BezpiecznaCiaza112023

ubranka dla dzieci

7 lata 10 miesiąc temu #1064708 przez junonka
Gdzie kupujecie ubranka dla swoich dzieciaków? Wiadomo, że dzieci szybko niszczą ciuszki i stale trzeba uzupełniać garderobę. Szukam ubranek dobrej jakości, które posłużą przez jakiś czas a nie po pierwszym praniu pójdą do kosza, bo nie będą się już nadawały do niczego. Macie jakieś swoje sprawdzone marki, gdzie ubranka są wytrzymałe i nie kosztują majątku?Koleżanka niedawno kupiła bardzo fajne otulacze bambusowe i jest mega zadowolona z jakości i ceny. Co Wy polecacie ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

4 lata 2 tygodni temu #1070047 przez Allina
U mnie ubranek jest masa, a wszystko prawie kupowałam przez internet. Także byly ładne, tanie, to się tak kupowało. Teraz tutaj robik.radom.pl/news/95/gdzie-oddac-ubranka-po-dziecku dowiedziałam się, gdzie można oddać ubranka dla dzieci? I chyba część z nich się pozbędę, bo są prawie w idealnym stanie, a zostaną dalej wykorzystane.

4 lata 2 tygodni temu #1070056 przez widlo
zdaża się w pepcko w hm, po porstu w takich popularnych sklepach

3 lata 5 miesiąc temu #1070528 przez tessa
Dla mnie w Pepco kiepska jakość. Stawiam na HM i Reserved.

3 lata 4 miesiąc temu #1070558 przez Asiek85
Jeśli chcesz kupić ciuszki naprawdę bardzo dobrej jakości to polecam sofija.com.pl/ . Bawełniane body, całe kompleciki wszystko zależy co chcesz dokładnie kupić. Polecam

3 lata 3 miesiąc temu #1070672 przez tessa
A kupujecie ekskluzywne ubranka dla dzieci? Co to w ogóle oznacza? Tutaj: cafe-mama.pl/ekskluzywne-ubranka-dla-dzieci-czyli-jakie/ znajdziecie wyjaśnienie. Sprawdźcie, dlaczego dobrze jest wybierać odzież dla dzieci wysokiej jakości z małych szwalni, a nie z sieciówek.

3 lata 2 miesiąc temu #1070749 przez Monika11
Najlepiej Polskiej produkcji, latwiej sprawdzić później czy ubranka rzeczywiście są z tego materialu który jest podany i w razie czego latwiej pozniej zwrócić jak sie kupuje przez internet. Ja kupowałam bardzo dużo ubranek z FAZYMAZY z bawełny organicznej fazymazy.com/
bardzo dobre ciuszki, ceny około 20-40 zł

3 lata 2 miesiąc temu #1070766 przez kompletniemowlecy
Sukienki, pajacyki i swetry rozpinane są idealne do zabawy, a nasze szlafroki z kapturem, ręczniki i śpioszki zapewnią ciszę przed snem.

www.babylette.pl/collections/sukienki-dla-dziewczynek-3-8-lat

1 tydzień 5 dni temu #1566107 przez Meri
Teraz zaczął zakładać 122, więc jak będa w lato wyprzedaże to będę polować już na następny rozmiar (128). Jesli coś mi się spodoba albo jest potrzebne to kupuje na biezaco. Ale raczej są to pojedyncze rzeczy, albo kurtki. Bo nie wiem jaki rozmiar będzie potrzebny na daną potem roku.
Dla siebie kupuje dość dużo, bo sporo ubrań niszczę lub ktoś mi zniszczy farba czy inna lepiącą, nie spierająca się masą (pracuje w przedszkolu)ale często sklep typu Sinsay. Tak żeby rzeczywiście nie było mi przykro, że coś idzie na straty.
To jednak co kupuję dobrej jakośći to buty, wybieram solidne polskie marki :)
tribi.pl/sandaly-na-szpilce-czyli-elegancja-i-zmyslowosc/

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka