BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #738867 przez Chudzinka
Ferri, witaj z powrotem, jak czytam ile schudłaś, to chyba Ci oddam swój login.. Na razie oddaję Ci jeża ;) Wreszcie z niego schodzę i mogę nogi rozprostować :lol:
Isss.. kurcze, smutno brzmi to co piszesz, nie będziem dopytywać, każdą Twoją decyzję uszanujemy, byle pomogło :kiss: Zawsze możesz wrócić i się wyżalić, będziemy czekać z otwartymi ramionami..
Moffka, als super, że jedziesz! Zwłaszcza że faktycznie pogoda ma kilka dni być bombastyczna. Ja też dziś mam piękny i kolorowy dzień, wszystko idzie jak po maśle. Może tak już zostać, nie obrażę się ;)
Porto, nie rozłóż sie na dobre! Chudzinka alkoholiczka naleweczkę by na przeziębienie poleciła, ale skoro nie możesz :silly:
Jula, powodzenia, dawaj znać później co i jak.
Miłego dnia dziewczyny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #738872 przez ferritka
B) ee Chudzinka, ja mogę naleweczkę, też mam katar v :cheer: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #738873 przez Chudzinka
Aaa, proszę bardzo, polewam!!! Komuś jeszcze? :silly:
Dziewczyny, co z Becią? Usunęła posty i avatarka? Chyba nie zdołowała się aż tak @? Dziwne...
Ferri, Ty się pytałaś o badanie swej drugiej połowy? Mój płacił 120 zł, za takie mega dokładne, z wynikami na kilku stronach i rysunkami żołnierzyków, no normalnie obrazki takie fajne kolorowe, że można na ścianę w ramce dać, mówię Ci. Aby takie dzieło sztuki otrzymać musi się do żony (tudzież narzeczonej, bo nie wiem, kiedy się na badanie wybiera ;)) przez 3 dni się nie zbliżać, a potem rano podejść do przychodni i oddać płyn w pojemniczku. Sposób uzyskania wiadomy (choć podobał mi się odcinek Sexu w wielkim mieście jak jedna z bohaterek swojemu ukochanemu ręcznie pomogła :silly: )

11 lata 8 miesiąc temu #738893 przez zoi
Hej ferri, ja też jestem z tych NOWYCH, to się witam :laugh:
Na razie cycyki mnie już bolą, czekam na @ i na poważnie się do Was przyłączam, bo na razie trochę przyczajka była :P

No właśnie też szukam Beci i nic nie znajduję :(

11 lata 8 miesiąc temu #738948 przez Agnilla
O matko a cóż to za fochy i usuwanie wpisów?!?
Młoda nie zabij mnie, znowu nie szukałam dywanów :/ może jutro dam radę. Ważne, że kanapa juz zamówiona :)
idę się zdrzemnac bo dopiero weszłam do domu.
Jula czekamy na relacje z wizyty
moof wypoczywaj :kiss:
Ferri bezboznico do ślubu musisz czekać! :P
Iss trzymaj się :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #738961 przez Chudzinka
Zoi, to fajnie, że wskakujesz na całego :)
Ja dziś nie muszę kombinować z gotowaniem, bo mam chatę wolną, więc na obiad zjadłam paczkę chipsów :silly:
Asia, jak się Twój chłop czuje? A Twój Aggi? Doszedł już siebie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Młoda, Ty też pousuwałaś posty? Kurcze, czyżby to forum było na jakimś podglądzie i trzeba się mieć na baczności, czy jak? :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #738982 przez gosia28
Porto na przeziębienie miodzik też jest bardzo dobry. Najlepszy wrzosowy- ma właściowości antybiotykoterapii

isss kurcza blada, nie daj się złej aurze :kiss: :kiss: :kiss:

Asia miej w dooopie teściówke, jak jej coś nie pasuje to niech spada na drzewo, co najważniejsze Ty z emkiem szczęśliwi :)
a takiego zabobonu to żem nie słyszała :laugh: ja mam dwóch chrześników.

monia to jak Ci kalkulator wyliczył na 20 maja termin to za jakie dwa tygodnie się okaże :unsure: to przecie wcześniej możesz czy się chcesz wstrzymywać z testem, zaznaczę, że wstrzymywanie nie jest zdrowe :P

moof jak teściowa cosik będzie jeszcze paluchy wtykać do imienia Zosi to jej powiedz, że jej czas minął i ona już swoim wybrała ;)

Asia młody ma zdolności, wyczuwa co w trawie piszczy ;)

julka jak tam po wizycie? wsio gra?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 8 miesiąc temu #738992 przez ann-sunshine
Ciężka noc przede mną :X :evil:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #738996 przez Dagnes
Wreszcie mam czas zeby cos wam naskrobac. Dzis zakupilam kilka ciuszkow dla malej. Tak mnie podkusilo. Gorzej jak sie jutro siusiek pokaze :P Gina mam na 13.
Julka jak tam wizyta. Porto ty tez mialas dzis wizyte czy cos mi sie juz poplatalo?
Moof nie dawaj sie tesciowce. Mojej tez sie imie Wiktoria nie podoba, a jak byl w planach jeszcze Sebastian to tez nosem krecila ze brzydko. Ale my z malzem juz postanowilismy i nikt nas nie przekona. A co do Zuzi to polowa styczniowek chce tak corki nazwac wiec jak dla mnie za bardzo oklepane to imie.
Ferr witaj z powrotem :)
Iss :kiss:

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #739013 przez gosia28
ann a to co wyjazd integracyjny B) współczuję :kiss:

Dag może to nowa moda teraz, że z jednego wątku dziewczyny zbiorowo nadają te same imię dzieciom a Ty się wyłamujesz :P

a ja se robie małe spa aaaaa
właśnie moczę nóżki, maseczka na gębusi i włosach co bym się w lustrze potem nie zdziwiła :S :blush:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 8 miesiąc temu #739019 przez ann-sunshine
Dag to jutro trzymamy kciuki za ciebie,

Goś taaa :(

I gdzie dziewczyny z relacjami?

11 lata 8 miesiąc temu #739021 przez Dagnes
No ja czuje ze sie wylamie nie tylko z imieniem ale i z terminem porodu i na grudniowki jeszcze wskocze.
Jutro tez wyjezdzam na caly weekend ale fifirifi bede miala wiec kontaktu z wami nie strace.

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #739025 przez Dagnes
Ann jak napisalas o tej grupie to tez mi sie wyjazd integracyjny przypomnial :P

Wiktoria

11 lata 8 miesiąc temu #739044 przez Porto1987
Już trochę lepiej się czuję, jakby katarek mniejszy. Pewnie czosnek z rana podziałał. Zaraz kolejna dawka, ale mam ochotę na pomidora z cebulą :) ale będzie śmierdziało w nocy :P

Julka jak tam Twój gin?

Ann, wytrwałości :kiss:

Dag, masz 100% rację z tym imieniem. Mój mąż powiedział, że jak będzie chłopak, to Kacper. Na co ja się nie zgadzam, za bardzo oklepane :P

Tak tak Dag, ja już po wizycie u ginki. Wsio ok. Już wiem dlaczego były plamienia. Szyjka i macica bardzo ładnie. Pani dr powiedziała żeby więcej badania krwi nie robić, bo morfologia bardzo dobrze. Tylko mocz żeby robić. I za 2 tygodnie usg :) Od razu lepiej się poczułam po wizycie :D :D

Gosia, kurcze jak Ty się tak na bóstwo tak zrobisz, to ja nie mogę taka zaniedbana tu siedzieć. Mam takiego lenia na dbanie o siebie, że nie wiem :P To małe wysysa ze mnie całą energię.

Właśnie Asia i Aggi, jak tam mężowie? Lepiej już?

11 lata 8 miesiąc temu #739056 przez ferritka
Chudzinka, mówisz, że aż tak że do ramki :lol: :lol: ...no tak się składa, że mam rame wolną i plac na ścianie, to se powiększe... B) ale to do normalnej przychodni?? no i teraz kufa nie wiem, brać Starego w owu w obroty czy ciche dni zrobić pod byle pretekstem i wycisnąc żołnierzy z rańca :unsure:
aa poza tym obliczyłam owu mam w pon a Stary wróci w środę...no i po zawodach i tak mu ciche dni zrobię :angry:

Ann, hahaha no i masz wesoło intergacje zawsze bolą tych co się integrują i tych co tylko się przyglądają :kiss: :kiss:

Dag, jeeeejuśku, trochę mnie nie było i już za słownikiem nie nadążam...fifirifi toż to wifi!!! :cheer: :cheer: :cheer: zanim skumałam to sama z siebie się uśmiałam, że niby kcesz nam podgląd fifirifi wrzucić ..chyba mi katarzysko się na mózg rzuciło :S

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka