- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- Renia2108
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
Monia w przyszlym roku tez mala pewnie pojezdzi a zreszta jak kupie to i tak odzidziczy go szwagierka ktora jest w ciazy teraz :)Chyba ze bedzie miec chlopca to z rozowym ciezko

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
moja Julka juz chodzi

po za tym u nas pogoda do bani zimno i leje

my poszukujemy wozka i prawie sie zdecydowalam na gracko mirage ale nie wiem czy w praktyce okaze sie dobry bo w sklepie strasznie mi sie podobal

jeszcze tydzien i Julka skonczy roczek

- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Monia wielkie moje gratulację dla Juleczki bardzo się cieszę że już chodzi

ja ma jakiegoś doła dookoła dzieciaczki wszystkie już chodzą i to młodsze od Judytki. Wiem że każde dziecko jest inne, szybciej się rozwija inne wolniej wiadomo...
Widze u mojej postępy, ale wydaję mi się że na roczek nie będzie chodzić a może mi zrobi niespodziankę i jak to mój tata mówi "puści się " marzę o tym żeby na roczek zaczęła chodzić

- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Paulinko nie martw sie Judytka zacznie chodzic

- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.

Paulinko nie martw się Judytka to zdolna dziewczynka i radzi sobie świetnie z raczkowaniem, więc jeszcze widocznie nie czas na "puszczanie się".
Z drugiej strony rozumię Cię, że byś już chciała żeby zaczęła chodzić, bo ja też już o tym marzę. Maja też jeszcze sama nie potrafi chodzić tylko za rączkę. Zrobi może 2 kroczki sama i ciapie na pupę. Cierpliwości. Każdy mówi, że teraz chcecie żeby zaczęły chodzić a za chwilę będziecie mówić oj jak to było dobrze jak dzieci leżały. Hmmm dla mnie to dziwne ja bym już chciała żeby chodziła i to bardzo.
Ja robię roczek dla 23 osób i mam nadzieję, że w 1000zł. się zamknę. Chyba jednak będziemy robić imprezkę w domku, bo w restauracji 100zł. od osoby

Dziewczyny a kupywałyście już nowy fotelik samochodowy? Bo się zastanawiam jaki wybrać. Możecie coś polecić z własnego doświadczenia? Od 9-18kg
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a fotelik Julka dostanie na urodziny taki allegro.onet.pl/fotelik-bs-eurobaby-9-25...ena-i1729072230.html mam nadzieje ze bedzie ok sgtrasnzie mi sie spodobal a ze nie mamy tez budzetu rzedem 800 zl i wie3cej to w tej cenie podobno jest ok a do tego fajna kolorystyka

my wybralismy zielony z tymi motylkami
a co do chodzenia to ja sie strasznie ciesze wiadomo ze teraz mala wszedzie wchodzi i czasem ciezko nadazyc za nia a nawet zaczyna wspinac sie na lozko ale troche jeszcze i jej minie

a ostatnio wyciagnelismy jej 2 szczebelki z lozeczka na chwilke to spryciara sama do niego weszla bez pomocy
- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
Uważam, że za 10zł. na osobę trudno Ci będzie zorganizować przyjęcie, ale może się da hmmm ja nie potrafię niestety

- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia

No my zobaczymy po fakcie ile wyjdzie my mieszkamy u moich rodziców i pewnie podzielimy się kosztami.
U nas będzie 19 osób więc na pewno 4-5 sałatek, grill mięso i te sprawy, jakieś 3 ciasta, tort i coś tam jeszcze się wymyśli. Musimy z mamą usiąść pomyśleć i napisać co robimy...
- Gosiaczek31
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid

Też wyciągłam Mai 2 szczebelki wejśc wejdzie ale już wyjść ni hu hu

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę
no wiadomo ze prowadzi sie gorzej jak wozek z pompowanymi kolami ale ja sie juz przyzwyczailam ja jestem zadowolonaIwka no ja wlasnie sie tez nad tym zastanawiam, jak sie go prowadzi?
Monia w przyszlym roku tez mala pewnie pojezdzi a zreszta jak kupie to i tak odzidziczy go szwagierka ktora jest w ciazy teraz :)Chyba ze bedzie miec chlopca to z rozowym ciezko
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę
ja mam taki allegro.onet.pl/ramatti-fotelik-samochod...-kg-i1722702374.html Elegance Mix maja w nim jezdzi juz 3 miesiace jest bardzo fajny niedrogi i ma swietne wyniki w testach!!! co jest chyba najwazniejszeJuleczka Gratulacje
![]()
![]()
Paulinko nie martw się Judytka to zdolna dziewczynka i radzi sobie świetnie z raczkowaniem, więc jeszcze widocznie nie czas na "puszczanie się".
Z drugiej strony rozumię Cię, że byś już chciała żeby zaczęła chodzić, bo ja też już o tym marzę. Maja też jeszcze sama nie potrafi chodzić tylko za rączkę. Zrobi może 2 kroczki sama i ciapie na pupę. Cierpliwości. Każdy mówi, że teraz chcecie żeby zaczęły chodzić a za chwilę będziecie mówić oj jak to było dobrze jak dzieci leżały. Hmmm dla mnie to dziwne ja bym już chciała żeby chodziła i to bardzo.
Ja robię roczek dla 23 osób i mam nadzieję, że w 1000zł. się zamknę. Chyba jednak będziemy robić imprezkę w domku, bo w restauracji 100zł. od osoby
Dziewczyny a kupywałyście już nowy fotelik samochodowy? Bo się zastanawiam jaki wybrać. Możecie coś polecić z własnego doświadczenia? Od 9-18kg
- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-