BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #739750 przez Chudzinka
Goś, już sprawdziłam, donosiłaś o pęknięciu jaja 1 tydz. dwa dni temu.. Dziwne to..
Ale nadzieja na majówki, poza ann i monią, jeszcze w anuusi :)
Agnilla, jest świetny program darmowy tabele-kalorii.pl gdzie wszystko sobie możesz wpisywać i robi nawet wykresy, i jest fajowy. Mój mąż poleca pacjentom
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Tak zachwala, że ja też zaczęłam używać, głównie, żeby zachować zdrową proporcję 30% białka, 30% tłuszcze, reszta węglowodany.
Dziewczyny - weekend!!! :)
Jakie plany?

Agnilla, zegar fajowy :) Oczywiście, dziś na trzeźwo, pierwsze co to policzyłam szprychy ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #739752 przez Agnilla
o to musze zerknac, ja korzystalam z ilewazy.pl....tylko tu nie problem w ilosci jedzenia ale jakosci :/
o matko, szprych nie liczyłam :D ile ich jest? :P to też chyba zależy od koła :P

11 lata 8 miesiąc temu #739754 przez Chudzinka
hehe, nie, ja liczyłam, bo wczoraj myślałam, że szprych jest 12, skoro ma być zegar.. No ale podkreślam, że trzeźwa nie byłam :blush:

11 lata 8 miesiąc temu #739756 przez anuuuusia
Zeza? Eee nie, tak się ułożył tylko :P
No, nadzieja jest zawsze :blink:

Agnilla taka gaduła z Ciebie, a nie napisałaś, że trzeba wysłać mojego kota do okulisty B)

julka na antykoncepcji się chyba nie liczy "dni cyklu". Owu i tak nie ma, @ zawsze wiesz kiedy przyjdzie.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #739757 przez Agnilla
żeby gadać głupoty, nie trzeba pić :P :P :P
Ferri butki piękne!! :)
ooo widzicie, ja dzis dostinex biore.w ogole ost mialam rzekomo owulacje 12 dc,a juz w 8dc mi mowil, ze mam dni plodne( dzis 9dc). w kazdym razie w galotach sucho i cicho :P tzn ja nigdy w tym zagladaniu dobra nie bylam, ale wg mnie zadnego plodnego sluzu nie widze :P a to juz pora? :)
ma stritolca!! tez sie u was mowi strit na zeza? :D :D zaraz pokaze mezowi, on taki koci tata zawsze byl

11 lata 8 miesiąc temu #739758 przez ferritka
heheheh nop ma zeza ale to najpiękniejszy koci zez jaki widziałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kufa, ja to bym nigdy na czas z domu nie wyszła jakbym żyła według tego kołowego zegara :cheer: ale pomysł pamiętam, czekam na realizację i jak na blogu kasi tusk- fotorelację :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #739759 przez Agnilla
no niestety maz twierdzi, że zeza nie ma :P
noo Ferri, u mnie jak się na coś napalę a w tydz nie zrobię to wtedy pomysł idzie spać :/
dlatego jak postanowiłam przemalować mą zajebiście fioletową sypialnie to czym prędzej po farbę pobiegłam. teraz już z górki :P jutro w leroju kupimy wałki imoże se w niedzielę zacznę :)
co do butów ślubnych to się wybijam, ja miałam fioletowe! :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #739765 przez moofka
Ej właśnie weźcie się opanujcie z tym pisaniem bo nie nadążam! Telefon mi się zjara :P

Agi super ten zegar! Ja wiem że Ty byś się na mnie rzuciła jakbyś mnie gdzieś spotkała :kiss:

przed chwilą sterczala mi z brzucha gula na 3cm w górę, nie wiem czy to pupa czy stopa czy co to było ale mąż był zachwycony :lol:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #739768 przez Chudzinka
Julka, pierwszy dzień @ to będzie Twój pierwszy dzień cyklu. I lepiej testuj od początku, bo po tabsach mogą być rożne hop-siup na początku (brak owulacji, za szybka/za późna owulka, ale i wymarzone bliźniaki - bo po przerwach jajniki lubią nadrabiać zaległości ;))

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #739769 przez Agnilla
moof, od razu :kiss: i wlasnie dzis wpadlam na mega pomysl odwiedzin, zajebista jestem cnie? :P a jak se usiwadomilam, ze my na 2 roznych krancach Polski to sie wkuwilam :/ bym se przez warszafke do lublina pojechala :D a co :P
ciekawe co to było, podejrzewam, że łapka albo nóżka :) mój mąż pyta, czy jego stopy też będę całowała jak zawsze całuję stopy niemowląt :D
ej wzięłam mu kompa na 3 min fak, minęło z 15 :P leeeece :P
ja tam po tabsach owulacje mialam, potem mi faka pokazała i se polazła, wtedy kiedy ją najbardziej potrzebowałam sucz jedna :P

11 lata 8 miesiąc temu #739770 przez anuuuusia
Agnilla muszę przyznać, że sprawdzałam co to ten "strit", bo sobie myślę - cholera, jedna znalazła u kota zeza, a druga jakąś poważną chorobę :ohmy: Aaa, zegar superancki.

Specjalnie dla Was trzasnę mu fotkę jak tylko hrabia zawita do domu, bo wszystkie, które mam są na śpiocha :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #739772 przez Agnilla
a co, na dziewuchy polazł? :P
Jeżu, mi czasem głupio, bo my z różnych regionów jestesmy przeciez :P ale u mnie od zawsze się mówiło, że ktoś ma zeza- strita :D u męża tez! o on z centralnej Polski jest! zeby nie bylo, ze mi odwala :P

11 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #739773 przez julka
.

11 lata 8 miesiąc temu #739774 przez anuuuusia
Agnilla prędzej na łowy. Jest wykastrowany od maja. Ucięli mu jajka i koniec. Gdyby nie to, już dawno zginąłby w zaciętej walce z innymi kocurami "na dzielni" :evil:

Ty to w ogóle jakaś pobudzona jesteś ostatnio B)

11 lata 8 miesiąc temu #739777 przez moofka
Agi bo to trza samolotem B) może kiedy jakiś zjazd se urzadzimy, ale by się działo :lol:

anusia z zezem czy bez kocisko i tak piękne :) ja jestem psiaro-kociara, ostatnio coraz więcej kasy oddaje na biedne zwierzaki.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka