BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #1022525 przez natB
Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mapa faktycznie jest super, a ale przyklejanie jej zajęło nam hm prawie 2 h łatwo nie byłoby :P... Mały śpi juz prawie 3h, ma z boku deseczke, wiec nie powinien spaść, ale jednak się troszkę boje heh :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #1022527 przez natB
O właśnie ja piłam długi czas infolic na pechole, żeby rosły.. No i podobno pomagało ;).. Myślę, że ziaa nie ma potrzeby żebyś piła i inofem i zapodqwala sobie kwas foliowy..inofem ma bardzo podobny skład do inofolicu, a tam kwas juz jest...zresztą ja tam specem nie jestem heh :)

10 lata 4 miesiąc temu #1022528 przez Pumcia
Brown Robaczku ale to jeszcze lepiej - kalesony już powinny śpiewać " . . . a my tak łatwo palni " buahahahahah

Ok ok juz sie obnażam - marudy z Was ! :whistle: :evil:
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a jednak się stęskniłaś :evil: niah niah niah Ziajek dużo tego przyjmujesz -nie przedawkuj :side:

Aggi Zielarzu - a Ty ich nie piłaś już ?wydawało mi się, że to Ty pisałaś, że Ci nie smakowały :woohoo:

Milunia to masz dobra siostrę :woohoo: leć i uważaj na druty Kaczuszko :whistle: :evil: fajna piłeczka :evil: ej Ty masz 3 sutki :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Julka już Ci pisałam na temat trafiania płci . . . plissssssss nie drąż . . .

Nat - ale super pokoik, Wład pewnie szczęsliwy co ? :cheer: a brzuszek jaki malutki, taki jakbyś zjadła dobry obiad z kapusty :evil: :whistle:
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #1022530 przez ziaa
NatB nie, nawet nie zamierzam łączyć inofloiku z folikiem, coś musiałam błędnie napisać :) Będą ziółka i inofolik x1 :)
U nas dwoje maluchów też śpi na tym lóżkui świetnie sobie radzą. Po kilku tygodniach już im nawet miejsca brakowało ;)

10 lata 4 miesiąc temu #1022531 przez ziaa
uU Pumcia, ale Ciebie dużo! Super brzuszek, bardzo się zmienił od odatatniego razu :) I ładna bluzeczka z czachą :D :silly:

10 lata 4 miesiąc temu #1022532 przez Julka1987
Pumcia mi pisałaś odnośnie trafiania płci?????? nie przypominam sobie takiego tematu.

10 lata 4 miesiąc temu #1022535 przez Pumcia
Diable Wzielony !!! Tak powiedz jeszcze, ze ledwo się w kadr zmieściłam he he he :evil: a bluzeczki takie sprzedawałam u siebie w sklepie - fajnie mi schodziły :whistle:

Julka a to nie ty jakiś czas temu o to pytałaś i dziewczyny łącznie ze mną uświadomiły Cię, że to tak nie działa ? Jak nie Ty to wybacz - zwracam honor :blush: :whistle: :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1022536 przez Julka1987
Pumcia niedawno Was znalazłam, ale na pewno z żadną z Was nie dyskutowałam na ten temat, także to nie ja.

10 lata 4 miesiąc temu #1022537 przez natB
pumcia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
brzuszek tez mega zgrabny :D

ziaa dobre połączenie ;) może ja źle przeczytałam heh

Julka co do płci, ja osobiście nie wierzę w,, sposoby,, żadne ;) także
ja jestem z

10 lata 4 miesiąc temu #1022538 przez martyna_z
Któraś z Was pytała o mój termin @ ale na telefonie to same wiecie ;-) generalnie mam na wtorek ale wydaje mi się że owu była wcześniej więc i @ wcześniej jakoś w weekend. Będę miała prezent na urodziny. ..

Nat jestem z Tobą i Helenką myślami i modlitwą. Walczcie!

Super brzuchy laski ;-)

Julia ja jestem z warmińsko-mazurskiego
Podziękowania: Pumcia

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1022539 przez ziaa

10 lata 4 miesiąc temu #1022540 przez Julka1987
natB nie ma dla mnie znaczenie płeć, ale tak się zastanawiałam... niektóre dziewczyny są nastawione konkretnie pod dziecko określonej płci. Ja po 2 stratach ciąż myślę, że to bez różnicy, ważne, aby dzidzia zdrowa była i donosiło się upragnioną ciążę do końca.

10 lata 4 miesiąc temu #1022543 przez natB
Julka no to nie ma co dumaC, zresztą sandruska ostatnio wrozyla płeć heh :P może to jest jakiś sposób :P..Ja pierwszego chciałam synka, mąż też i tak nad nim,, pracowaliśmy,, a teraz myślę, że to głupie było heh... W obliczu tego, co nas spotkało

10 lata 4 miesiąc temu #1022544 przez Miluniaa
Pumcia cycolino :laugh: jak brzusio urósł :D A bluzeczka pasuje do charakteru :evil:

Co do wrozenia to ktoras kiedys z jakims medalikiem nad brzuchem wrozyla i patrzyla ruch ale sory dla mnie zabawy takie z medalikami itp. to juz potencjalne niebezpieczenstwo :D Jeszcze sikac do sody moge ale nic zwiazanego ze swietoscia czy jakakolwiek wiarą ;p

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1022548 przez brown24
Pumcia no rozrastasz się nam dziubasku, piękny brzusio :kiss: a kapciochy też niczego sobie :laugh: :evil:
Mulunia Ty juz na końcówce a brzuszek zgrabniutki :)
Nat Twój tez piękny , wszyscy trzymamy za Was kciuki :kiss:
Aggi, Ziajek a u Was kiedy termin @? Dawno tu tesciorow nie bylo... :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka