- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- W których dyscyplinach najczęściej porównujecie kursy?
W których dyscyplinach najczęściej porównujecie kursy?
- toxaaa
-
Autor - Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
2 dni 19 godzin temu #1568892 przez toxaaa
Zauważyłem, że wysokość kursów różni się nie tylko między serwisami, ale również między dyscyplinami i konkretnymi rozgrywkami. W piłce nożnej oferta jest zwykle bardzo szeroka, natomiast w mniej popularnych sportach czasem dostępnych jest tylko kilka podstawowych rynków. Sam nie chcę wybierać dyscypliny wyłącznie na podstawie wysokiego kursu, ponieważ bez odpowiedniej wiedzy trudno ocenić, czy ma on realne uzasadnienie. W których sportach najłatwiej jest wam porównywać kursy i jakie dane sprawdzacie, zanim uznacie daną ofertę za wartą uwagi?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katana
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2 dni 16 godzin temu - 2 dni 16 godzin temu #1568893 przez katana
Wyższy kurs nie oznacza automatycznie lepszej dyscypliny. Często wynika po prostu z większej niepewności albo mniejszej ilości danych. W serwisach takich jak [Пари мач](
parimach24.com/uk/
) piłka nożna ma szeroką ofertę, tenis pozwala analizować pojedynczych zawodników, a w mniej popularnych sportach trudniej znaleźć wiarygodne informacje. Ja kierowałbym się przede wszystkim znajomością zasad i regularnym śledzeniem wyników. Dopiero wtedy można rozsądnie ocenić, czy dany kurs rzeczywiście ma sens.
Ostatnio zmieniany: 2 dni 16 godzin temu przez katana.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.