BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #901765 przez Anabelle
Si seniora! Jutro 12 dpo i show must go on :-D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #901777 przez aggi
Dobryyy B)
melduję się po weekendzie.
Obżarta jak.. świnka niemal :blink:
niewyspana - standard :P
i w ogóle... to napewno będzie cudowny dzień ;)
No nic zamiast Wam tu smęcić to
czas nadrobić co się działo przez weekenda :)

Anabelle łap fluidy, dla każdego starczy :D

ulka nooo właśnie brzuch wysoko jest i cwaniak mi w żebra włazi :blink: mógłby się powoli
decydować kiedy wychodzi........ :P tak tak wszystko na niego czeka :D jedynie wózek będzie początkiem
sierpnia ale to najmniejszy problem ;)

gwiazdka no no spory Antkowy domek :) super wyglądasz. Co masz za tattoo na ręce? :whistle:

Ada wiedzieliście kiedy remont robić :D teraz możesz spokojnie przygotowywać mały pokój bez głupich tekstów innych ludzi 'po co Ci pokój dla dziecka jak nie masz dziecka'. To u Ciebie wtedy ta sąsiadka mieszała? tak mi się kojarzy taka sytuacja. Kwas foliowy tylko 1tabletka. Elegancka kreska, też taką miałam - niedługo przyjdzie na świat :D

mesy no co Ty ja to się martwię czy wróce do formy PO wszystkim. Byś widziała mój błagalny wzrok na wagę jak staję :S aaa no i chciałam zauważyć że to Patryk zawsze 'wychodzi' ze zdjęć :P chudzino :kiss:

Karolincia fluidów dla każdej starczy, zarażaj się :P

natB niestety nie znam się więc nie pomogę ;)

Ann ja tak ostatnio miałam wrażenie że mi pępek wybuchnie, no że normalnie szlag go trafi :blink:

Asiaa też się zarażaj, należy Ci się :)

Agni hahahahaha wkońcu to powiedziałaś że masz mniejszy brzuch :D :D a hormony nieźle Ci dają popalić :) trzymam kciuki za karmienie,
to ważna sprawa! Może Pola wkońcu załapie cyca i da matce trochę swobody - nie odciągasz to już trochę więcej czasu masz ;) trzymam kciuki!

zoi ty już 3 z przodu niemal ! :woohoo: :woohoo: :woohoo: szok jak ten czas leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosia niedługo Maks wyjdzie to miejscówa będzie czekała , nawet dwie bo jeszcze Natala wychodzi :) także szykuj się na booom :kiss:

julka ja miałam to samo - ślub nic specjalnie u nas nie zmienił tylko może to że jest ta obrączka i 'formalność' w papierach. A tak to nic się nie zmieniło :)
Każdy ma wolny wybór - tak uważam, a jak się dwoje ludzi kocha to nieraz śluby potrzebne nie są by żyć ze sobą w zgodzie i 'na zawsze'.

trzymam kciuki za II Anabelle i betę Ady !!
Czekam na wieści :D

10 lata 9 miesiąc temu #901794 przez Karolincia
Julka - nie brałam tabletki i usnęłam bez problemu dziś lepiej troche mogę ręke do góry podnosic bez bólu, Tylko przy dotyku boli i jak cos dziwgam, ale jest w miare ok :)

Anabelle - Wiesz nie wiem czemu mnie tak bolą może hormony powodują takie zmiany i zaczęły pracować gruczoły :(

10 lata 9 miesiąc temu #901798 przez mesy
Aggi ta wezzzz wolałabym mieć więcej kg na + niż ten cellulit co mam :( nie wiem jak ja się tego pozbędę po ciąży ... mam już krem po ciążowy i będę ćwiczyć ile się da , bo masakra :(

karolincia
nawał hormonów .....mnie też tak czasem UU bolały , że aż pod pachą bolało ....

10 lata 9 miesiąc temu #901803 przez Karolincia
Mesy - a to dobry znak? Zaszłaś niedługo potem w następnym cyklu w ciażę?? :)

10 lata 9 miesiąc temu #901808 przez mesy

Karolincia napisał: Mesy - a to dobry znak? Zaszłaś niedługo potem w następnym cyklu w ciażę?? :)

pisałam ci już wcześniej , że moja ciąża jest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tak na prawdę nie ma dobrych znaków ....to , że cię tak UU bolą to efekt pregnylu...pogadaj o tym ze swoją gin czy tam ginem....jedna reaguje tak druga inaczej nie ma reguły

10 lata 9 miesiąc temu #901809 przez ann-sunshine
Dzień dobry :-) i mnie deszczowo a u was?

Gwiazdka na wylocie Aggi i ja, kilka dni różnicy u nas.

Nat B być może hormony po ciąży to problem, my się staraliśmy 10 cykli ale nie sprawdzalam hormonow i nie wykluczam takich problemow

10 lata 9 miesiąc temu #901811 przez aggi
mesy kurka ja też mam cellulit :unsure: na udach i dupie. Makabra :P ja też mam zamiar ćwiczyć po ciąży :P jakoś trzeba będzie próbować. Choć na mnie działa chodzenie - na samym chodzeniu po kilka km dziennie schudłam 13kg +zdrowa dieta wiadomo. Ale przy dziecku chyba łatwiej wyjść na spacer na godzinę dwie i chodzić chodzić niż ćwiczyć :P no a przy karmieniu piersią to dieta wiadomo że musi być zdrowo i ładnie. Więc tym się pocieszam że warunki będą sprzyjające :P

10 lata 9 miesiąc temu #901813 przez Karolincia
Mesy faktycznie pisałas o tym bardzo Cie przepraszam ;)

Ehhh idę do ginki mojej 21 lipca, nie odbiera teraz tel :( Zobaczymy co powie, może da mi większą dawkę pregnylu albo zmieni lek

10 lata 9 miesiąc temu #901815 przez mesy
aggi na pewno nie masz takiego jak ja :/ ja stoję i go widać , a już nie wspomnę jak ręką dotknę ud :/ to jest masakra :/

10 lata 9 miesiąc temu #901817 przez natB
Ann w listopadzie jadę do mojej gin na "przegląd", bo w końcu minie rok po porodzie... zobaczymy, co mi powie o tym duphastonie, czy mam brać już przed staraniami, czy jak już zajdę :/... właśnie obawiam się, że mogę mieć problemy, co już usłyszałam od niej, a endokrynolog powiedziała, że takie wyniki to nie problem... i bądź tu mądra :X...
Normalnie mam stracha przed staraniem się o drugie bobo... przy pierwszym człowiek nawet nie myślał, że mogą być problemy jakieś, a tu w 5 tygodniu ciąży trafiłam już do szpitala z diagnozą "zagrożenie poronieniem" :/, a teraz ta tarczyca to już w ogóle dupa :/

10 lata 9 miesiąc temu #901825 przez Anabelle
A u mnie nadal homo niewiadomo, bo niby jakieś krechy są, ale pfff krechy :P :P raczej kresunie. Cień cienia się rysuje, ale z wadą wzroku to by nie wypatrzył :P Korci mnie, żeby pójść na betę, ale tam gdzie jadę jest labo, w ktorym źle wychodziły mi bety w poprzedniej ciąży, tzn źle dla mnie bo skońćzyło się łyżeczkowaniem i się boję :O

10 lata 9 miesiąc temu #901828 przez Karolincia
Anabelle - no no !! :D Może coś się szykuje u Ciebie :D :D powtórz test za kilka dni i zobaczymy czy będzie ciemniała kreseczka :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #901830 przez julka
Anabelle, nie chcesz nam wrzucić fotki?

Kurka, te dwie się licytują celulitem - też dajcie zdjęcia to ocenimy, bo na pewno przesadzacie :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #901831 przez Anabelle
wow julka faktycznie od przodu nic nie widać :ohmy:
zazdroszcze, nic ci boczki nie powychodziły :D

tylko na kontraście coś widać. dzisiaj 12 dpo

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka