży w tym szpitalu, dobrze że chociaż ma kontakt z nami. Ale podziwiam jej mężczyznę- sam musial odnaleźć się w przygotowywaniu wszystkiego dla dzidzi.
a i dołączam do przyszłych mam które robiły dzisiaj pranie- 4 pralki suszą się, ciekawe tylko kto to później poprasuje.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202877 przez iva 20
Widze ze ja pierwsza hehe
wiec witam was !
ja juz nie spie mala obudzila a teraz ide sniadanko robic i czekam na mleczko
ja wczoraj sie czulam jak by mnie kon przejechal ale dzisiaj jest juz lepiej
naszczescie nie lubie takich dni ze mi sie nic nie chce 
mi np tez sie wydaje ze wody pomalu odchodza bo niekiedy z tymi majtami szalu mozna dostac jest dzien ze potrafie je zmienic z kilka razy hehe

ja juz nie spie mala obudzila a teraz ide sniadanko robic i czekam na mleczko

ja wczoraj sie czulam jak by mnie kon przejechal ale dzisiaj jest juz lepiej

mi np tez sie wydaje ze wody pomalu odchodza bo niekiedy z tymi majtami szalu mozna dostac jest dzien ze potrafie je zmienic z kilka razy hehe
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #202879 przez vestusia
Dzień dobry
Nie mogłam się powstrzymać, żeby do Was nie zajrzeć 
Piję kawkę, zaraz idę do łazienki doprowadzić się do stanu używalności. No i muszę się ogolić.
Anakol, ja również nie wpadłabym na to, aby używać kremu. W zasadzie nigdy nie używałam kremu, a można go używać w okolicy bikini? No i potem to będę tam chyba całkiem łysa he, he,he jak się tam posmaruję
Dziś powalczę jeszcze z maszynką, innej rady nie ma. Może pomyślę o kremie, ale póki co jakoś daję radę z lusterkiem.
Ja już nie mogę się doczekać wizyty. Jeszcze muszę do pracy podskoczyć, podbić legitymację ubezpieczeniową i wziąć druk RMUA.
Zaguś, ja Cię podziwiam. Ja nie narzekam, a teraz nawet nie wyobrażam sobie, żebym mogła jeszcze chodzić do pracy. Sama z ledwością daję radę, a co dopiero jeszcze pracować. Tylko uważaj, żeby niczego nie przyspieszyć.
Ja bym chciała rodzić za 5 tygodni. Akurat byłby już 38 tydzień i by mi pasowało he, he, he. Ciekawe kiedy to się rozpocznie...
Uciekam do wanny i zbieramy się do drogi :*

Piję kawkę, zaraz idę do łazienki doprowadzić się do stanu używalności. No i muszę się ogolić.
Anakol, ja również nie wpadłabym na to, aby używać kremu. W zasadzie nigdy nie używałam kremu, a można go używać w okolicy bikini? No i potem to będę tam chyba całkiem łysa he, he,he jak się tam posmaruję

Dziś powalczę jeszcze z maszynką, innej rady nie ma. Może pomyślę o kremie, ale póki co jakoś daję radę z lusterkiem.
Ja już nie mogę się doczekać wizyty. Jeszcze muszę do pracy podskoczyć, podbić legitymację ubezpieczeniową i wziąć druk RMUA.
Zaguś, ja Cię podziwiam. Ja nie narzekam, a teraz nawet nie wyobrażam sobie, żebym mogła jeszcze chodzić do pracy. Sama z ledwością daję radę, a co dopiero jeszcze pracować. Tylko uważaj, żeby niczego nie przyspieszyć.
Ja bym chciała rodzić za 5 tygodni. Akurat byłby już 38 tydzień i by mi pasowało he, he, he. Ciekawe kiedy to się rozpocznie...

Uciekam do wanny i zbieramy się do drogi :*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez vestusia.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202889 przez luska
hej laseczki
Zagus ja jszcze z 2 tygodnie tem walczyłam tak z domem i całe szczescie , ze sie wtedy wziełam bo miałam werwe i szafeczki wszedzie da poczyszczona w szufladach poukładane pomyte miejsce porobione , tylko pwnie jeszce raz okna pomyje no i takie stndardowe lepsze ogarniecie z pastowaniem itd itp.
A teraz bez sił jestem ale u mnie to chyba pogoda wpływa na to bo od wczoraj deszczowo.Na taka pogodę to mam pewnie niskie ciśnienie , zatyka mnie i nie mogę oddychać (jak babcia
)
A z tym kremem to tez myślałam , ale zawsze się cykałam bo wyczytała na nich ,że nie powinno się stosować w "tych" miejscach .A ,że mam pecha to pewnie by mi się coś tam porobiło
Ale kto wie może spróbuje jak poznam więcej opinii ,że jednak jest oki.Dziewczyna na grudnówkach polecała maszynkę elektryczną, Też by było trzeba sprobowac 
No Vestusia mnie tez czeka lustereczko i jazda
Na 19 wizyta.Mały pojdzie ziuziu a ja pewnie sie ogarnąć.Włosy jeszcze muszę zrobić 
Uciekam obiadek szykować
Zagus ja jszcze z 2 tygodnie tem walczyłam tak z domem i całe szczescie , ze sie wtedy wziełam bo miałam werwe i szafeczki wszedzie da poczyszczona w szufladach poukładane pomyte miejsce porobione , tylko pwnie jeszce raz okna pomyje no i takie stndardowe lepsze ogarniecie z pastowaniem itd itp.
A teraz bez sił jestem ale u mnie to chyba pogoda wpływa na to bo od wczoraj deszczowo.Na taka pogodę to mam pewnie niskie ciśnienie , zatyka mnie i nie mogę oddychać (jak babcia

A z tym kremem to tez myślałam , ale zawsze się cykałam bo wyczytała na nich ,że nie powinno się stosować w "tych" miejscach .A ,że mam pecha to pewnie by mi się coś tam porobiło

No Vestusia mnie tez czeka lustereczko i jazda

Uciekam obiadek szykować

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202891 przez Batmanik
Witam!!!
Zagus jakbym siebie widziala rok temu czytajac to co napisalas ja blisko przed terminem i nawet juz po tak sie nie czulam jak teraz 2 miesiace przed:(
u nas dzis sloneczko swieci:)
ja mialam okropne sny
a wczoraj dwa prania mialam i dzis bedzie kolejne dwa....
jutro ktg i chyba po - podjade cos w pokoju porobic
wogole to moj mnie drazni- ale czasami mam wrazenie ze to ja sie go czepiam - ale co niech sobie nie mysli ze on jest bez winy gamon
a chlop jak chce to potrafi- moj to nie chcial igora przebierac jak go poprosilam a ktorejs nocy budze sie a igora moja na przewijaku lezy a tatsu przebiera go:)
Zagus jakbym siebie widziala rok temu czytajac to co napisalas ja blisko przed terminem i nawet juz po tak sie nie czulam jak teraz 2 miesiace przed:(
u nas dzis sloneczko swieci:)
ja mialam okropne sny

a wczoraj dwa prania mialam i dzis bedzie kolejne dwa....
jutro ktg i chyba po - podjade cos w pokoju porobic
wogole to moj mnie drazni- ale czasami mam wrazenie ze to ja sie go czepiam - ale co niech sobie nie mysli ze on jest bez winy gamon

a chlop jak chce to potrafi- moj to nie chcial igora przebierac jak go poprosilam a ktorejs nocy budze sie a igora moja na przewijaku lezy a tatsu przebiera go:)
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202899 przez aniaa_
Witajcie,
Ja też już na nogach, mnie ciągle ten brzuch boli
jak coś robie, czy sie ruszam, ale sam dół, pewnie, przez tą szyjkę, dzisiaj zamierzam dalej kontynuować pranie
i zaczac juz prasować, bo sie tego nazbiera 
Zaguś kurcze ale masz fajnie, ja to w sumie też dobrze sie czuje tylko ten brzuch mi dokucza i trochę stresuje, w zasadzie to powinnam leżec najwiecej ale kto porobi pranie dla dzidzi?, niestety mój kochany mężulek nie jest na tyle pomocy co Oli, zresztą jakby zrobił już to pranie, to pewnie polowa rzeczy byłaby do wyrzucenia
Ja też już na nogach, mnie ciągle ten brzuch boli

Zaguś kurcze ale masz fajnie, ja to w sumie też dobrze sie czuje tylko ten brzuch mi dokucza i trochę stresuje, w zasadzie to powinnam leżec najwiecej ale kto porobi pranie dla dzidzi?, niestety mój kochany mężulek nie jest na tyle pomocy co Oli, zresztą jakby zrobił już to pranie, to pewnie polowa rzeczy byłaby do wyrzucenia

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202939 przez iva 20
Batmanik a kiedy chlop nie drazni hehe zawsze znajdzie sie dzien ktory trzeba wykorzystac na wyzwanie swojego ostatnio ja tez sie mojego czepialam a on do mnie kobieto co ci jest a ja do niego ze taki mam humor to taka bede i ze mam dziecko w brzuchu to zaraz sie zaczelam smiac a moj ze za mna nie mozna nadazyc hehe

a ja sie ciesze dzisiaj dzwonilam do urzedu i 26 dostane juz pieniazki wychowawcze na moja mala
Vestusia to czekamy na dobre wiesci od lekarza i ktos mial jeszcze dzisiaj wizyte chyba Kima ale tak czy siak czekamy na wiadomosci z wizyt moja jutro wizyta
Batmanik tez masz jutro heeh fajnie
ja umylam glowke bo juz niemoglam sie na siebie patrzec posprzatalam kuchnie poodkurzalam pomylam podloge i tez chyba wstawie pranko

a ja sie ciesze dzisiaj dzwonilam do urzedu i 26 dostane juz pieniazki wychowawcze na moja mala

Vestusia to czekamy na dobre wiesci od lekarza i ktos mial jeszcze dzisiaj wizyte chyba Kima ale tak czy siak czekamy na wiadomosci z wizyt moja jutro wizyta

Batmanik tez masz jutro heeh fajnie

ja umylam glowke bo juz niemoglam sie na siebie patrzec posprzatalam kuchnie poodkurzalam pomylam podloge i tez chyba wstawie pranko

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202945 przez Batmanik
ja to mam jutro ktg tylko i az:)
a chumor to mam dzis taki ze powiedzialam mamie zeby mi w droge nie wchodzila bo pogryze:)
co kraj to obyczaj- Iva no to fajnie masz my tu w tej zapyzialej polsce dostaniemy dopiero po urodzeniu hehe
no ale grunt ze dostaniemy;)
a chumor to mam dzis taki ze powiedzialam mamie zeby mi w droge nie wchodzila bo pogryze:)
co kraj to obyczaj- Iva no to fajnie masz my tu w tej zapyzialej polsce dostaniemy dopiero po urodzeniu hehe
no ale grunt ze dostaniemy;)
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #202971 przez iva 20
Batmanik ja sie nie znam na polskich przepisach ale ja mam tutaj 247 dni do wybrania i to jest na polskie okolo 2 tysiace zl ale z tego co wiem jak twoj chlop pracuje w szwecji na bialo tez moze brac wychowawcze na dziecko nie wiem czy on wie o tym

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona