- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Albertos najlepszego!!
My już wróciliśmy od lekarza byłam skonsultować tą chrype, doktor powiedziała że wszystko ok jedynie można rumianek dawać do buzi.
Karolka ale masz gadule hehe fajnie, mój też woli sobie pogadać w godzinach do tego nie przeznaczonych.
Hania mam nadzieję że mu się odmieni po tej 4 magicznej miesięcznicy

Sophie daj trochę słońca!!
Marta powodzenia na szczepieniu!
Ikunia i co teraz musisz iść do tego wcześniejszego tak? Wyznaczyłas już wizytę? Jak Baum Ci się podoba??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Sophie ja też poproszę trochę tego słoneczka

- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0

Jak tam dzieciaczki zniosły szczepienie? Dobrze się czujecie?
Ja zauważyłam że jak karmię małego na naszym łóżku to może być niewiadomo jaki hałas i ile ludzi, będzie jadł spokojnie aż się naje, a gdzie indziej takie cyrki mi wytwarza że szok, widocznie na tym łóżku czuje się bezpiecznie albo coś...
U nas nocka świetnie

Ja już na dziś posprzątałam

Wiecie co? Byłam dziś już u sąsiadki-fryzjerki podciąć grzywkę bo mi w oczy właziła już i ona mi koniecznie chciała włosy na krótko obciąć (mam po pas) i chciała je kupić za 70zł

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z okazji następnego miesiąca synuś dał mi popalić w nocy i to porządnie. Mąż rano wstał i pierwsze co powiedział, to co on 7 razy w nocy jadł.

Oczy to tak mnie pieką jakbym się walnęła to bym dupy nie czuła.
Praktycznie budził się co 1 - 1,5godz ale dał mi popalić. Rano obudził się po 7 zjadł zasnął i po 8 wstał

Co do włosów miałam zawsze długie do pasa ale któregoś razu wkurzona postanowiłam je ściąć na krótko panowała wtedy moda, że tył bym podniesiony na żelu.
Jak wróciłam do domu i siedząc w kuchni przyszedł brat do domu i powiedział do mnie dzień dobry- nie poznał mnie oczywiście była między nami odległość 5m.
Ścięłam włosy bo mnie tak irytowały z racji, że mam miękkie i łatwo się układają i się kręcą delikatnie to czesanie takiej szopy na mokro bo na sucho nie było możliwości schodziło 30 minut wyrywając przy tym tyle kudłów.
Za tamtych czasów poznałam męża jak miałam krótkie po jakimś czasie stwierdziłam, że będę zapuszczać do ślubu i co usłyszałam : teraz wyglądasz lepiej w krótkich jak chłopak wyglądałaś i miałaś te włosy jak z dawnej epoki- ale mnie podsumował, aż dziwne że się zakochał jak źle przecież wyglądałam.
Teraz nie ścinam bo z krótkimi to za dużo roboty długie zepnę i już.
Cholercia kropi

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

wczoraj spelnilam swoje marzenie z kapiela, godzina w goracej wodzie z zimnym piwkiem

dzis pospalysmy do 8.30 znowu, to pewnie przez to, ze kolo 7 jest jeszcze cieno i eliza sadzi, ze jeszcze noc i trzeba spac, wiec mamusia wyspana znowu

dzis tatus stwierdzil, ze mala sie zrobila tragicznie marudna i z kazdym dniem coraz gorsza, a ja mu mowie, ze ona juz nie jest noworodkiem co lezy i spokojnie patrzy sie w sufit, teraz to trzeba non stop sie nia zajmowac, bo inaczej sie nudzi i zasypia gorzej, bo za duzo juz ma bodzcow.
albert duzo zdrowka :-*
szosteczka nie chorujcie

ikunia, ale dziwne, ze nie masz wpisanych wizyt, beznadzieja. ja dalam do mopsu zaswiadczenie co dostalam na poczatku ciazy jak bylam u lekarki, dala mi na wszelki wielki do pracy i tak u mnie zostalo.
ja caly prawie zycie mialam wlosy do pasa, ale juz mam dosc i ciesze sie ze scielam, odrazu lzej na glowie

u nas rano bylo slonce, ale widze, ze zaczyna sie chmurzyc, wiec dzis sprzatanie lazienki, pranie itd.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

My po szczepieniu

Teraz jest na spacerku

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Uspałam mała w wozku,spała sobie,a wiec ja ogarniałam chałupe, ide do Niej zekrnac spi,a wiec siadam a za chwilę wyłania się łebek Zochy,tak wyciagała głowkę że aż się czerwona zrobiła,a jak to smiesznie wygladało haha

Moj mały wyczynowiec

Srenka racja nie obcinaj

Kakaszka moj tak samo wczoraj,ze marudzi ze jak mnie nie było to sobie nie radził,on by najlepiej chciał zeby co chwilę spała...

Lenka piękna!!!

Marta to super ze mały tak dobrze znosi szczepienia

Oby jabłuszko posmakowało

Niech dalej sie tak pieknie rozwija przystojniak

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Wreszcie mam spokojną chwile i jestem na laptopie.
Albercik 100lat:*
Szczepiennym powodzenia i gratulacje.
Lenita śliczna panna, taaaakie duże oooooczy

U nas tez pogoda szarobura, dotego nastroj kitowy. 4 rocznica śmierci mojego ukochanego dziadka

Czuję że jak tak dalej pójdzie to wybuchne za duzo sie dzieje i jestem nerwowa, kazdy dzwoni chce sie spotkac, zeby z zosia przyjechac, do tego mam od cholery sprzatania w zwiazku z przeprowadzka, ten pieprzony lekarz, niedługo szczepienia i wyjazd do Abry... nienadążam

Haniu zapomniałam ci wczoraj odpisac, Zosia juz kciuka nie ssie

Gochens ten cały baum to jak zobaczylam jego chaszcze na rekach to odrazu mi zrzedła mina... i generalnie taki sobie. zajrzał tylko czy wszystko ok i mówi no macica sie ladnie obkurczyła.... a ja do niego trudno zeby nie po 4 miesiacach

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Bartuś gratulacje , dzielny chłopczyk

Co do włosów to ja też raz w swojej karierze miałam krótkie jak chłopak

a teraz zapuszczam cały czas ale co wizyta u koleżanki w salonie to końcówki mi obcina , kiedyś miałam gąszcz a teraz to garstka

A ma takie pytanie, ma któraś z Was wózek x-lander ? Ciekawa jestem opini

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Muszę Wam się pochwalić, mój syn właśnie obkrecil się z brzucha na plecy! Jestem mega dumna, ale i tak pewnie zrobił to nieświadomie

Mój mały diabeł
Ikunia zwolnij trochę!! A Baum to wygląda jakby dopiero się uczył zawodu

Srenka za 70 zł?? Takie długie włosy kosztują dużo więcej pieniędzy!!!
Karolka ja już dawno zmieniłam gondole na spacerowke ale mam polską firmę nico bebetto i jestem mega zadowolona.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Robi przystojniak postepy!

Nie mogę się doczekać kiedy Zośka zrobi mi taką niespodziankę

KaRoLka Ja mam X- lander spacerókę,jeszcze nie wyprobowałam bo mała jeszcze sie miesci w gondoli,ale za niedługo wyprobuje,kuzynka zachwalała że jest
zwrotny i dość lekki . Wózek jest świetny do jazdy po nierównych chodnikach i po terenie. Pewnie dla mam podróżujących autobusami będzie niezbyt wygodny, bo za duży. Po złożeniu również zajmuje sporo miejsca. Ja podróżuję samochodem, więc do bagażnika mi się zmieści, spacerujemy głównie po terenach leśno-podmiejskich, więc na nasze potrzeby bedzie doskonały.
Płynna regulacja oparcia . Gdyby oparcie podnosiło się o parę stopni wyżej byłoby super, ale i tak nie jest źle.
Budka super, duża, świetnie bedzie ochraniała Zośkę przed słońcem, czy opadami. Kosz na zakupy, schowki, kieszonki, dla mnie bardzo fajne.

Ale sie rozpisałam hoho

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
alan ciotka jest z ciebie dumna

gochens a mozna dziecko w spacerowke dawac jak jeszcze nie siedz? ja bylam pewna, ze do pol roku nie mozna do spacerowki dawac chyba ze to znowu moje bledne domyly?
bartek jak prawdziwy twardziel zniosl ladnie szczepienia, smacznego z nowosciami

ikunia faktycznie duzo masz do ogarniecia, ale twarda babka z ciebie i wszystko ogarniesz

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Właśnie usypialam Alana na sposób odłóż a jak płacze weź, nie kołysz a uspokój i odłóż znów... Przy 7 razie włożyłam smoczka i usnął! Ciekawe jak długo pospi
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Dobrze ze moja gnida sie nauczyła spac sama w łozeczku bez zadnych ceregieli bo bym wogóle nie wyrobiła. Dlatego tak bardzo was dziewczyny podziwiam te co musza znaleść sposób na zasypianie.
Diabollo pikny:) I jak ładnie sie podpiera:D będą pasowac do siebie z moją szatańską duszą

eh a moja gonitwa ma sie nastepująco w sobote jade do tego przygłupa gina zeby mi to zaswiadczenie wystawił do tego becikowego (100zł), w poniedziałek mam o 9 sprawe o 13 jestem umówiona z psorką jeszcze z technikum, 17. szczepienia, 23 mam spotkanie w pośredniaku i warsztaty, 25-28 jestem u Abry. A w miedzyczasie sprzatanie naszej kawalerki (tam jest taki syf ze nie wiem od czego zaczac), w ta niedziele chciałabym zeby b. juz zjechał ze swoimi manatkami a w kolejna niedziele zeby nas zwiózl ale nie wiem czy wyrobie sie z czasem

eh teraz jak to wszystko czytam to jeszcze bardziej mnie to przeraza

Srenka tak jak Gochens mówi za takie długie włosy to w renomowanym salonie ponad 2 stówki zgarniesz