BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #901868 przez julka
Dziękuję za komplementa :) :kiss:

Mesy, a nie chcesz znieczulenia do porodu? i do CC będzie ciężko znieczulić w plecy...
No a ile mają centymetrów te kocyki, które dostaliście?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #901872 przez Asiaa
Julka wyglądasz super :) śliczna sukienka i faktycznie z przodu brzuszka prawie nie widać :cheer: Wstawisz fotki kuchni? :silly:

Anabelle wydaje mi się że widzę cień drugiej kreski ;)

Mesy nie jest wcale źle, może organizm pomału już wodę gromadzi i jest szansa że po porodzie samo się ustatkuje

10 lata 9 miesiąc temu #901873 przez mesy
Mam trochę luzu między tuszem :P tak mi się wydaje hehehe
a co do porodu to będę rodzić naturalnie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
jak mi wyschną kocyki to zmierzę ;)

10 lata 9 miesiąc temu #901880 przez zoi
ann, dzięki za pocieszenie- takie informacje bardzo mnie pocieszają :kiss:

Karolińcia, z własnego doświadczenia wiem, że na necie piszą najwięcej generalnie ludziei, którzy mają faktycznie poważne problemy zdrowotne. Ci, którym się udało zwalczyć chorobę zazwyczaj cieszą się życiem i nie wypisują na ten temat po forach. To dotyczy nie tylko płodności. Wiem, że można się przestraszyć, ale fora to nie jest reprezentatywny wycinek społeczeństwa. Jakby się miało sprawdzić to co tam powyczytywałam to moja mama już dawno nie powinna żyć, a mój mąż chodzić i to bez depresji. Co do mnie to i pewnie w ciążę nie powinnam zajść :P Najważniejsze jest to co Ci mówi Twój DOBRY lekarz .

10 lata 9 miesiąc temu #901887 przez monique1983
Julka- dobrze, że dałaś zdjęcie z profilu, bo jak zobaczyłam to z przodu to żadnego brzucha nie widziałam, ładnie wyglądasz :)

Anabelle - na tym ujęciu co wrzuciłaś na Marcówkach chyba lepiej widać, u mnie na tym teście z allegro też było bardzo słabo widać, dopiero na tym o czułości 10 mIU.

Gosia - dziękuję :kiss: nie wiem czy doczytałaś, ale udało się w tym cyklu co miałam robione badanie drożności jajowodów, no i okazało się, że ten jajowód co była c.p. mam niedrożny i trochę mnie to podłamało, no ale udało się z pomocą clo, bromergonu i dupka :)

10 lata 9 miesiąc temu #901889 przez Anabelle
MONIQUE u mnie są cienie cieni widoczne golym okiem, ale na zdjęciach nie wychodzi :( Teraz tylko są takie bladziochy że nie wiem czy spodziewać się @ czy jednak się ściemnią. Nic tu jednak ode mnie nie zależy.

KOCYK my mamy la millou chyba 100x70 czy coś w ten deseń, mamy kocyk bambusowy 120 czy 140 i jeszcze bawełniany. Ja uważam, że lepiej kupić większy kocyk bo starczy na dłużej a noworodek i tak lubi być wyotulany :)

10 lata 9 miesiąc temu #901893 przez Karolincia
Oj Kochane to fakt z tymi forami ze czasem ktks cos madrego napisze a czesciej pisza bzdury. To moj pierwszy cykl byl z pregnylem wiec nie zalamuje sie :) wierze ze bede mamusia i dumnie nosic dzieciatko. Pod serduszkiem :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #901908 przez julka
Dzieki za komplenety :) Wiecie, to chyba ta kiecka tak dobrze leży że ładnie ukrywa jak sie patrzy z przodu. Bardzo jestem zadowolona z tych ciuchów ciążowych z Happy Mum, naprawde dobrze są uszyte na rosnący brzuch. Tylko cena jest słuszna :D hahaha

Asiaa, zapomniałam na smierc, juz lece robic!
To są stare zdjęcia z ogloszenia jak kupowalismy mieszkanie:

Załącznik nie został znaleziony

A to dzisiaj robione - jak widać nic sie nie zmieniło, tylko przybyło gratów ;) Kuchnia niestety długa i wąska... Meble są w bardzo dobrym stanie, mimo że ja już tu mieszkam 2,5 roku, a nie wiem jak długo poprzedni właściciele ich uzywali, ale troche na pewno. Sprzety z Ikei też jeszcze sie nie popsuly ani razu, a to jest zmywarka i lodówka Whirlpool for ikea. Zlew i kran też z Ikei. Innej firmy jest tylko piekarnik i płyta kuchenna. Ja polecam bardzo, organizacja szafek i szuflad jest super, wszystko sie miesci, na każdą dziwną rzecz jest miejsce lub półeczka, mimo, że na pierwszy rzut oka nie wydają się pojemne. a tam z tyłu pod oknem jeszcze jest taka mini spiżarnia, tzn. półki zabudowane przesuwanymi drzwiami też z ikei :)

10 lata 9 miesiąc temu #901916 przez ann-sunshine
Heh, kiedy moja kuchnia doczeka się remontu :( przy dwóch małych skarbonkach i trzeciej (samochód) to chyba w dziesięcioleciach muszę liczyć, zanim nazbieram do skarbonki.

Gwiazdka specjalnie dla ciebie, żebyś miała pogląd kiedy kolejne rozpakowanie ciężarnych założyłam trzeci suwaczek :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #901918 przez mesy
Julka zakochałam się w twojej kuchni <3 o matuluuuuuuuu :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: też se kiedyś biała zrobię :P

10 lata 9 miesiąc temu #901921 przez monique1983
Julka - oglądałam właśnie ostatnio ciuszki z happy mum, bardzo ładne, ale faktycznie tanie nie są, masz jeszcze jakieś ciuszki stamtąd albo spodnie?

10 lata 9 miesiąc temu #901924 przez gosia28
monique, fakt- jeszcze nie doczytałam, myślę, że ta drożność pomogła, super ;)
ja po drożności zaszłam w ciążę w 5 cyklu jakoś.
w środę idę do gina, zobaczymy czy skieruje mnie na powtórkę z rozrywki, szczerze to liczę na to.

Julka śliczna ta Twoja kuchnia :)

ej, ktoś wie dlaczego nie działa mi spacja na kompie? Ciężko się pisze przez to bo spacji używam z klawiatury programowej przez co piszę jak żółw :angry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #901927 przez Anabelle

10 lata 9 miesiąc temu #901930 przez Ada2424
Hej :)

Już wróciłam, od razu zakupy zrobiłam ale upał się robi matko. Beta zrobiona weszłam z marszu :P nikogo nie było :) kobitka mówiła, że wyniki jutro rano będą na necie ale moge sobie zerknąć pod wieczór czy czasem nie ma. Doczytam Was później bo zabieram się za chwilę za ogarnianie małego pokoju, muszę panele zetrzeć i meble z kurzu no i okno umyć a i rolety przetrzeć. Dziś zaczynamy malować nasz pokój.

Anabelle trzymam kciuki nadal, ale wierze że krecha ściemnieje jeszcze bo ja też nie widzę za bardzo na tym co wstawiłaś.

Aggi dobrze pamiętasz, to sąsiadka tak gadała co mieszka dom dalej od nas.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #901933 przez aggi
Ann u mnie jakieś 17?19? stopni i słońce i niebo błękitne ale poprzeplatane chmurkami. Ale póki co przyjemnie jest ;) Ciekawe swoją drogą która z nas pierwsza urodzi - jeśli Natala się nie odwróci i będziesz mieć cc to pewnie Ty ? Choć kto wie. Ale ciekawe, nie? :) Też chciałam trzeci suwaczek ale zmieścić go nie umiem już bo mam z tych dwóch kody za długie :P A nie chcę nowych robić :pinch: Ale to kto chce wiedzieć to se odejmnieee od Twojego i wyjdzie mu moje co nie :P

mesy uwierz że jak stoję to go widać :P także no cóż póki co sie nie zamartwiaj tym... bo i tak nic nie zrobimy na razie ;/ ja to płaczę bo się nie wciskam w moje ukochane gacie jeansowe ani krótkie ani długie. Baaa mogę pomarzyć o wciągnięciu ich na uda :blink: makabra.

Anabelle byś nam pokazała tego testa a nieeeeeeeee. Pffff tak sama dla siebie :P hm na tym drugim coś tam widać, ale kurka ja raz też tak miałam że widziałam cień cienia, a mnie tu wszystkie do pionu postawiły że to tylko się ujawniła ta druga krecha że ona tam cały czas jest ;) No w sensie ciąży wtedy nie było :unsure: no ale.... ale spróbuj za kilka dni!! trzymamy kciuki :) gofryyyyyyyy mniam :D a ja wczoraj babeczki bananowo-borówkowe robiłam pychotka :D

julka Ty to pięknie wyglądasz (fajna sukienka swoją drogą :D ) i faktycznie z przodu nie widać :) a z profilu wielkie łał :D co do kocyka ja mam 100x75 grubszy i jakieś mniejsze cieniutkie :) a powiedz mi jak to jest z zzo - jak się poprosi w trakcie porodu bo się nie będzie wytrzymywało już z bólu to powinni dać bez problemu czy lepiej wcześniej uprzedzić czy co? Ja bym chciała jak najdłużej na żywca wytrzymać a później zzo właśnie,.... w ogóle to jest chyba dobra opcja dla tych z niskim progiem bólu? :P bardzo faaajna kuchnia. Tylko pytanie czy białe meble nie brudzą Ci się za bardzo? Wiadomo jak w kuchni jest

zoi ja to się modlę żeby rozstępy nie powychodziły :blush: a predyspozycje mam bo już kreski na boczkach i piersiach z młodości mam + moja mama po ciążach jak po wojnie wyglądała :S

gosia jakby coś to na Ciebie zawsze miejscówa czeka ja Ci to mówię :side: dawaj znać co po wizycie środowej gin zarządzi :)

Ada no widzisz to teraz sąsiadce głupio będzie, o :side: :side: :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka