BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #830070 przez mesy
Agnilla napisał:

mesy widze, ze mamy wspolna znajoma na skarbku ;) gosiak tez jest, pod innym nickiem, rozgryzłam Was :P
Juruś, P. wrócił, to ja już Ci potrzebna nie będę ;)
dobrej nocy laski! :kiss:
jutro sie relaksuje, odpoczywam, spaceruje jedyne co ugotuje obiad ;)

A to ty tam jesteś ? :lol: i powiedz jeszcze , że mam cię w znajomych hehehe

Ferri dzielna jesteś :kiss: :kiss: ps: ja też zbieram magnesy na lodówkę :laugh: :laugh: :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #830071 przez gwiazdka2014
Ferri cisto mowisz ?? :D A zupę ogórkową to ja kocham moja ulubiona... Dziewczyny umieram tak źle się czuję... jakaś taka mega zmęczona, nic mi się nie chce :( mam jakiegoś doła

11 lata 3 miesiąc temu #830075 przez Porto1987
Bry :)

Ferri, Ty to i tak dzielna jesteś z tymi zastrzykami :) Ale sen to miałaś super ;)
Ja też pół nocy nie spałam, chociaż nie wiem ile w sumie by mi snu wyszło, bo myślę, że max 5h :dry: dziecko mi chyba odsypia, bo też nie mogło spać :(

Oj ja chcę na ogórkową :) Nie odzywam się z mężem, to już się pakuję :) :)

11 lata 3 miesiąc temu #830076 przez ferritka
Mesy :kiss: :kiss: no to ja mam dla Ciebie irlandzki magnes :lol: :lol:

no to ja więcej ugotuje bo jak się wszystkie zjedziecie to mi dla Kręgielka braknie :silly:
a ciasto z kruszonką B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #830078 przez Porto1987
Ferri a jak odchudzanko?
Ja tak dużo nie jem :P to mała wiecznie głodna, ja mogłabym przeżyć, no ale jak dziecko chce, to przecież nie odmówię :S

11 lata 3 miesiąc temu #830095 przez ferritka
Porto, aa dobrze, dobrze nam idzie. wywaliłam wszystkie napoje gazowane, słodycze ,chleb i ziemnioki z naszego menu :lol: i staram się 3mać godzin posiłków ..
eeehehehe i nie pij do tego dzisiejszego ciasta bo ono dietetyczne jest a nie mogę Kręgla tak całkowicie bez łakocia trzymać , bo mi na lewizne pójdzie;p to wole sama zrobić przynajmniej wiem z czego co i jak B) B)

a i wiecie co, na chałke mnie naszło już wczoraj ;p i se pomyślałam że sama sobie zrobie :lol: macie sprawdzony przepis może?? :S łatwy taki :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #830098 przez Porto1987
Ferri, dr Zdrówko mówiła, że ziemniaki są zdrowe, tylko bez okrasy :) mają podobno bardzo dużo witaminy C. No właśnie zastanowiło mnie to ciasto :P :P
a co do chałki, to może zerknij na mojewypieki.com :) ja lubię stamtąd piec:) i ostatnio właśnie piekłam to ciasto marchewkowe :S

11 lata 3 miesiąc temu #830110 przez Agnilla
ej a ja tam ziemniaki jem, ale sosów never, tak samo pieczywo- bo kocham bardziej niz meza ;) ale tylko ciemne. wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem, nawet czekolada ;)
cztuje na zubry, narazie tylko ptaki jedza :)
tez bym cos upiekla, ale ze co, ze mamy potem oboje zjesc cale ciasto :unsure: to bedzie bardzo dietetycznie :P
mesy, ja mam tam tylko 4 znajome, bo sie ogolnie nie udzielam, mialam tam jeden trafiony cykl ;) teraz wchodze, bo kibisuje kolezance, ktora mieszka kilka blokow dalej ;)

11 lata 3 miesiąc temu #830112 przez Domiśśś
Przede wszystkim GOSIA wszystkiego naj naj !!!!! Spóźnione ale gorące i szczere :* :*

Chudzinka dla Ciebie wielkie gratki i powodzonka :)

Ferii no to dajesz z tymi zastrzykami i będzie na pewno wszystko ok.

Możesz podesłać przepis na ciacho jogurtowe? Bo ja też robie i sobie porównam :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #830131 przez ferritka
dziołszki dziołszki..wiem że wsio jest dla ludzi, i ziemniaków nie lubimy tak czy siak, jemy je tylko na weekendowych obiadkach u rodziców i to z sosem B) u nas w domu jest ryż i kasza prazona, którą ostatnio ubustwiamy :lol:
chleb też kocham, zwłaszcza taki ciepły chrupiący chlebuś ...mmmmmmmmmmmmm ale Kręgiel jeździ i kupuje nam chleb na wagę :silly: taki co to jest cały w słonecznika i jest czarny jak śląski węgiel :lol:

a i mleko na sojowe nam zamieniłam.. znaczy mi bo Kręgiel mleko to tylko w milkiłeju przyjmuje :lol: a kawa z sojowym waniliowym jest rozkoszna :lol:

przepis na ciacho :
-4 łyżki mąki kukurydzianej
- kubek jogurtu naturalnego
-3 jajka
-2/3 szklanki brązowego cukru trzcinowego
-2 łyżeczki proszku do pieczenia
-wanilia i skórka cytrynowa

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #830136 przez Agnilla
ooo kaszę bym zjadła, ale ja nie wiem co jak z czym :( zaraz rzucisz tu kolejne przepisy Bejbe :P
Ten Kręgiel to mój chłop, ja tez mleka nie tykam ;) aaaaale za sery, twarogi to bym się pociąć dała ;)
zabieram fasolę na spacer i zakupy, narazie nie oponuje i chce chodzić ze mną ;)

11 lata 3 miesiąc temu #830149 przez Dagnes
Ferr no to oficjalnie rozpoczelas akcje kryptonim fasola :) Teraz pojdzie juz z gorki, bo masa kciukow zacisnietych za was.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wikunia wczoraj miala kiepski dzien. Wcale spac w dzien nie chciala bo brzuszek jej dokuczal. Poki co dzis tez od 6 juz nie spi a ja kurcze nawet nie mam jak sie isc wykapac bo ciagle na rekach wisi.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #830157 przez Agnilla
Dag,kocham Cię! :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #830182 przez Porto1987
Wiedziałam, że spodoba Ci się to co napisała Dag :)

11 lata 3 miesiąc temu #830271 przez Dagnes
:lol:

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka