BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #803982 przez Asia K
Bry :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #803987 przez Asia K
No przeczytalam :)

Ann - dziewczyny juz wsztsrko powiedzialy - ja sie pod nimi podpisuje :)

Gos - ostatnio z jelenia zrobilam kiełbase :) bo tez nie mialam pojecia co z nia zrobic, a poza tym to jelenia mam w domu caly czas :p

Młoda - podlewasz jak maja sucho :blink: Tak sie sklada ze ani jeden z tych kwiatów nie lubi przelania

Aggi - mi tez sie podobaja te typowo misiowe ale jak mi sie okazja trafila to se kupilam i mam teraz radoche :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu #804004 przez Agnilla
A mi kuwa rośnie kolejna ósemka, tym razem lewy dół, było chwile lepiej i znowu napierdziela :angry:

11 lata 6 miesiąc temu #804009 przez Ada2424
W sumie presji czasowej nie mamy, jesteśmy świeżo po ślubie, w sumie wiek tez nas nie goni. Najpierw będziemy próbować w nasze wymarzone miesiące a jak się nie uda to już zostawimy losowi jaka porę roku wybierze :)

[/url] [/url]

11 lata 6 miesiąc temu #804036 przez Asia K
Agni - współczuje - ja mialam 4 ósemki i juz 3 musialam miec wyrwane bo "nie miescily mi sie w buzi" ;)

Ada- zdradz jakie miesiace macie wymarzone?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #804049 przez Agnilla
Ja im kuwa dam wyrwać :P u mnie każda ósemka odkryta i co jakiś czas chce im się rosnąć. Dostałam pozwolenie na paracetamol od Pana doktora z Krakowa ;) trochę puszcza. w sumie dobrze, jeść nie będę za dużo :P
Ada, właśnie chciałam Ci napisać, też miałam wymarzone miesiące , żeby na wiosnę, bo te pierwsze miesiące zycia małego najcieplejsze itp. jak się za 1 razem nie udało mówię ciul, przynajmniej będę na brata 18tce :P potem...aaa i tak nie chciałam rodzić w grudniu ;) potem styczeń, luty nie bo teściowa z lutego :P ale potem to już mi było wszystko obojętne, mogłabym nawet rodzić w sylwestra byleby w końcu zajść

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #804054 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu #804055 przez Ada2424
Asia chcemy z Mężem wiosną bądź latem żeby sie urodziło i będziemy próbować coś na te miesiące trafić, a jak się nie uda to wtedy zobaczymy.

Agnilla to właśnie my też tak postanowilismy, że jak sie nie uda na wiosnę bądz lato wycelowac to zdamy sie na los i kiedy bedzie to bedzie najbardziej nie chcemy w przedziale wrzesien-grudzien, tak jakos nie lubimy tych miesiecy :) zobaczymy co z tego wyjdzie.

A ja z mężem w wirze przeglądania ofert mieszkaniowych. Chcemy kupic i szukamy. W poniedziałek jedziemy oglądać pierwsze. Teraz mąż ma urlop to zaczelismy dzialac oby udalo sie w miare szybko znalezc cos odpowiedniego.

Miłego wieczorka.

[/url] [/url]

11 lata 6 miesiąc temu #804058 przez gosia28
zrobiłam gulasz z grzybami i kaszą, nawet dało się zjeść, choć nie będzie to na liście ulubionych rzeczy B)

ósemkę mam 1 wyrwaną, bo też miałam szczękościsk i chirurgicznie mi usuwali :S wolę sobie nie przypominać, ketonal przez dwa dni był moim przyjacielem.

agi całe szczęście, że krakowski doktór pozwolił :silly:

mloda, nie doszukuj się niczego, wiesz przecież, że wszystkie objawy @ są takie jak i w początkowej ciąży więc fifti fifti.

Ada to dobrych strzałów dokonujcie dzieciowych i mieszkaniowych ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #804063 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu #804072 przez gosia28
mloda nie znasz dnia ani godziny ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 6 miesiąc temu #804100 przez ann-sunshine
Hej hej. Dzieki za wsparcie i madre slowa. Juz mi lepiej, choc powazna rozmowa jeszcze przed nami. Ale to za kilka dni. Dzis przyjechala mama i nie moge sie napatrzec jak obie z marta za soba tesknily i jakk sie dogaduja.

Ej babki, zasieje troche fermentu. Znow mnie dziwnie cyce bola. Malpy brak. Chyba musze sie po testa do apteki jutro przejechac. Zastrzelcie mnie ale nawet nie wiem ktory mam dc. Trzydziesty ktorys.

11 lata 6 miesiąc temu #804103 przez gosia28
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: ann wyprzedziłaś odpowiedzią moje pytanie o dc weź no z rańca przytrzymaj sikanie albo siknij do czegoś i leć po testa, czuję, że może być jutro mocne wejście B) ;)

fajnie, że Marta z babcią się za sobą stęskniły i mają wspólny język, w końcu trochę się nie wiedziały jak się nie mylę :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 6 miesiąc temu #804104 przez Chudzinka
Annusia, annusia, annusia!Ja Ci specjalnie nie powiem, który masz dzień, bo musisz testa zrobić ;) Kochana, alem podekscytowana! :kiss: Jutro czekamy na testa Twojego i missy ze staraczek! Znów się dzieje! Rany, ale byłby prezencior na Święta, cnie?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #804106 przez Agnilla
Ann może czas, żeby "Ktoś" przyszedł i Was tam poustawiał ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wiecie co :ohmy: przymierzałam dziś staniki, normalnie będe po porodzie miała cycki do kolan, bo se stanika nie mogę dobrać. wychodzi na to, że powinnam kupić 75D...baa nawet 70D. super kuwa :angry: a wszystkie, które były to jak D to i pod cyckami było minimum 80 :angry:
a jeszcze mąż był ze mną w przymierzalni i pyta ile mam warstw na sobie ( miałam rajty ciepłe i ciepłe getry :P) a ja, że co, że widać :ohmy: nie nie...no jak nie, za 3 razem powiedział, że widać :angry: spadówa :P jutro ma być foto po skończonym 10tc a ja wcinam kanapki na kolację. i mielę jak małe dziecko, bo gryźć nie mogę :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka