- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Co stosowąć na łuszczycę skóry głowy u córki?
Co stosowąć na łuszczycę skóry głowy u córki?
- Meliska
-
Autor - Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
9 miesiąc 3 tygodni temu #1566249 przez Meliska
Szukałam ostatnio czegoś skutecznego na łuszczycę skóry głowy u córki – ma 9 lat, a zmiany są coraz bardziej rozległe. Zależy mi na czymś bezpiecznym i sprawdzonym, najlepiej czymś, co można stosować długofalowo. Co Wam się sprawdziło?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Meri
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
9 miesiąc 2 tygodni temu #1566258 przez Meri
Na receptę dostałam płyn Belosalic i rzeczywiście działał bardzo szybko – łuszczenie zniknęło, skóra się wygładziła. Ale po jakimś czasie wszystko wracało. U mnie najlepiej sprawdziło się połączenie leczenia z delikatną pielęgnacją – Psorisel bardzo pomógł w utrzymaniu efektów po odstawieniu sterydów. Nie podrażnia i można go stosować regularnie.
- Anna1234
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
9 miesiąc 2 tygodni temu #1566260 przez Anna1234
Zadowolona pani
Na powieki stosuję Protopic, a na skórę głowy płyn Belosalic – oba na receptę. Ale oprócz tego dermatolog polecił mi łagodne dermokosmetyki, żeby nie przeciążać skóry i nie doprowadzać do nawrotów. Wprowadziłem Psorisel jako uzupełnienie i to był dobry ruch. Zestaw dobrze się sprawdza przy przewlekłych zmianach. Zamówiłem tu:
e-melissa.pl/verdelove-psorisel-zestaw-s...y-z-luszczyca-150-ml
e-melissa.pl/verdelove-psorisel-zestaw-s...y-z-luszczyca-150-ml
Zadowolona pani
- ulke
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
9 miesiąc 2 tygodni temu #1566262 przez ulke
U mnie pomogły oleje – mieszam olejek rycynowy z kokosowym i smaruję chore miejsca 2 razy dziennie. Zmiękcza łuskę, łagodzi podrażnienia i nie obciąża skóry jak niektóre preparaty z apteki. Efekty nie są natychmiastowe, ale przy regularnym stosowaniu naprawdę widać różnicę.