BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #907158 przez Karolincia
Witam Was Śpiochy :)
Po weekendowo w tym tygodniu mam ciężki zapieprz... nie dość że w pracy, to jeszcze mama w szpitalu, będa jej wymieniać staw kolanowy (endoproteza)

Ann - Wiem Kochana dziękuję za dobre porady :*

Ada - Dziekuje Kochana za dobre porady :* Staram sie o tym nie myśleć, ale trudno jest zwłaszcza jak ma sie cykl monitorowany i świadomośc sama że wzięłas pregnyl i musisz sie w ciagu 36 h kochać żeby zajść w ciążę....jest to trudne ale jest mi już łatwiej to osiągnąc :) Byłam wyluzowana nie stresowałam się, nie myslałam o tym w ten sposób tylko na luzie wszystko :) Tak samo mój N :)
Współczuje mdłości i tak jak Pinezka podpowiada spróbuj koktajl jest pożywny :)

Annabelle - :* A co robiłaś? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #907160 przez aggi
Hej kobietki :)
weekend i po weekendzie !

My z małżem w górach wczoraj byliśmy trochę z rana póki nie prażyło ;)
W sumie taki 3godzinny wypadzik autem ok 70km w jedną stronę :) Posiedzieliśmy w lesie
nad strumykiem z wodospadem :silly: pojechaliśmy o 8 a o 11 byliśmy już spowrotem
Potem była wizyta u teściów na kawie i wieczorem leżing w basenie mmmmm :whistle:
Także weekend minął jak z bicza strzelił i nasza rocznica również,
a dzieć siedzi uparty w brzuchalu a taki prezent mógł starym zrobić :P :P :P

zabieram się do nadrabiania co tam słychać :)

Ada poszalałaś z pizzą :D dopóki nie ma krwi albo dziwnie zabrudzonej wydzieliny to bóle w podbrzuszu są normalne - wszystko się rozciąga itd :) nie martw się :)

Asia K ja i Ann nadal w dwupaku :D Ada i Anabelle zafasolkowane. Czas więc chyba na Maksa i Natalę powoli :P Tyle z wieści ode mnie :D
Fajnie że urlop się udał, to się chwaaaali taki wypoczynek B) B)

Ann zapomniałaś o najważniejszym Asi napisać ! Że my nadal się kulamy 2w1 :P hehehe. hahah Martuśka wygląda na TAKĄ dumną :D a Ada i Anabelle? Mogłyby się kwalifikować za nas.... kurka... no chyba że nasze dzieci czekają na Gosię i Chudzinkę ? :whistle: :whistle: :whistle:

Pinezka szczerze? Czuję już parcie na to by mały był po TEJ stronie brzucha :P No ale nic nie mogę zrobić.. mogę tylko gdybać KIEDY?! :pinch: jedzeniem się nie martw, organizm sam zacznie sygnalizować jak mu czegoś będzie brakowało i wręcz będziesz musiała tego czegoś się najeść :D

Karolincia oby tylko żołnierzyki z armii dały radę bo to że 3 razy to nie znaczy że zdążyły się zregenerować i być dostatecznie silne :P ale trzymam kciuki by tyle razy podziałało bo aż dziwne żeby nie :D :P

Agni kurka musicie się siebie nauczyć, powoli do przodu małymi kroczkami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

mesy ja sie nie zamieniam :P Mam już dość :pinch: ja też srakam ze strachu ale chcę już być PO :P najbardziej boję się tego że młody do terminu się sam nie wyrobi i będzie wywoływanie :S

Dag no no panna rośnie jak na drożdżach to i ząbki expresowo są :D Super :)

moofka aaaaaaa dziękuję ! ja się zaasekurowałam i wzięłam od Ann numer telefonu i jak co to piszę do niej smsa że rodzę :P na mnie również Ann może liczyć jaaakby co no chyba że pojedziemy 'razem' haha :pinch:

Chudzinka trzymam zatem kciuki za wyniki badań :)

11 lata 10 miesiąc temu #907163 przez mesy
aggi do jakich gorow pojechaliscie ? my tez mamy ok 70-80 km do gorow....i tez emek mnie ciagnie rano , zeby ta patelnie ominac :/

taka jestes ze zamienic sie nie chcesz ? dobraaaaaaaaaa wiesz :P

ann ladne lozeczko ;)

aggi rundke po schodach co drugi schodek sobie zrob ....moze wygonisz mlodego :P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #907170 przez aggi
mesy ja mam dom piętrowy + piwnice, schodów tyle że mogę również wchodzić do domu schodami z przodu, wychodzić schodami tarasem i kurka... dziennie chodzę po schodach po kilkanaście razy i NIC :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #907173 przez mesy
aggi no to musisz cierpliwie czekac ..nic innego nie pozostalo.....

11 lata 10 miesiąc temu #907182 przez aggi
mesy no to piona, Tobie też raczej nic innego nie pozostało jak czekanie :P niestety........ :pinch:

11 lata 10 miesiąc temu #907184 przez ann-sunshine
Bry,

zupka wstawiona, podłogi zamiecione, ogólnie ogarnięte. Zbieramy się z Martulą kupić kapcie do żłobka, bo przez ten miesiąc wyrosła i noga jej o numer skoczyła i musimy wszystkie kapcie i buty wymienić.

Wy się porodu strachacie, a ja chyba bardziej tego, że mi wody chlusną w autobusie lub w sklepie albo na środku ulicy i wstyd będzie.

Powiedzcie że dziś tak prażyć nie będzie, plisssss.

11 lata 10 miesiąc temu #907197 przez aggi
Ann kurka no Ty już masz za sobą jedno odejście wód więc wiesz co to za uczucie, my nie mamy więc strachamy się porodu a nie chluśnięcia :P u mnie już praży więc niestety....... może u Ciebie będzie lepiej :pinch:

11 lata 10 miesiąc temu #907203 przez Karolincia
Aggi - ładnie weekend Ci minął i Młody ani śni żeby wyjść za dobrze ma u Ciebie w domeczku :D
My się przytulaliśmy po prostu nie myśląc o tym co ma być, bez nakręcania się :) Pragnęliśmy siebie :) Zawsze tak u Nas jest, że łóżko płonie :D :D stąd ta figura u mnie i u mojego N :D hihihi :)

Ann - trzymam kciuki by Ci nie chlusnęły w busie, w sklepie na ulicy tylko w domu :D

Ja już leczo zrobiłam , gotuje się :) Zakupki też zrobione :) 2 tura prania leci, zaraz się kończy i 3 wstawiam :D

11 lata 10 miesiąc temu #907208 przez Asia K
Ann – dzieki :*
Tak byliśmy nad naszym Bałtykiem i przez 2 tygodnie tylko 2 dni pierwsze były do kitu , a tak to super :D

Ada i Anabella – GRATULUJE :D

Gosia – ja czekam z niecierpliwością na rezultaty – wierze ze tym razem będzie sukces :)

Chodzinka – trzymam kciuk asy za powodzenie tych planów które masz porobione :)

Agni – no Pola niepozwana wam się nudzic :D

Dag – Wikunia kochana nasza ślicznotka z ząbkami – mam nadzieje ze spokojnie znosi ich wychodzenie

Pinezka , a ta znajoma ma swoje dzieci? Bo jeśli tak to im współczuje

Karolincia – nie wiem czy wystarczy , ale czy wy jeszcze siły macie ?! :D

Mesy – wiem co czujesz , ale po tych bólach w ramionach serduszko twoje kochane będzie wiec jest warto 

Dag – taaaaaaaaaaaaak jesteśmy mega zadowoleni i mega wypoczęci 

Moof i tak piersiątka 7 miechów daly rade wiec jest dobrze - ja zazdraszczam

Ann – czyli wszystko gotowe na dzidzie i Martusia tez już czeka :)

11 lata 10 miesiąc temu #907211 przez Karolincia
Asia K - a no mamy siły mamy :D hehehe :D Mój N remontuje Nam domek bo sie przeprowadzać będę do niego pod Pabianice (woj. Łódzkie) i jezdzimy do siebie w weekendy :) Teraz w sierpniu od 8 sierpnia mam urlop do 8 września :D

11 lata 10 miesiąc temu #907221 przez Asiaa
Aggi właśnie tak czekam aż @ pójdzie sobie na co najmniej 9 miesięcy ;)
Fajnie spędzona rocznica :) Pocieszę Cię, już bliżej niż dalej do Twego porodu :)

Pinezka na niektórych niestety nie ma rady :S ale pić alkohol mając świadomość ciąży? :pinch:

Karolincia a co przyszła teściowa na to że jeszcze przed ślubem staracie się o dzidzie? Czy nic nie wie o staraniach?

Ann łóżeczko zawsze można pomalować by bardziej kolorystycznie pasowało ;) Jak ładnie Martusia się uśmiecha :)

Asia K dobrze że w pogodę trafiliście :)

Aggi trzymaj się :kiss:

Ula jak imprezka się udała? Pewnie padnięta jesteś? Odpoczywaj :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #907228 przez Karolincia
Asia - Rozmawiałam z nią o tych moich problemach zdrowotnych związanych z niepękającym pęcherzykiem Graafa. Luźna rozmowa była. W prost jej się nie powiedziało o staraniach o wnuczke/wnuka. Znając ją to by się bardzo cieszyła sama mowiła że dobrze by było im wcześniej bym zaszła tym by lepiej było :)

A jak u Ciebie ze starankami, co jest przyczyną nie zachodzenia w ciąże?

11 lata 10 miesiąc temu #907229 przez Ada2424
U mnie kolejna noc do kitu, najpierw mdliło mnie jak diabli ze 3 godziny a później ssało strasznie a jeść nie dało rady :( teraz wpycham w siebie kisiel żeby cokolwiek w żołądku było. Mężu ma mi kupić dzisiaj te tabletki z imbirem może one choć troche złagodza te dolegliwości.

[/url] [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #907234 przez Karolincia
Ada - ojj to pośpij sobie teraz w dzień :( A jak dziś z apetytem??

Ja własnie opędzlowałam borówki :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka