- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- marigra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szczęśliwa mamuśka;)
wiec w skrocie
Tee - zdrowka dla Zuzi, biedna sie pewnie meczy...
gusiag - chyba kazde dziecko lubi swiatelka tym ardziej ze migają, maja kolory itp ja tez nie moge sie doczekac jak swoja ubierzemy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

ona chyba nie przepada za takimi "głośnymi" czytaj- grającymi zabawkami??? chociaż może to był przypadek i po prostu telefon jej zwyczajnie nie przypadł do gustu...
Gosiu widzę, że nie próżnujesz

- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziewczyny jakie polecacie mi żele na ząbkowanie oprócz Dentinox bo mamy go cały czas i chyba juz nie przynosi ulgi.
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1

chcialam napisac do was wczoraj, ale... zrobilam 3 prania, odkurzanie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie ubranek dzieciecych, koszul damskich i meskich i nie zdazylam sie nawet wykapac, nie mowiac o spacerze (spacerowal tatus

asiula, Zosia miala usg przezciemiaczkowe w wieku 2 miesiecy (przez to poczatkowe asymetryczne ukladanie - ktorego ja sie nie dopatrzylam jakos

marigra, gratulacja dla Zuzi! wiedzialam, ze niedlugo ruszy!

Tee, duzo zdrowia dla was!
Gosia, zazdroszcze ci tych wszystkich pieknych dekoracji!

no i zgadzam sie z Martyna w kwestii kasku. Zosia miala juz pare guzkow, a ostatnio i sliwe pod okiem. pilnujemy jej bardzo, ale straszna z niej krecidupka

w kwestii dzieci jestem chyba w zdecydowanej najmniejszosci

dobranoc!!!

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Tee
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
moja Zuza ma z tym problem- od niemowlaczka jak tylko bierzemy ją za ręce lub gdy ubieramy body, bluzeczki to drze się wniebogłosy...
albo z nią coś nie tak fizycznie albo po prostu nie lubi "być ograniczana"... sama nie wiem?????
aha i przyszedł garnuszek- wiecie co jakoś na żywo nie przypadł mi do gustu

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

co do ostrożności Oli po upadkach to jest coraz lepiej, jak wspina się gdzieś na kanapę czy meble to wycofuje się bardzo powoli, i najpierw jedną rączką łapie podłogi i dopiero schodzi, także z tego jestem zadowolona, a kask jednak nosi skoro jej nie przeszkadza, wiadomo nie cały czas ale wtedy kiedy chce chodzić a ja coś robię w tym samym pokoju

co do ozdób to stroika jeszcze nie mam żadnego bo drogie strasznie, ale jak będą promocje to kupię, moja dekoracja jest słaba i wyśmiejecie mnie bo to tylko kila figurek nic specjalnego.. ale jak chcecie to zaraz coś wrzucę.
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tee, wedlug mnie sa trzy rodzaje nadwrazliwosci: wewnatrzoralna (w ustach), w obrebie głowy i twarzy (zewnatrzoralna)- dziecko nie lubi dotykania glowy i twarzy, nie znosi czapek, czesania itp - i ogolna (kiedy dziecko w ogole nie przepada za dotykaniem, nie znosi ubierania, rozbierania, ale i ubran, draznia go wszelkie metki, buty, rekawiczki itd.). nigdy nei slyszalam, zeby nadwrazliwe mogly byc tylko rece. zwykle chodzi po prostu o skore - na calym ciele

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
może i biedna ta moja dekoracja ale zawsze jakaś

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Emma- nurofen mamy już bo jak kiedyś pisałaś to go kupiłam od razu potrzebuję też jakiegoś żelu co to schłodzi idą tylne zęby jest popuchnięte mocno a takie czerwone i gorące wszystko ciśnie do buzi żeby tylko poczuć ulgę ma całą górę spuchniętą i już daje w znaki znowu jest marudny i płaczliwy.
Wiecie co mój kawaler mały zrobił, tatuś rozebrał pampera i puścił w bodach ja patrzę a on nogi rozkracza i sika i się śmieje a ja stoje i patrze jak zaczarowna a moje dziecko chciało iśc dalej i ujechało i całe w sikach było to szybko pod prysznic z nim a on tyle radochy miał dobrze że na panele chyba kupie nocniczek

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

martyna, ja bym na twoim miejscu kupila ten nocniczek. nasz juz zamowiony u mikolaja, rozowy!

ewa, jak przylecisz, daj znac koniecznie! zapraszamy!

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
biedni ale za to jaki numer, już by umiał z nocnika korzystać?? nie no zadziwiający jest!
miło, że mówicie, że jest ok. Ozdoby na choinkę ikeowe, ale mimo to mi się bardzo podobały

Emma sukienki super, ja też szukam na święta czegoś prostego a eleganckiego ale u mnie w szafie nic nie ma dlatego muszę kupić

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

gosia dekoracje sliczne i pomyslowe, widze ze ty naprawde szalejesz na punkcie swiat

aaa i Olenka przesliczna

pomysl z kartkami bardzo fajny, my planujemy zrobic kalendarz z Kinga ale jakos przez jej katar i ostatna goraczke nie mialam jak porobic zdjec

emma kochana wiedzialam ze na ciebie mozna liczyc

ja przy zabkowaniu uzywam Detinox i Nurofenu, wczoraj dla odmiany podalam czopki Virbucol bo od trzech dni przez ta goraczke Kinga byla na Nurofenie. dzisiaj juz goraczki nie ma i byla tez mniej marudna

tee dzieki za pocieszenie, mam nadzieje ze bedzie dobrze bo juz przez te klotnie wysiadam

tyle naskrobalyscie ze nie pamietam co mam odpisac i komu

- ewelina.zak.1991
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Michaś ze mną wreszcie ;*******

Moje maleństwo !!!:*