BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 1 tydzień temu #1040137 przez Miluniaa
Sandruśka toc pisalam na fb :D:D:D
nati wzielam list ekonomiczny mam nadzieje, ze sie nie zagubila nigdzie...

A patrze Pume to tam fb wchłonął, że juz tu nie zagląda :whistle: :whistle: :whistle: wiec moge rozniaste roznosci na nia nawypisywać :evil: :evil: :evil:
Podziękowania: Pumcia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #1040138 przez Miluniaa
up

10 lata 1 tydzień temu #1040139 przez ziaa
Melduję @ :(
Jutro ruszam z cło. :)

Joanna powiedz mi czy to jest jakaś różnica czy cło wezmę rano, w południe czy wieczorem? Bo nie pamietam jak to było. :whistle:

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #1040141 przez Pumcia
Miluniek sryluniek a tylko spróbuj :whistle: oko pumci patrzy :laugh:

3 mam kciuki za wszystkie dziewczyny więc nie mam pisać :-)

10 lata 1 tydzień temu #1040146 przez Sandruska1995
milunia musiałam pominąć albo zapomniałam :laugh:

My dziś niedziela w rozjazdach w końcu kładę się do łóżka :)
Załączniki:

10 lata 1 tydzień temu #1040162 przez joanna1991
BROWN kochana ta twoja @ leci z nami sobie w kulki

MILUNIA my kiedyś z mężem zamówiliśmy podkładkę do laptopa i wybraliśmy ekonomiczny no i do tej pory się nie doczekaliśmy... minął już ponad rok.. obyś otrzymała szybko swoją paczuszkę :)

ZIAJEK kurcze szkoda bo myślałam już że jest coś na rzeczy :p ale zaraz znów będzie szansa :) Co do CLO to moja ginka kazała mi brać 2 razy dziennie od 2 do 5 dc (rano i wieczorem) więc jeśli masz brać 1 tabl to myślę że jak weźmiesz rano czy wieczorem to nie ma różnicy chyba.

NOWA a powiedz mi czy juz bolą cię piersi?? bo u mnie cisza...

SANDRA twoja córcia jest niesamowita, nawet przez sen się uśmiecha :)

Kurcze, jutro juz powrót do szarej rzeczywistości- pracy :( aż żołądek mnie boli z nerwów... Dobrze że upałów nie ma to nie będzie mi żal :)

10 lata 1 tydzień temu #1040169 przez Sandruska1995
joanna dziękuję . :) ona przeważnie uśmiechnięta :laugh:
Załączniki:

10 lata 1 tydzień temu #1040170 przez Nowa...
Dziewczyny i Ja chyba się cieszyłam niepotrzebnie. Nie mam kiedy zrobić testu, żeby być po nocy. Wstaje co maks dwie godziny do szczeniaczków i muszę siku robić- zrobiłam mimo wszystko test i raczej negatyw. Mam malutką nadzieję jeszcze, że zbyt małe stężenie przez te dwie godziny i za to.... Przedtem po 6 godzinach wyszedł pozytyw. Póki co @ nie ma. Może mi się druga faza wydłużyła i to jeszcze nie jej czas.eh...
Joanna - piersi to mnie bolą i to nie bardzo od 3 dni. Jeszcze dziś czuje jakby momentowe kłucie w macicy- może okres się zbliża. Coś tak myślę, że znowu coś się zadziało, ale nie dało rady się utrzymać :(

10 lata 1 tydzień temu #1040173 przez nati.olsztyn
nowa Pokaż ten drugi test. Nie masz jak betę zrobić? Trzymam kciuki nadal!

10 lata 1 tydzień temu #1040175 przez niagara
Nowa zrób betę, będziesz miała pewność ;)

10 lata 1 tydzień temu #1040185 przez ziaa
Cześć :)
Brown jak sytuacja? :)
Nowa jak sie masz? :)
Nati byłam nad jeziorem, okolice Powidza :)
Agi, magmus, NatB, Nati, Joanna , Niagara co u Was? :) Halo! Długi weekend sie skończył, zapraszam do pisania ;)

U mnie słaaaboooo. Okres stulecia - najmocniejszy i najbardziej bolesny jaki w życiu miałam.. Mam nadzieje, ze zapowiada świetnie odbudowane endo bo inaczej to nie wiem co. Ogólnie mam juz dość tych bomb hormonalnych. Powiedziałam, ze ostatnie 3 serie Clo i albo się zadzieje, albo robię odwyk bo zwariuję.

10 lata 1 tydzień temu #1040191 przez natB
ziaa przytulam! Próbujcie Jeszcze, a potem dajcie sobie luuz...

nowa i jak tam?

Dzięki za wywołanie, my się powoli szykujemy na wakacje ;) jedziemy do Międzyzdroji :) w czwartek :).. Przeokropnie się cieszę heh ;)

U nas dalej powoli do przodu, za 2 tygodnie Władek idzie do przedszkola... Helena miała wczoraj gorszy dzień, wydaje mi się, że ze zmęczenia... Dziś z reszta juz spala mi prawie 3 h ;)... A tak złote dzieci :) nie narzekam, ale czasem człowiek chciałby juz wyjść gdzieś wieczorem usiąść bez dzieci :) i pogadać... Ale wiem, że przyjdzie na wszystko czas heh :)

Niagara jak Julka reaguje na rodzeństwo?

nefri a Ty gotowa do wyjazdu?

aggi coś zamilklas ostatnio?

10 lata 1 tydzień temu #1040198 przez Miluniaa
magmus kusisz ta miejscowka!!! :evil: :evil: :evil: wez ja jeszcze potrzymaj dla mnie az cos sie wyjasni :whistle:

10 lata 1 tydzień temu #1040200 przez magmus88
Heja :)

Milunia - nic się nie bój heheh... jak dobrze się orientuje to niestety (albo stety) jeszcze wszystkie miejscówki są wolne :) także cały czas masz szansę heheh.

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych urlopów... sama bym sie gdzieś pobyczyła :PP tym bardziej że za oknem jesień...

U nas wczoraj był zjazd food trucków. Ale jadłam pyszne lody - lody azjatyckie hhehe. Rewelacja :D

Nie wiem co ja zrobię bez męża... w czwartek wraca już do pracy... już mi smutno :( Jakby nie patrzeć dużo mi pomagał przez te dwa tygodnie. Nawet nie chodzi mi tu o małego ale w domu.... jak nie posprzatał, to pojechał na zakupy czy zrobił obiad. A propo obiadu właśnie skończyłam jeść przepyszną faszerowaną paprykę w jego wykonaniu.... No nic. Będę musiała spiąć poślady i jakoś dam radę ehhe.

Mały zaraz obudzi się na papu :) a mnie czeka jeszcze ciasto ehhe i sprzątanie bo jutro (w sumie dziś - ale to do rodziców, a jutro do mnie) przyjeżdża z drugiego końca polski moja chrzestna z córką :) także muszę się przygotować :)

Ziaa - jak taki bolesny to pomyśł, ze teraz dopiero wszystko sie tam rozhulało hehehhe :) Po tym wszystkim będą bliźniaki jak nic ehheh

Nowa jak tam??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Miluniaa

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 6 dni temu #1040201 przez nati.olsztyn
ziaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Poza tym fajny weekend za nami, wczoraj bylo w tutejszym skansenie święto ziół, zaprosiliśmy moich rodzicow i spędziliśmy mily dzień. Nawet obyło się bez "kwasów" :P A za Ciebie stale trzymam kciuki z całych sił!!! :kiss:

milunia Testy dalej nie doszły? :woohoo: Może ja Ci podesle z jeden swój? Mam kilka w zapasie;)

nat Piękny urlop Wam się szykuje! :-)

magmus Ależ masz Cukiereczka! :-) Cudeńko!

aggi Gdzie jesteś?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka