BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 6 miesiąc temu #937687 przez ferritka
Dzień doberek B)
Zancik, ja tam nie wiem ale ja to lazikuje od 9 miechow tak do wuceta B) ale żurawit albo furagine profilaktycznie zapodaj, a w razie W nie zaszkodzi B)

Fota łupów wczorajszych w niepełnym składzie, bo pajacyki piore :P aaaa z tabletu nie da się foty wkleić?? :huh: hmmm on nic muszę pokombinować...

Jejku mleka mi brakło i dziś owsianka na wodzie :sick:

Mama Mooffka nie zapomniałaś mojej nietopery gdzieś tam w miejscu wywiertow odmalowac :whistle:

Ile ja się nasłuchałam opowieści ze dziecko tylko auto usypia i zawsze chciało mi się z tego śmiać....teraz jak Was czytam jestem przerazona :ohmy:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #937693 przez zancik
aggi właśnie ostatnio tak o tym już nie myśle a tu takie sny :laugh: chociaż to nie pierwszy raz mi się zdarza ;)
Agnilla ale masz dzielną córcie :) Ucałuj Pole :kiss: :kiss: :kiss: OK będziemy wołały i krzyczały jak Ferri zacznie rodzić ;)

10 lata 6 miesiąc temu #937697 przez ferritka
Agni najgłośniej to drzeć mordę ja będę, Powazka, usłyszysz :woohoo:

Która chce przytulić dziś mojego lenia? Bo ja pranie włączyłam, on i siedzę... :huh:

A teraz opowieść o książowych zachciewajkach B)
Mam jedna :blush: pije tylko jedna wodę niegazowaną... Ostatnio kręgiel przytargal inna i ...wpadłem w histerie ze nie nie nie !!!!
on i musiał pocisnac po ta moja...nosz kurefka nie przechodzi mi inna przez gardlo :blink:

Kurde, nie mam szalika dla Kubasy :unsure:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu #937701 przez betka81
Cześć....

Ostatnio mnie nie było bo męczą mnie fatalne mdłości, że masakra jakaś.
Wczoraj byłam u lekarza, było śliczne pikające serduszko. Dzidzia 0.59 cm ale pęcherzyk dużo większy jak na ponad 8 tygodni a dziecko na 6w2d? Czyli wielka jama i na dnie mały robaczek, lekarz sam się zdziwił..... :(
Szyjka krótka i miękka i od dziś jestem na zwolnieniu, nie wiem czy fajnie czy nie ale w pracy już nie wyrabiałam. Mdłości i jeszcze ból brzucha więc już wolę leżeć w łóżku.
Nie odpiszę Wam bo jest tego za dużo i nie mam siły. Staram się Was podczytywać na bierząco. Buziaki dla Wszystkich.

10 lata 6 miesiąc temu #937704 przez ferritka
Betka, dobrze ze jesteś na zwolnieniu i możesz się teraz zając sobą i maluszkiem... Np może po prostu będzie małym grubaskiem i dlatego potrzebuje więcej miejsca....nie ma co się zamartwiać póki co, jest bijące ładne serduszko :kiss: kiedy masz się pokazać znowu ??

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #937708 przez mesy
aggi no Patryk tez cwaniak , bo jak auto stanie to on sie budzi hehe a jak jedziemy to dziecka nie ma :P ale wczoraj mielismy sytuacje kryzysowa i trza bylo z nim pojezdzic , zeby boroczek sie przespal troche ;)

betka odpoczywaj :* ... kurde moze zle cos zmierzyl gin....w koncu nie da sie idealnie zmierzyc wszystkiego. ..

ferr też nie mamy szalika :/ poki co pieluszką go obkładam :P

10 lata 6 miesiąc temu #937715 przez zancik
Ferr u mnie to norma,że wstaje w nocy siknąć ale dziś to już było przegięcie wstawałam taka zła,że nie wiem :angry: ja też mam dziś lenia drugie pranie już wstawiłam a głowa mnie boli jak cholera :( jeszcze przede mną smażenie plackow z jabłkami bo mi się zachciało :)
Betka Kochana współczuje Ci tych mdłości :kiss: odpoczywaj sobie i się nie zamartwiaj ;)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #937734 przez Ada2424
Betka odpoczywaj :kiss: współczuje tych mdłości, dobrze wiem, jak to okropnie męczy ja to czasami aż wyłam z bezradności że nic z tym zrobić nie moge, ale w końcu Ci przejdą ;) mi zaczęło mijać od 4 miesiąca, ale raz na jakiś czas zdarza mi się że mnie jeszcze zemdli czy odruch wymiotny się pojawi, no ale nie ma porównania do tego co było wcześniej, teraz to rewelacja :) kiedy masz następną wizyte?

[/url] [/url]
Podziękowania: betka81

10 lata 6 miesiąc temu #937736 przez mesy
Chyba wróciłam do gry :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #937780 przez MARI
Hej kobietki ale dziś ponury dzień, nic mi się nie chce, ale coś trza robić ;)

FERRI ty to masz teksty, normalnie jak Cię czytam to sama do siebie się śmieje :laugh: z tym" przytulankiem-ruchankiem" to racja działam choś jeszcze drugiej ciemnej kreski nie mam, profilaktyka nie zaszkodzi :P :P . Na kiedy masz termin porodu?

BETKA trzymaj się :)

10 lata 6 miesiąc temu #937783 przez Asiaa
Mari widać cień kreski :)

Aggi no kiedyś w końcu musi się udać ;)

Moofka to widzę że nieźle szalejesz :D

Betka fajnie, że się odezwałaś :) odpoczywaj sobie :kiss:

Mesy to teraz możecie starać się o drugie ale naturalnie :P

Moja zguba się znalazła, chyba przestraszyła się dzisiejszej wizyty u dentysty :D i najwidoczniej te testy które Wam wstawiałam to nie było to bo przecież nie miałabym aż tak długiej fazy lutealnej :huh:
Zastanawiam się by w tym cyklu odstawić wszystko, łącznie z testami, a tylko przyjmować kw.foliowy. Ginka mówiła o braniu inofoliku, ale drogie to cholerstwo i tylko 20 saszetek :dry: ale może spróbuję?

10 lata 6 miesiąc temu #937790 przez ulka1983
hej :) u mnie pogoda dziadowska że hej :angry: a wczoraj było tak piknie B) leżę ale obiadek już prawie gotowy zupka serowa i zapiekanka ziemniaczana z wędlinką :) ta moje pomiary cukru to dziwne raz wysoki z raz bardzo niski :S

Ferr plan był dobry ale uj z tego ;) humorek po zakupach się poprawił :) z tym szalikiem to tylko ściema podejrzewam żeby nie rodzić bo niby jeszcze nie gotowa jesteś :P

Gwiazdka na razie cisza żadnej odpowiedzi nie mam B) po tych wynikach to sie nie dowiem czy chłop czy babeczka :laugh: ale życzyć mi możesz :silly: Antek ładnie pospał :)

Mesy czyli macie już sposób na Patryka do auta i dziecko grzeczne :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Betka oby sie wszystko poprawiło :kiss: też tak jak u mnie szybko pojawiły się problemy z ciążą :( ale ja dałam radę to ty też dasz odpoczywaj i nie stresuj się będzie dobrze :) ja w te pomiary lekarzy nie wierzę bo potem się okazuje że niepotrzebna panika była zresztą nawet mój lekarz do końca tym maszynom nie wierzy ;)

Aggi już po prostu zapomniałam ile dziecięce ciuszki kosztują :S a Kornelia do mnie mówi mama ty już więcej nie kupuj bo nas do ruiny doprowadzisz :laugh: a to tylko było 5 rzeczy a gdzie reszta B)

Moof z wzajemnością :laugh: nie zrobiłaś foty na pamiątkę ?

Agni cioteczki też są dumne z Poli :)

Asiaa to postaw na luzik w tym cyklu i tyle a my będziemy kciuki trzymać :) dobrze że @ się znalazła przynajmniej nie musisz po lekarzach biegać dodatkowo :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #937792 przez Ada2424
Asiaa mi gin mówił o tym inofoliku, że jak się nie uda zajść do 3 cykli po odstawieniu anty to żebym sobie to piła, ale nie zdążyłam kupić :P słyszałam, że to cholerstwo do tanich nie należy :pinch:

Ula a jakie badania robiłaś?

Mykam zabierać się za obiad

[/url] [/url]

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #937796 przez aggi
Agni wreszcie jesteś :P kupa wzorowa jedna na dzień o :P uwielbiam ten stan jak uwalniam ją z pampera kazdego ranka buehehhehe :evil:

ferr auto to 'namber łan' który zawsze działa :D też się z tego śmiałam :blink: my zamiast szalika mamy wypasione dwie chustki z teskacza :D

betka no no książkowa książa jak mdłości masz :whistle: oby jednak szybko dały ci spokój :) wazne że serduszko jest ! Teraz leż i się oszczędzaj bo jest dla kogo :kiss: :kiss:

mesy my to samo też na przejażdżkę jak jedziemy to S musi grzać po dwupasie a jak na światła natrafisz to amen dziecko się drze :P

MARI
a u mnie słonko i 10 stopni :D

ulka hahaha Kornelka jak tekstem walnie to ... :evil: :evil: :evil:

Byłam na spacerze ale kurna na dwie drogi wiejskie na jednej robią asfalt i nie przejedziesz, a drugą wszystkie samochody pędzą :pinch: wrrrr i tylko godzina chodzenia bo mi się dziecię wkurzało że ciągle szum i szum :S ktoś kiedyś coś mówił że fajnie na wsi mieszkać ? :P

Agni edit :D Jak skończyłam pisać posta Maks zesrał się poraz drugi :P SZAŁ :whistle: :whistle: :whistle:

10 lata 6 miesiąc temu #937797 przez zancik
Asiaa dobrze,że się znalazła @ ale mogła zabładzić gdzieś na 9 miesięcy jak już zabładziła :) Trzymam kciuki za ten cykl oby był owocny ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka