- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Pierwsze objawy ciąży
Pierwsze objawy ciąży
- Kahsieńka
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
6 lata 1 miesiąc temu #1068566 przez Kahsieńka
Drogie obece i przyszłe mamy - jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?
Ja jestem tydzień przed terminowym okresem. W okolicach owulacji (potwierdzonej testem owulacyjny) współzyliśmy. Praktycznie na drugi dzień zaczęły boleć mnie piersi. Są bardziej obrzmiałe i twarde. Mam lekkie kłócia w okolicy jajników. Test póki co negatywny. Myślicie, że to moze byc to?
Ja jestem tydzień przed terminowym okresem. W okolicach owulacji (potwierdzonej testem owulacyjny) współzyliśmy. Praktycznie na drugi dzień zaczęły boleć mnie piersi. Są bardziej obrzmiałe i twarde. Mam lekkie kłócia w okolicy jajników. Test póki co negatywny. Myślicie, że to moze byc to?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zara345
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
6 lata 1 miesiąc temu #1068568 przez Zara345
Hmm, wiesz objawowo to trudno stwierdzić ciąże, mnie piersi zawsze bolały po owulacji, Hmm, sugerowałabym się jednak wynikami z testów, a w razie wątpliwości zrób badanie stężenia HCG we krwi. Podczas starań o ciąże bardzo ułatwił mi sprawę komputer cyklu Cyclotest MyWay. Wiesz, te jednorazówki też są fajną opcją, ale jednak nie zawsze się od razu udaje i to bardzo frustrujące, a to komputerowe cudo pokazuje płodny i niepłodny czas i ma tryb starania o ciąże, a także antykoncepcji,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.