BezpiecznaCiaza112023

Moja psica amstaffica i Alunia?

15 lata 10 miesiąc temu #39211 przez martela89
Moja suczka też nie odtępowałą mnie na krok jak byłam w ciaży i bałam się zazdrości o dziecko ale teraz nie odstępuje małej na krok i broni jej jak ktoś obcy chce do niej podejść :lol:

I oglądałam ostatnio taki program i wypowiadała się weterynarka,że pies wie,że dziecko się urodzi,że jest w brzuchu bo to czuje i dziecko też wie,że jest pies dlatego nie reaguje na jego szczekanie jak się urodzi.

I to prawda moja mała jak śpi,a pies zacznie szczekać to nie reaguje,nie budzi się ani nic.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 10 miesiąc temu #39217 przez Bagira
My psa kupiliśmy 2 miesiące temu więc Maks już był ale ponieważ sunia jest dośc spora ( 6mc i 25kg )to nie raz małego potrąca no i jest bardzo o mnie zazdrosna. O ciąży pewnie i tak nie wie bo nie znała mojego zapachu przed ciążą a tutaj kryje się tajemnica skąd pies wie o ciąży, bo zapach kobiety się w tym okresie zmienia. Za to moja kotka faktycznie zachowywała się zupełnie inaczej. Jest jeszcze delikatniejsza i na byle mój jęk leci na złamanie karku - kochana Kicia :)

12 lata 11 miesiąc temu #750187 przez mr.myers
He he, fajny psiak. A dba Pani o niego?:) Jakby co, polecam kapitalnych weterynarzy klinikavet.pl/

12 lata 10 miesiąc temu #775559 przez AniaF
Ciekawy temat. Ja sama bałabym się mieć psa takowej rasy i małe dziecko. Nawet jeśli pies jest spokojny, to nigdy nie wiadomo co mu odbije. A maluszek mimo wszystko jest najważniejszy.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka