BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 1 miesiąc temu #1036467 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #1036469 przez dodi
Nat b trzymaj się dzielna kobieto !
jak tam dziś mała ? miała jakieś badania ? wiadomo juz co dalej
co do mnie na bete nie dotarłam niestety może jutro
do gin umówiłam się na 2 lipca to będzie 7-8tydz
nowa powodzenia w końcu sie uda czego przykładem jestem ja

10 lata 1 miesiąc temu #1036472 przez magmus88
Witajcie ponownie :)

Powiem Wam, ze byłam pewna że dziś kończę 33 tydzień... a to już 34 !!!

Dostałam dziś dwie paczuszki :) jedna to ciuszki od Aggi a druga to materac + pościel.... Ogólnie z paczek jestem mega zadowolona! Tylko... nie dopatrzyłam i zamówiłam nie usztywniany rożek :( któraś taki miała? Bo ja kojarze rożki z tym takim usztywnieniem na pleckach i wiem, ze były praktyczne....

10 lata 1 miesiąc temu #1036474 przez brown24
Nat trzymaj się, i kciuki za Helenke:*
Magmus o wow 34 :) przygotowana psychocznie do porodu ? :laugh:
Nati.Olsztyn. mam podobnie przed @.Także witaj w klubie PMS -owców :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1036475 przez Sandruska1995
magmus Ja tylko i wyłącznie nie usztywniany wolę, nie wiem czemu ale według mnie wygodniejszy chyba a dziecka w rożku przecież cały czas trzymać nie będziesz :cheer:
Ja wcale nie kupuje , mam niebieski po małym to i tak tylko w domu do użytku.

Ale dziś hormony wariuja chyba. Teść poprosił mojego M dziś żeby pojechał jutro rano do polski do domu i w czwartek rano wyjechał spowrotem bo trzeba przywiesc ogrodzenie.
Zgodzil się poczym zadzwonił mi to powiedzieć. Oczywiste ja zaraz zła i płacz- jak głupia :laugh:
Ile doszliśmy do wniosku , że jedziemy razem o 6 rano wyjeżdżamy ale mały zostaje w Niemczech z teściami. Już tęsknię :blink:

10 lata 1 miesiąc temu #1036479 przez niagara
Magmus ja miałam, a raczej gdzieś jeszcze mam rożek usztywniany. Jak dla mnie, zbędny zakup. Julka była w nim może ze dwa razy w tym raz jak podawałam ją mojej siostrze do potrzymania ;) Bardzo mało praktyczne. Bałam się, że będę miała problem z trzymaniem takiego maleństwa, nigdy wcześniej tego nie robiłam, ale oswoiłam się bardzo szybko i żadne takie gadżety nie były mi potrzebne :P

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1036480 przez nati.olsztyn
magmus Ja nie toleruję tych usztywnien. Ja wolę "czuć" dziecko a nie to coś. Mialam dwa rozki z motherhood te cieńsze(jak dla mnie REWELACJA, tylko wyjmowalam usztywnienie) i dzieci zawijalam w nie lub poprostu w kocyk:)

10 lata 1 miesiąc temu #1036481 przez magmus88
Dzięki dziewczyny za informacje :)

Tzn, ja nie boję się trzymać takiego maleństwa... W sumie teraz zastanawiam się jak mój mąż :D ehhe. Ale chodziło mi głównie o siostrzeńca, który ma 2,5 roku :) Dużo za niego nie dałam, więc nawet jak sama nie będę korzystać zbyt wiele to nie będę płakać :) poza tym do spzitala musze mieć rożek... takie mają wymagania :P

Brown - jakoś o tym jeszcze nie myślę :PP duuużo czasu zostało eheheh. Nie stresuję się na zapas :)

10 lata 1 miesiąc temu #1036488 przez natB
dodi dziś czekamy na wyniki... Mała coś mi charczy, ale to przez bronchoskopie.. Oby szybko przeszło... No przespala pięknie.. Obudziła się raz na karmienie przed 2.. I teraz czyli chwile przed 6

Magmus szczerze ja nie używałam rozkow... Przy Wladku miałam wombie z motherhood tak to się chyba nazywa... A Helena swoje pierwsze 2 tygodnie spędziła w szpitalu także już w ogóle nic mi nie było potrzebne...
Ja kupilabym jakiś fajny kocyk, który wam na później posłuży :)

nati piękny tort :D mniam :D

brown

Powiem Wam, że mam chustę w szpitalu i chwała Bogu:D... Wszyscy tak się cieszą, jak mnie widzą z chusta, aż jestem pozytywnie zaskoczona ich odbiorem... Jak szłam na stołówke zamówić posiłki to ludzie co chwile lrzystawali uśmiechali się zagadywali :D... Mała co raz bardziej się przekonuje, ja po warsztatach ogarnęłam lepiej dociaganie i nam świetnie idzie heh :) także z czystym sercem polecam :) fajna zabawa :)

10 lata 1 miesiąc temu #1036489 przez natB
aggi where are You? Jak badania i wyniki? Jak samopoczucie?

10 lata 1 miesiąc temu #1036491 przez magmus88
Nat :) To prosimy zdjęcie Helenity chustującej się :)

Właśnie Aggi, jak tam badanka??

Ja zaraz wybieram się na wizytę. Mam być po 9 żeby KTG jeszcze zrobić. Później do pracy i do ZUSu... więc prędko nie wrócę :) hehe

Buziaki! :)

10 lata 1 miesiąc temu #1036492 przez brown24
Nat cieszę sie ze Helenka tak ładnie przesypia,noi Ty na pewno jesteś spokojniejsza :)
Ze
Podziękowania: natB

10 lata 1 miesiąc temu #1036494 przez natB
Jestem po obchodzie i rozmowie z lekarzem...

10 lata 1 miesiąc temu #1036500 przez nati.olsztyn
nat Myślę o Was ciepło! :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1036501 przez Miluniaa
natB bede jutro cały dzien myslec i modlic sie za Helenke infromuj nas prosze co sie dzieje. Bądz kochana dzielna musisz walczyc dla malej ! Ucałuj ją od forumoweych cioc :kiss:

A jak Helenitka znosi te wszystkie badania? boze jak sobie pomysle co musicie przezywac łzy same naplywaja mi do oczu ... ona jeszcze taka maluska, a taka dzielna ... Oby czas w szpitalu szybko minal
Podziękowania: natB

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka