BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1039997 przez ziaa
Cześć Pierniki! :)

Brown, trzymam kciuki za brak @ :)
Aggi ja tez miałam zawsze krótkie włosy. Byłam blondyneczką o lichych włoskach, wiec chyba tak było lepiej i nie mam urazu z dzieciństwa ;p teraz tez myślę, że kiedyś zetnę, wiecie, "na kożuchowską" ;) ale na razie mam do łopatek. Ja lubię czesać kok, kitki i francuzy więc teraz mi potrzebne długie ;p
NatB moja chrześniaczka ma grzywkę i włoski do grody, takie ciemne jak Helenka - wygląda przepięknie! Sama słodycz :) Mam nadzieję, ze Helenka będzie chciała nosić spineczki i czesak kitki :)

U mnie@ brak. Zaczynam nawet mieć nadzieje, ze suchość i ćmiący ból podbrzusza od kilku dni mogą oznaczać coś dobrego :) Teoretycznie na tych tabletkach mogło się udać :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 8 miesiąc temu #1039998 przez ziaa

8 lata 8 miesiąc temu #1039999 przez brown24
Ziaa trzymam kciuki więc :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:
Uciekam do pracy, do jutra :laugh:

8 lata 8 miesiąc temu #1040006 przez aggi
Maksiu śpi... wypilam kawę i chyba zalegne w łóżku..;)

sandra ja do pasa włosy zapuscilam i tylko 2x w roku końce obcinam :p prawie teraz przed urodzinami byłam wystopniowac i więcej ściąć, ale nadal są długie ;)

ziaaja do pasa miałam ciągle, teraz skrocilam i wystopniowac kazałam żeby było ich objetosciowo mniej ;) nigdy krótkich już nie chce :p to może tescik???????

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040007 przez ziaa
Oj Aggi nie chcę jeszcze świrować. :whistle: To teoretycznie za wcześnie. @ może być do tygodnia od zakończenia tabletek, więc poczekam do tego poniedziałku. :)
Jeśli by się okazało, ze Brown miała rację z tą szyneczką, to padnę z wrażenia! :evil: :evil: :evil: :evil:

8 lata 8 miesiąc temu #1040008 przez Sandruska1995
ziaa ho ho trzymam kciuki :side:

aggi moje ros a za ramiona kawałek i stoją w miejscu , mimo podcinania końcówek, odżywek itd :dry:

Moje mniejsze śpi, starszy bajki ogląda a ja lenie w łóżku :P

8 lata 8 miesiąc temu #1040009 przez brown24
Ziaaa ja też :laugh: I zainwestuje w szklaną kulę hehehe .Ja czekam do niedzieli na @.Jesli nie przyjdzie w pon testuje.Ale mysle ze dziś sie pojawi, czuje france od kilku dni :angry:

8 lata 8 miesiąc temu #1040010 przez ziaa
Brown! To w poniedziałek zrobimy TO "razem"! :D
Ja właśnie nie czuję @. To znaczy dużo czuję, a tak jak wspominałam gdy moja się pojawia to nic nie czuję ;p Kumasz? ;p
A jak to dalsze problemy z hormonami to się tak wku*wię, że hoho! :evil: :evil: :whistle: Nie no, Pan doktor mówił, ze albo się uda albo @ na bank będzie więc tego się trzymam :)

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040014 przez niagara
Cześć Dziewczyny :laugh:
Aggi dziękuję, czuję się dobrze, ale brzuchol rośnie a mi coraz ciężej, szybciej się męczę, ale już bliżej niż dalej :P

Ziajka Brown trzymam za Was kciuki bardzoooo mocno!!! :laugh:

Ja za to w dzieciństwie ciągle miałam długie włosy, mama nie pozwalała ściniać, a ja tak bardzo chciałam mieć krótkie. Po 18-stce się zbuntowałam i obcięłam :P Po urodzeniu Julki to w ogóle scięłam krótkie "na kożuchowską" właśnie. A teraz znowu zapuszczam, ale już na pewno nie takie długie do pasa, jak kiedyś :P

Skoro tak prosicie :P to pokażę Wam mój dzisiejszy brzucholek :laugh: Tylko się nie wystraszcie :blink: :whistle: :woohoo: :laugh: :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 8 miesiąc temu #1040015 przez Sandruska1995
niagara ładny domek :woohoo:
Załączniki:

8 lata 8 miesiąc temu #1040016 przez aggi
ziaa aaaaa a ja myślałam, że po tych tabletkach to już na bank wiadomo że @ będzie ;) myślałam że świrujesz hehe :D to ja trzymam kciukasy :whistle:

niagara pozytywnie zazdroszczę tego ciężaru :-) ! Piękna piłeczka :woohoo:

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040017 przez ziaa
Niagara jakie twarzone zdjęcie :whistle: :whistle: :whistle: A tak serio to śliczny brzuszek! :woohoo:
Spoko Aggi ja wiedziałam, że może być "różnie" ;) , a i tak czuje się jakbym totalnie świrowała :pinch:
Sandara słodkie maluchy. I bardzo sa do siebie podobni!

8 lata 8 miesiąc temu #1040018 przez natB
Niagara ale już spory brzuszek masz :) świetnie! Rosnijcie ;)

aggiBrown ja za to mam traume jeśli chodzi o włosy do pasa :D dlatego teraz mam krótkie hehe ;)

ziaa oj oj dajesz maleńka! Oby to był.Wasz miesiąc :D... Ooo wlasnie takie włoski mi się podobają :D...

Dziękuje w imieniu Helki ;) za komplementy :)

A my dziś w Poznaniu :).. Byliśmy u konsultanta ds szczepień, w październiku Helena będzie zaszczepiona przeciwko gruźlicy, zaległe szczepienie :).. Potem byłam z Helenka odwiedzić koleżanki w pracy ;), ale się cieszyły... Np i potem u fryzjera, a Wład u mojej mamy :) i nie chce jechać do domu heh :)

Sandra to fakt mega podobni do siebie są :) mała juz ma taki kumaty wzrok :)

8 lata 8 miesiąc temu #1040019 przez Nowa...
Niagara- ale super brzusio :cheer: nie dziwię się, że ciężko się robi :cheer:
Ziaa, brown- przyłączam się do was- o ile @ mnie nie wyprzedzi to w poniedziałek testuje ;) ale coś czuje, że @ będzie 1 wsza :pinch:
Ziaa- a wiesz kiedy miałaś owu? :)

8 lata 8 miesiąc temu #1040026 przez nati.olsztyn
O jaaaa :woohoo: ale poniedziałek się szykuje !!! :-) wow!!! Trzymam kciuki, Dziewczyny! :-)

niagara Śliczny i duży domek:)

Sandra Zgadzam się z dziewczynami. Podobieństwo niesamowite! :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka