BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 10 miesiąc temu #149343 przez ilona
Martela gdybyś mi napisała, że mam niedorozwinięte dziecko to pewnie zrobiłoby mi się przykro, ale to co bym sobie myślała o Tobie zostawiła bym dla siebie, albo powiedziała tylko Tobie a nie całemu światu. Tak już mam, taka już jestem, tak zostałam wychowana.

Jak dla mnie koniec dyskusji.

Paulinka pytałaś jak pogoda, u mnie taka, że nawet nie wychodziłam na dwór, cały dzień pada i zimno. Wypiłam dziś chyba wiadro gorącej herbaty z cytryną i miodem :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #149344 przez martela89
Ilonka dla mnie też :)

Paulinka u mnie okropnie wiał wiatr :angry:

13 lata 10 miesiąc temu #149348 przez Gosiaczek31
u nas do południa było znośnie a teraz pada i zimno. Kubusiek tak kicał w bujaczku, że nabił sobie guza na czole :P A co będzie jak zacznie chodzić :ohmy:

13 lata 10 miesiąc temu #149363 przez ilona
Oj czasem bym chciała, żeby Wiktor zaczął za rok chodzić :laugh:
ale zbliża się ta chwila nieubłaganie. Teraz jest na etapie ciągłego wchodzenia na łóżka, fotele, kanapy i schodzenie. Normalnie masakra. No i z pchaczem tak nagina po domu, że tylko słyszę jak się odbija od mebli :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu #149375 przez MoNiaaa
ja tylko jedno zdanie co do usuniecia tego watku. Tutaj nalezy nie tylko martela wiec reszta dziewczyn tez chyba ma cos do powiedzenia tu jest zapisana cala nasza ciaza i pierwsze dni naszych dzieciaczkow i np dla mnie jest to cos waznego ze moge wrocic do tamtych chwil i poczytac jak to bylo od samego poczatku. miedzy alutka i martela sa spiencia nie tylko w tym watku ale nikt nie proponowal ich zamkniecia!!!!!!

u nas pogoda okropna ciagle pada wieje i temp ok 14 stopni takze zimno i z domu sie nie chce wychodzic :(( a co najgorsze to nie mamy fotelika do auta bo mielismy pozyczony od szwagierki bo nasz byl za maly i praktycznie z dnia na dzien powiedziala ze musimy jej oddac bo go sprzedaje i zostaje nam tylko wozek i jak na zlosc pogoda nam nie sprzyja bo odkad go nie mamy to pogoda do dupy :((( a nowy fotelik bedziemy miec dopiero w sierpniu bo Julka dostanie go na urodziny

Oliwka 100 atek i samych cudownych chwil z najblizszymi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #149424 przez Emme
jeszcze tylko powrócę do tego zamknięcia. nikt nie powiedział, że zostanie zamknięty, jedynie dziewczyny zostały zapytane czy tego chcą, bo takim zachowaniem coraz bardziej pokazują że im się tu nie podoba. ten wątek jest jedynym gdzie tak często wynikają spięcia, przy niewielkim ruchu. jeśli sytuacja będzie się powtarzała (kłótnie będą się powtarzały tak często - nie chodzi o zwyczajną wymianę zdań osób o różnych poglądach) to jaki jest sens tego wątku? Trochę samodyscypliny. Myślę, że nie zaszkodzi troszkę się nad tym zastanowić, a przede wszystkim PRYWATNE KONFLIKTY ROZWIĄZYWAĆ POZA FORUM. a teraz przejdźcie do tematu wątku :)

13 lata 10 miesiąc temu #149494 przez MoNiaaa
sens mysle ze jest bo pozostale dziewczyny sie nie kluca a to wlasnie one by najbardziej ucierpialy :(
za klutniami ja tez nie jestem bo czasem sie odechciewa wchodzic

http

]

13 lata 10 miesiąc temu #149500 przez Emme
dlatego lepiej się zastanowić nad tym co się pisze. wątek jest dla wszystkich, dlatego nie można nikogo "wyprosić", a jego aktywność nie może polegać tylko na kłótniach. nie trzeba się lubić, można się ignorować :)

13 lata 10 miesiąc temu #149507 przez alutka1011
martela zastanów sie o czym ty piszesz i CO JA NAPISAŁAM!bo widzę że dodawanie przez ciebie słów których nie napisałam ma na celu jak to napisałas żebym nie była ta "świętą".

13 lata 10 miesiąc temu #149511 przez asia26
moje zdanie na temat calej sytuacji Alutke lubie nie ukrywam ze Martlele troszke mniej ale dwie dorosle kobiety maz dom rodzina a bawia sie w taka dziecianade zanizaja poziom calego forum swoimi glupiutkimi zagrywkami no dziewczyny nie taki jest sens naszego forum w nim sa najwazniejsze nasze dzieci to co przezywamy przy patrzeniu na ich rozwoj pierwsze sukcesy a nie Wasze klotnie

13 lata 10 miesiąc temu #149515 przez Renia2108
Dziewczyny nie kloccie sie. Podajcie sobie "ręke" na zgode najlepiej :) Nie znamy sie osobiscie tylko przez forum.
Ja ostatnio rzadziej bywam wiec nawet niewiem do konca co sie stalo i o co wam poszlo.

A u nas pogoda tez do bani... nawet mi sie przebierac z pizamy nie chce :D
Natala zaczyna chodzic powoli!!! Proboje kroczki juz robic, lobuz taki ze szok. Na aguagu mozecie zobaczyc jaki mi zrobila dzis rano pozadek w sypialni... A to tylko kawalek widac :P

13 lata 10 miesiąc temu #149531 przez iwkaa
alutka1011 napisał:

martela zastanów sie o czym ty piszesz i CO JA NAPISAŁAM!bo widzę że dodawanie przez ciebie słów których nie napisałam ma na celu jak to napisałas żebym nie była ta "świętą".

temat zakonczony jak chcecie dalej o tym dyskutowac to prywatnie po co zaczynasz

13 lata 10 miesiąc temu #149625 przez Renia2108
Mam info od Marteli dla Was.

Tu martela89-Sierpnióweczki byłam z wami od samego początku ale dzięki pewnej osobie albo osobom zostałam zablokowana . Więc już nie będę odwiedzała forum. Pamiętajcie o mnie i mojej córci
Papatki.

To takie pozegnanie... zablokowali jej tutaj konto. Bez sensu ale ok :/

13 lata 10 miesiąc temu #149694 przez asia26
przepraszam za wyrazenie mojego zdania ale kara powinna byc do obu stron obie nie potrzebnie do siebie dziubały :(

13 lata 10 miesiąc temu #149713 przez iwkaa
jesli tak ma byc zgadzam sie z asia26 ale mysle ze nie potzrebnie!!!!! Martela ma tutaj wrocic!!! ej bez przesady dupa jasna kto to zrobil!!! teraz to moderatorki mnie wkurzyly nie macie co robic???!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka