BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 2 tygodni temu #873701 przez gaabrysia
Hej,
My już po śniadaniu zaraz ruszamy na płac, udało mi się " normalne " śniadanie młodemu dac - pół parówki, kanapka z serem i szynka i cały pomidorek;) sukces, bo takto zawsze serek serek. No ale ile można;)

Gusiag no to nie fajnie.. Może zadzwoń do lekarza, może to ustąpi. Nie wiem czy powinno się tak w trakcie op przerywac. Poczytać może opinie innych dziewczyn. A jak one się nazywaja?

Emma ja też miałam takie klucie w jajnikach i codziennie była przekonana, ze okres się pojawi;) na moje szczęście było inaczej.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #873702 przez gaabrysia
Hej,
My już po śniadaniu zaraz ruszamy na płac, udało mi się " normalne " śniadanie młodemu dac - pół parówki, kanapka z serem i szynka i cały pomidorek;) sukces, bo takto zawsze serek serek. No ale ile można;)

Gusiag no to nie fajnie.. Może zadzwoń do lekarza, może to ustąpi. Nie wiem czy powinno się tak w trakcie op przerywac. Poczytać może opinie innych dziewczyn. A jak one się nazywaja?

Emma ja też miałam takie klucie w jajnikach i codziennie była przekonana, ze okres się pojawi;) na moje szczęście było inaczej.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #874143 przez gusiag
hej
cisza jak makiem zasiał... to chyba nie przez pytanie jakie zadałam ;)?
co u Was?
ja po "porzuceniu" tabletek żyję, ból głowy ustąpił jak ręką odjął. Katar i ból gardła mam, ale mogę funkcjonować. Katar lekki ma też Ola i niestety nie taki wodnisty lecący ale ten co ja, zatokowy, przyklejony gdzieś gdzie nie można go wysmarkać, to męczy okropnie. Ale w te bóle głowy to był dramat.
Gabi tabletki nazywają się Qlaira. Lekarka mówiła, że gdyby wystąpiły silne migreny niestety od razu trzeba przerwać przyjmowanie tabletek. Szkoda że nie mogę mieć zwykłych tabletek jak kiedyś w PL. tu wymyślają takie rzeczy że nic tylko płakać.
A jak mąż zadzwonił do recepcji gabinetu to niemiła recepcjonistka powiedziała, że nie połączy go z lekarką i żeby se sam przyszedł albo ja. A ja ledwo na nogach stałam.
R stwierdził, że jestem stworzona do rodzenia dzieci a nie do hormonów ;)

Mamuśki piszcie co u Was?

11 lata 2 tygodni temu #874172 przez gaabrysia
Ja jestem, ale sama ze sobą pisać nie będę;)

Gusiag no i dobrze , ze przeszlo.. No to faktycznie kiepsko z ta choroba, oby Ola szybko się uporała z katarem no i Ty też oczywiście.

U nas leje od rana, chyba przed nami dzień w domu.rano tylko do sklepu się z parasolem wybralismy..

11 lata 2 tygodni temu #874316 przez aisod
Hej!

Tak tylko przyszłam zameldować, że u nas katar i kaszel króluje :/ Obydwa dzieciaki chore na szczęście nic groźnego. Byliśmy u lekarza właśnie dziś sprawdzać.
Przeraża mnie nawał pracy, jaki mi się szykuje no, ale jakoś damy radę :P Trochę rzeczy i tak porozdzielałam, więc nie jest źle.

Gosia długotrwałe są skały i góry... Takie moje pierwsze skojarzenie :)

Zdrowia wszystkim Chorowitkom życzę! Będę sie odzywać w miarę możliwości :)

11 lata 2 tygodni temu #874349 przez gusiag
Aisod no to po całości forum chore... zdrowiejcie a Ty nie bierz na siebie za wiele obowiązków, masz i tak mega dużo pracy przy dzieciach
i dziękuję za odpowiedź!masz racje, świetny przykład dziękuję :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #874402 przez ewelinda83
Jestem i ja :) zreszta bylam od rana, ale nie mialam jak pisac bo bylam w pracy.
Pozniej spacerek z Kinia i tatkiem ... lapiemy sloneczko :) taka zimna, sloneczna wiosna do nas dotarla :blink: no a w drodze powrotnej ptak mi nakupal na glowe :huh: ale to ponoc na szczęście :silly:

Gosia no aisod goralka dobrze ci podpowiedziala, ja tez mysle ze cos z przyroda bedzie odpowiednie do twojego tematu ... :blink:
kurcze to jednak po tych tabletkach tak cie pozamiatalo :ohmy: w takim razie dobrze, ze je przestalas brac.

aisod dzielna mamuska :kiss: duzo zdrowka dla dzieciaczkow :)

11 lata 2 tygodni temu #874424 przez emma
Cześć!
My na szczęście zdrowi, tfu-tfu :blink:
Wy tez zdrowiejcie, bo od piątku ma juz byc wiosna :laugh:

U mnie w pracy zapierdziel, ale pojutrze tydzień urlopu, potem 2 tygodnie szkolenia, a potem planuję się zawinąć z pracy :lol:. Trzymajcie kciuki! :)
Święta zapowiadają się fajnie, bo bez niektórych osób :blink:.
Za tydzień mam usg i nadzieję zobaczyć serduszko :laugh:. A teraz odpoczywam z herbatką pod kocem :).

Gosia, ja nie góralka, to od razu pomyślałam o budynkach, kamienicach, zabytkach :blink:.

Dobrej nocy! :kiss:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #874435 przez ewelinda83
emma dobrze ze juz sie lepiej czujecie :) czyli co, niedlugo chcesz isc na chorobowe ?
Mysle, ze jak bym miala taka mozliwosc to bym korzystala :blink:
Rodzinka juz wie, czy czekacie jednak na Swieta ?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja szukam jakis dobrych prostych dan swiatecznych, moze macie jakies pomysly :S

11 lata 2 tygodni temu #874469 przez georgette102
cześć dziewczyny

przepraszam, że się nie odzywam, ale jakoś na wszystko brakuje mi czasu i chyba przede wszystkim chęci

gusiag dobrze, że się czujesz trochę lepiej, jak przeczytałam twój post sprzed kilku dni to aż mi ręce zdrętwiały brrrr

emma trzymam kciuki, żeby maluszek zdrowo się rozwijał a takie pobolewanie w ciąży chyba jest normalne, bo też tak miałam

ewelinda a tobie oczywiście z całego serca, żebyś już wkrótce dołączyła do emmy :)

teraz postaram się być na bieżąco, chociaż mam trochę napięty grafik - w święta ślub przyjaciółki, tydzień później urodziny chrześniaka, a w majówkę chrzciny... w międzyczasie planuję zrobić remont mieszkania - nie wiem jak to ogarnę

11 lata 1 tydzień temu #874608 przez gaabrysia
Teraz to już całkiem forum oszalalo, ostatnie postu jakie mam to te które pisalysmy ponad tydzień temu.. Z 2-3 str wcielo chyba, ze to mój tel oszalal w co watpie. Jak tak dalej pojdzie to w ogole nie będzie się opłacało pisać jak i tak tego nie ma..

11 lata 1 tydzień temu #874679 przez aisod
no właśnie co się stało... :/ forum zostaje zjadane ...

no nic święta się skończyły, a ja melduje, że przeżyłam i prawie skończyłam już sprzątać :) Wszystko prawie sie udało tak, jak chciałam ;) No ale zawsze o czymś sie zapomni. Teraz trza jeść to co zostało :)

Jak będę mieć zdjecia to napewno coś wrzucę. Pozdrawiam

11 lata 1 tydzień temu #874700 przez ewelinda83
nie no do bani z takim czyms :angry: :angry: :angry:
godzine temu napisalam posta, sprawdzam teraz a go zrzarlo :angry:

11 lata 1 tydzień temu #874783 przez gaabrysia
Ewa ja go zdążyłam przeczytac;)

Ja też wczoraj napisalam i też nie ma tego z rana..

Rozmawiam wczoraj z Gusiag ma problem tak samo jak my i stwierdzilysmy, ze jak tak dalej pojdzie to może będzie trzeba się gdzies przeniesc bo to na prawdę wkurzajace jest;/

Nie rozpisane się więcej bo i tak zaraz pewnie to zniknie wieć szkoda czasu;)

Miłego dnia

11 lata 1 tydzień temu #874931 przez gusiag
słuchajcie a może przenieśmy się tu: www.zapytajpolozna.pl/category-75/t-874930.html#874930
w czasie relaksu założyłam wątek, dajcie znać czy to pasuje?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka