BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835290 przez Asiaa
Ale fajnie tak się zmęczyć czasem :) właśnie z aerobiku wróciłam :) i wszamałam dwie marchewki :)

Skoro mówicie że przytulanki nie stoją na przeszkodzie usg to super :) bo mniej więcej w tych dniach powinniśmy działać, a wtorkowe badanie ma pokazać co się dzieje, czy pęka to co trzeba by co

oooo jakie żuberki i jeden leniuch leży :) ooo i dzik przylazł :laugh: ale to nie ten Agni co ma białe kropki :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #835307 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

fakt ja też się fajnie czuję jak się tak zmęczę w przyjemny sposób. Sport przynosi dużo radości wiem coś o tym :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835309 przez Agnilla
mój dzik sidzi ze mną, bo mi tak samej nudno ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835315 przez ferritka
bry Brygadzistki B)

najpierw to co miałam, bo zapomne :
Goś FROG!! cholera przykro mi ,że wizyta zamiast z górki to pod górkę i to pod wiatr..ale kochana, wiesz co dobrze, że Ci szczerze powiedział co i jak i że on już nic nie wskóra...
ja Ci mogę jedynie Dr Cuda polecić, wiem że to nie Twoje rejony, ale może warto wziąć wszystkie wyniki jakie masz Twoje i Emka i na jedną wizytę się umówić, on Ci powie co i jak, może zna jakiegoś dobrego doktorka w Twoich rejonach??
Boszee, przynajmniej wiemy że trzeba zadziałać gdzieś indziej!! nie poddajemy się walczymy dalej kochana, pamiętaj to nasz czas :kiss: :kiss:

aloha nowe dziewuszki, eej Pinezka, Przedszkolanka, wiecie że my tu na takie porywcze duszyczki mamy jeża?? B) B) rozgośccie się i bawcie z nami :lol: :lol:

a teraz co u mnie :blush: :S

która przeczytała do końca ma medal :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #835319 przez aggi
Witam się z wieczora jak to na mnie przystało :blush: Dzisiaj mieliśmy zalatany dzień z mężem, ale chyba kropkowi się nie podobało bo przez cały czas kuł mnie brzuch na dole, a jak wkońcu się położyłam to odpuściło :)

Kurde i znów tyle stron do ogarnięcia :ohmy: Nie mogę się doczekać relacji z wizyt zoi, gosi, Asi i ferri :blush: biorę popcorn i czytam :cheer:

ulka u mnie świetnie w końcu bezstresowo. Choć dzisiaj też telefon mi wydzwaniał ale nie odebrałam B) A powiedz Twoje dziewczynki chcą rodzeństwo ? :D

gwiazdka ja do Bielska mam 20 minut autem :blush:

Porto serio jak czytałam nadrabiając zaległości to niemal łezka się w oku kręciła że się martwicie :S

gosia kurcze ale dziwne wieści, nic więcej nie powiedział?? ale w sumie lepiej tak niż jakby miał Cię głupio zwodzić itd.. no ale jeśli wyniki masz dobre wszystkie to idź dalej, szukaj dalej.

Emma odstaw zaraz po pierwszych malinach :side:

Isss
Ty już na ostatniej prostej :woohoo: :woohoo: :woohoo:

witaj przedszkolanka ;) najlepiej się nie martw na zapas, tylko czekaj na @ :)

Agni mmmmmmmmm jakie pychotkki na foto :blush: :blush: :blush:

witaj pinezka, zero stresu i spokojnie testuj cykl za cyklem :)

zoi no to ŚWIETNIE :kiss: :kiss: :kiss:

Asiaa jak na moje to nie ma znaczenia :)

świetnie .... forum mi padło :dry: :dry: :dry: :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #835321 przez zoi
Ja przeczytałam i ekscytacja na ten plan sięga zenitu :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835326 przez gosia28

ferri pomyślę B)
to mi się należy złoty bom pierwsza :lol:
ferrrrriiiiiiii cudowne wieści, ja wierzę, że jajek tyle zniesiesz do piątku, że drużyna piłkarska by z tego była :lol:
centa mrozi, ale wiem, że się będzie opłacało :kiss:

edit.
spadam na drugie miejsce i srebro :lol:
aggi sorry ale Ty nie powiedziałaś ferri, że przeczytałaś :P ale możemy być ex aequo ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835337 przez Agnilla
chciałam powiedzieć, że pierwsza to ja przczytała, odpisałam wrzuciłam "dalej"...i forum padło :P
a ja sobie włączyłam muzykę relaksacyjna, zapaliłam świeczki i czekamy z fasolą na tatę, jakoś tak płaczliwie mi się zrobiło...sama nie wiem czemu :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #835338 przez aggi
No to druga część póki mi forum działa bo na godzinę mi go zablokowało :dry:

zoi no rzeczywiście na fajną lekarkę trafiłaś :)

mesy ja sobie owocowe z joanny peelingi robię co trzy dni :) i do tego mam gąbkę dość szorstką więc taki masaż codziennie pod prysznicem :)

gwiazdka każda ma inne objawy inaczej hormony buzują. Znów doszukujesz się w całości minusów ;) Ja ani razu nie wymiotowałam od początku, a są takie co kibelka nie opuszczają.

Asia K
sprowadzam Cię na ziemię :kiss:

julka ja od połowy grudnia nie sypiam także spoko! wiem co czujesz.. choć w dzień to chodzę jak zombie ... Chwała Bogu że już nie muszę o 6 do pracy wstawać :dry:

Emma zaciskamy z kropkiem kciuki :D

gosia a może właśnie tu warto poszukać przyczyny? może znów pojawiła się niedrożność?

ferri :D no no to u Ciebie same fajne wieści :) :) plan zacny :cheer: :cheer:

gosia ja dopiero teraz od ferri przeczytałam bo mi forum padło :dry: ale przeczytałam już SYSKO :woohoo: także złoto dla ciebie, dla mnie dalsze miejsca :P

11 lata 3 miesiąc temu #835352 przez Asiaa
Ferri dawaj medal :lol: wszystko jedno jaki. Może być brązowy i może też być czekoladowy :silly: Plan wygląda super :)

Agnilla pewnie hormony, stąd ta nie wiadomo czemu zmiana humoru. Lepiej załącz sobie śmieszny filmik np ze zwierzakami, może pomoże ;)

Odwiedziny u Dr Cuda mogłyby rzucić nowe światło na co nie co, warto pomyśleć o wizycie ;)

Lecę spać. Dobranoc Kobitki :)

11 lata 3 miesiąc temu #835354 przez ulka1983
Porto martwią mnie te Twoje ręce i nogi :( 12 na + to mało chyba książkowo :) ja miałam 24 i 30 na + ale nie pamiętam żeby mi opuchlizna tak dokuczała tym bardziej że było lato wiadomo nie było lekko :dry: dobrze że wizytę masz już w poniedziałek

Chudzinka widzę że zmieniasz taktykę :laugh: najważniejsze żebyś osiągnęła wymarzony cel :kiss:

Emma zdrówka :kiss: oby następne L4 było już takie długie ;) a to Ty na zapas odsypiałaś :S

Isska chyba małej robi się bardzo ciasno w domku i niedługo się wyprowadzi :) na moje oko przy tym staniku za każdym razem będzie Ci ramiączko uciekać jak je odepniesz do karmienia

Asia i ęmma mają rację z tymi stanikami :) ja miałam takie którym osobno się odpinało miseczki i były super

Gosia :kiss: nie potrzebnie kazał tyle czekać tak to może byś już działała w tym kierunku ale zbierz swoje myśli i szukaj cuda tzn dr cuda :)

Zoi jest git :kiss: pewnie że na nfz też miło :)

Ferri wszystko idzie w dobrym kierunku :kiss: dawaj medal :S

Aggi grzeczna dziewczynka nie odebrała telefonu :lol: pewnie że chcą i to już od roku gdzieś tak :lol: tak w ogóle to je pytałam czy chcą jeszcze siostrę lub brata i były zgodne że tak :) Natalka nawet kiedyś tatę wysyłała na targ żeby jej dzicię kupił ;) i ciągle się upomina kiedy i kiedy :silly:

witam nowe koleżanki :kiss: fajnie że się przyłączycie może więcej testów będzie bo ostatnio to u nas same smakołyki się kręcą bo bardzo dbamy o dietę :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #835356 przez aggi
ulka no to fajnie że dziewczynki zgodne :) bo też całkiem inaczej jakbyście Wy chcieli, a dzieci niekoniecznie - wtedy wojna murowana. Ale jak zgodne to nic tylko działać :D No no to musisz koniecznie męża na ten targ wysłać :D

11 lata 3 miesiąc temu #835357 przez gosia28
aggi ferri takie wieści przyniosła, że forum z wrażenia padło :lol:
nie bój żaby ferri nas tu bez krzywdy uhonoruje :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 3 miesiąc temu #835359 przez aggi
gosia ale serio normalnie ferri produkowała wiadomość i przez ten cały czas forum padło i koniec nima :S no ja mam nadzieję, ja niespodziewajki lubię, może być nawet jakiś pyszny soczuś :D

11 lata 3 miesiąc temu #835360 przez Agnilla
może hormony, może to że jest noc i siedzę sama, rozmawiałam z nim, jeszcze min godz + dojazd do domu co mnie najbardziej martwi i mówił, że jutro na 8 już chce być w pracy, bo jest głównym dowodzącym całej akcji..eh :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka