BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819733 przez Agnilla
Dzień dobry
Ann no moglaby byc dluzsza, ale fakt, ze lozeczko starczyloby na dluzej tez za mna przemawia :) no zobaczymy, bo dla Tymka ono odpada
Goś, jak ja Ci zazdroszczę, tez mialam isc na bal w tym roku :P ale pozostaje mi wlaczenie sobie StarsTV i bujanie sie na krzesle, baaa wczoraj nawet sobi spiewałam, fasola pewnie sie w glowe pukała, bo matka calkowity antytalent :P
ja od 3t1d, czyli od dnia kiedy się dowiedziałam mam prawie 5 kg na plusie, ale co mam zrobić :( macie mój brzuchol z najnowszej sesji :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819738 przez majka1987gnoWlkp
Agni łóżeczko śliczne:) ale to chyba maleństwo będzie miało swój pokoik:) ja miałam jeden wiec nie było co wydziwiać ale jak teraz się udało i będzie ok to zabieramy się za poszukiwania innego mieszkanka. co do wagi ciążowej- ja z Tosią przytyłąm 16 kg najmniej w ciągu 4 tyg 400g najwięcej 4 kg!!
40tygodni.pl/majka1987gno/galeria/17616/...e9babf8ea5f-jpg.html
to ja w 31 tyg!! więc dziewczyny wy to kruszynki!!

do mnie lekarz miał pretensje jego zdaniem na pewno nie wiedziałam kiedy miałam ostatni okres i na pewno ciąża jest starsza:/ wszyscy się smiali że za Tosią jeszcze Antoś się chowa a ja miałam bardzo dużo wód płodowych, Tosia 4130/59 cm więc ogromna kobietka była! przy samym porodzie straciłąm z 9/10 kg. a cyce to miałam takie i tyle mleka że mogłąbym wykarmić Tosie i jeszcze z 3 dzieciaków!! więc nie ma co się tym zbytnio przejmować. jak macie genetcznie to przytyjecie dużo, albo będziecie puchły a jak nie to tylko piłke z przodu bedziecie nosić nic więcej. a teraz allegro w ruch i szukam czegoś bo 31 na panienskie:D trzeźwe ale zawsze:D

[/url [/url]

11 lata 3 miesiąc temu #819749 przez majka1987gnoWlkp
Agni- no pięknie rośniesz a od 3 do 15 masz 12 tyg czyli prawie 3 miesiące czyli prawidłow przybierasz!! mi moja położna mówiła ze do 2 kg na miesiąc to prawidłowo:) możesz się cieszyć że fasolinka pieknie rośnie i się ładnie rozpycha:)

[/url [/url]

11 lata 3 miesiąc temu #819753 przez gwiazdka2014
Witam dziewczynki :) wczoraj źle zrobiłam zdjęcie.

Wysyłam wam test z 10:30 :)

11 lata 3 miesiąc temu #819757 przez majka1987gnoWlkp
gwiazdka piękne malinki nogi rozkłądaj i dawajjjj dużo sexa:D

[/url [/url]

11 lata 3 miesiąc temu #819769 przez Ada2424
gwiazdka malinki jak trzeba! :)

[/url] [/url]

11 lata 3 miesiąc temu #819770 przez Agnilla
Niestety więcej niż 20 kg na plusie nie przeżyje :P
Chociaż i tak 20 dla mnie to za dużo nic nie poradzę :)
gwiazdka owu czai się za rogiem :) ale pamiętaj, nie ma wpychania się w kolejkę ;)

11 lata 3 miesiąc temu #819773 przez gwiazdka2014
Agnilla nie moge ci tego obiecać :P

Działanka będą wieczorem - teściowa na obiad przychodzi i zaraz musmy jechać do sklepu i robić obiadek :P eh...

11 lata 3 miesiąc temu #819775 przez jusia
Angi łóżeczko boskie :) bardzo mi sie podoba :) a brzuch masz super, ja juz teraz mam taki jak ty w 15... napewno beda bliźniaki :) cyce mam chyba juz 3 rozmiary wieksze... ja zapisuje dosłownie wszystk oco jem i duzo mi to pomaga bo jak widze ze godzine temu jadlam np 2 kanapki a jestem głodna to np marchewke sobei obiore albo czekam do zupy, a tak nei kontrolowalam tego

Goś ja tez bym poszla potanczyc ale chyba bym usnela przed wyjsciem :/ czuje sie słabo takze nie ma mowy na wyjscia dyskotekowe

Majka ja sie wstydze pokazac zdj z 38 tyg :silly: masakra wygladalam jak wieloryb...
nio Toia duza :) a zdrobnienei Tosia to od jakiego imeinia?

Gwiazdka owulacja ze hoho :P

moze i ja sobei wkoncu walne foto brzuszka, chociaz przy drugiec C to lipa z brzuchem, juz mam worek :S

11 lata 3 miesiąc temu #819776 przez emma
Nie ma co panikować z wagą w ciąży, dziewczyny. Uwazam że zdrowiej trochę za dużo mieć niż za malo. Wiadomo, że codziennie pizza i McDonald niewskazane, ale odchudzać się w ciąży nie można. Zawsze mi się cytat z "długu" przypomina "albo ciąża, albo odchudzanie".. więcej wiary w siebie, jesteście młode i śliczne, i jeśli coś będzie na plusie, po ciąży zrzucicie! Ja przytyłam 17, a po ciąży niemal samo mi spadło z powrotem do 50. Jakoś w ogóle było mi wtedy obojętne ile ważę. Tak jak pisze Majka, jest inaczej, ma się wielkie cyce pełne mleka, nie ma opcji żeby wciskać się w stare koszule (chyba że rozpiete ;-)), ale nie myśli się o tym przy maluchu. pierwszy raz po ciąży poszłam na zakupy po 4 miesiącach, bo w ogóle mnie do tego nie ciagnelo, a i tak wróciłam z ciuchami dla Zosi ;-)
Będzie dobrze! :-)

Gwiazdka, maliny lux! :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #819778 przez ulka1983
hej dziewczyny :) o piękny brzuszek na początek dnia :laugh:

Agni ślicznie wyglądasz :kiss: a kilogramami się nie przejmuj bo na razie nie ma czym a jak przyjdzie czas to oddasz nam po trochu i jakoś się rozejdą ;)

Majka ja też podobnych rozmiarów byłam co Ty :S niestety tak jak mówisz geny też swoje robią ;)

Gwiazdka ładne malinki :) działaj

11 lata 3 miesiąc temu #819780 przez jusia
wiele razy juz czytalam ze jak ktos ma na + przed ciaza to w trakcie powinien przytyc mneij, ja powinnam max 10 kg, ale weim ze genetycznie mam skłonnosci do tycia i momentalnei po mnei widac kazdy kilogram. Poprzednio przytylam 23 kg i wierzcie ze nei chce tego powtorzyc bo wiem ze to nic dobrego i wz tyle nei bylo trzeba, co gorsza nie jadalam fastfoodow, słodyczy mało, za to duzo owocow i jogurtow owocowych i chyba na tym :/ i niestety w nocy jadłam ale musialam bo inaczej nei bylo opcji zebym usnela. Teraz niestety moja corcia w nocy sie budzi i wola jesc, dzisiaj obei jadłysmy marchewke :) i żółty ser :) a wołała zupe z makaronem :) takze i tak sukces bo jzu myslalam ze bede o 3 wstawiac makaron :)

11 lata 3 miesiąc temu #819782 przez ulka1983
Agni ja przeżyłam 30 to Ty przeżyjesz 20 :kiss:

Jusia dawaj brzusia :)

Emma dobrze mówisz :) jak tam u ciebie sytuacja wygląda zagnieżdża się coś :S

11 lata 3 miesiąc temu #819785 przez emma
Agni, a może wcale nie będzie 20 tylko dużo mniej! nie ma się co przejmować na zapas! Kolezanka teraz na finiszu przytyła w sumie 6 kg, uwierz mi że nie wygląda dobrze :-(

Ula, nie mam pojęcia! ty mi powiedz! ;-) a u ciebie? :-D
Wczoraj tak mnie brzuch nawalal że szok :-(

11 lata 3 miesiąc temu #819787 przez majka1987gnoWlkp
Jusia moja Tosia to Antonina:)

ja przed ciążą byłam duża- rozmiar 48!! po 1,5 roku od porodu 46:) a teraz 2 kreski- zobaczymy co to bedzie:) na szczescie ciuchy w piwnicy schowane mam ciążowe:DD

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka