BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #790143 przez magda1986
mam nadzieje ze beda efekty:) ale nie wiem czy dzialac czy czekać bo test robilam rano..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #790155 przez ulka1983
Siemka dziewczynki

ja też z chęcią bym już choinkę ustawiła w domu ale siedzę cicho bo jak dziewczyny podłapią to koniec odwrotu już nie będzie :laugh:

Magda malinki jak malowane bierz się do roboty :ohmy:

11 lata 5 miesiąc temu #790160 przez emma
Też bym już działała... Nie... Poprawka, ja JUŻ działam ;-)

11 lata 5 miesiąc temu #790190 przez zoi
maliny aż się proszą o działania :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #790200 przez aggi
Witam się po męczącym weekendzie B) Zęby zaciśnięte, wióry leciały, huczało aż miło B) Niedługo trzeba będzie nowe łoże chyba kupić :unsure: :S No teges.. same rozumiecie :S
Dziś na teściorze znów dwie krechy ale takie same lub może ciutkę bledsze jak wczoraj to sama nie wiem, czy znów przegapiłam skok największy LH czy co ;) Dodam że mnie dziś jajo napitalało lewe od rana do popołudnia... Ale no że tak powiem wykorzystaliśmy weekend w 100% B) w planach mam jeszcze jutro go obskoczyć jeśli da się namówić ;)

Chudzinka mówisz masz :D Winko, atmosferka i końcówka była mało elastyczna haha :silly: i to dwa dni pod rząd :cheer:

Dagnes zadanie wykonane :P

emma i nie puszczaj tych kciuków ! ani się waż :*

gosia taką porę mam najwygodniejszą bo tak do pracy w tygodniu wstaję :) Więc w weekend jest to tylko kwestia włożenia końcówki i odłożenia termometra i dalej spać :D

ulka jak wyżej: zadanie wykonane B) jeszcze dla zasady spróbuję go jutro dorwać... :D

Asia i jak tam sama musiałaś ogarniać po huraganie czy cuda się zdarzają?:D

zoi oddałam się i wczoraj i dzisiaj hardcore na całego nawet złość na małża mi przejść musiała :P

Kaś co do czarodziejek to mamy tu taką jedną Chudzinkę :D Z nią się tam ładnie dogadaj, uśmiechnij ... :D

Agniiii :kiss:

magda powiem Ci że napewno masz mocniejsze krechy na teście niż moje :) więc działaj działaj działaj a nie siedź na forum :P to te moje kreski to jakaś kpina przy twoich :S aaa i witaj w klubie też mam dziś 18dc :)

Wiecie co Wam powiem... nie odpuszczę tego cyklu bo listopad cholernie łaskawy jest dla tego całego forum... naprawdę daje nadzieję :) mimo że te moje kreski są znów podejrzane... za blade jakieś i kurcze... pewnie nie ma się co cieszyć... ale nadzieja mimo wszystko B)

11 lata 5 miesiąc temu #790231 przez zoi
Aggi, już masz przynajmniej jeden plus- złość na małża przeminęła z malinami :P Ale ten czas zapitala, już masz 18dc :ohmy:

11 lata 5 miesiąc temu #790233 przez aggi
zoi no czego się nie robi... :P sama rozumiesz :P Tak musiało być widocznie :) czas leeeeci strasznie :) Ciekawe czy to u mnie w ogóle maliny były bo jakoś porównując teścior mój a magdy która tu wrzuciła to porażka jakaś :( ach szkoda gadać..

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #790243 przez aggi
urooooooocze :blush: :

zarażajcie się B) B) B)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #790246 przez Agnilla
Aggi a masz Ty potwierdzenie od gina że u Ciebie owulacja występuje? ? Bo kurna te Twoje maliny podejrzane, pamiętasz może moje stare? Kreski były, laski obstawialy owulke a na usg wyszło, że lipa:/ robiłaś może jakieś badania? Ja nie chcę nakrecac , mi zależało na czasie i szybko wykrylam problem bo po drugim nieudanym cyklu.
Ja się z mężem umówilam , że wieczorami będzie brał ode mnie moje cycki i żołądek bo bolą:P

11 lata 5 miesiąc temu #790250 przez aggi
Agni szczerze to też się zastanawiałam czy wogóle owulka jest u mnie.... :dry: No i postanowiliśmy z małżem że próbujemy jeszcze ten cykl i jak się nie uda to idę na badania... tylko nawet nie wiem na jakie :dry: nie pamiętam zbytnio Twoich testów :huh: A jakie Ty badania robiłaś i wogóle??

11 lata 5 miesiąc temu #790253 przez Agnilla
No myśle,że warto, zależy jakie macie ciśnienie;)
Wskocze jutro na kompa to Ci wszystko napisze. Myślę tez, ze Twojemu mężowi dodatkowe witaminki nie zaszkodza :)
A tymczasem lecę do łóżka, dobranoc laski:*

11 lata 5 miesiąc temu #790254 przez aggi
Agni to walnij jutro do mnie private message - będę wdzięczna :kiss: Oczywiście że chciałabym jak najprędzej doczekać się groszka - to chyba zrozumiałe :dry: zobaczymy czy moje 'maliny' jeszcze się trochę wzmocnią czy to już koniec... No i i tak w następnym cyklu chcemy z małżem do gina iść na jakąś kontrolę, konsultacje.. walnę mu te testy na stół i niech wymyśla co mi jest... Dobranoc:)

11 lata 5 miesiąc temu #790257 przez Agnilla
Ok jutro Ci napisze co i jak ze swojego przykładu
Na testach nawet jest napisane, ze jeśli trzy miesiące wychodzą negatywnie to należy zgłosić się do lekarza. Jutro dam znać
Jeszcze raz Dobranoc:) :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #790259 przez aggi
To czekam z niecierpliwością jutro na wiadomość :kiss: może ona mnie trochę nakieruje co robić.. Dobranoc śpijcie dobrze :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #790289 przez zoi
aggi jak możesz to wrzuć też test z dziś dla porównania z wczoraj

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka