BezpiecznaCiaza112023

podgrzewacze do butelek

13 lata 5 miesiąc temu #231954 przez Agusiak
ja w ciągu dnia używam wody z termosu. Codziennie rano gotuję świeżą wodę i wlewam do termosu a to co zostanie do dzbanka. Podgrzewacza używam tylko wieczorem, kiedy daję mleczko po kąpieli i rano, ale to tylko dlatego że mamy sypialnię na górze a kuchnie na dole i nie chce mi się latać. W tych dwóch przypadkach mam więc odmierzoną odpowiednią ilość wody w butelkach , odpowiednią porcję mleka w pojemniczkach, mieszam jedno z drugim i gotowe. Gdybym miała sypialnie i kuchnie w domu na jednym poziomie nie kupiłabym podgrzewacza.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #234478 przez brzozak
Podgrzewacz nie jest niezbędny. Można trzymać wodę w termosie i mieć obok przegotowaną zimną i mieszać w odpowiednich proporcjach. Wiadomo ułatwia życie, ale nie jest niezbędny.

12 lata 10 miesiąc temu #389425 przez niusiad25
Ja dopiero zamierzam kupić, ale nie wiem na co zwrócić uwagę? Mam dwa typy, w sumie cenowo podobne. Możecie coś powiedzieć na ich temat?
podgrzewacz 1
Podgrzewacz 2
www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-4...e-Tommee-Tippee.html

Czy potem w taki podgrzewaczu można np. słoiczki podgrzewać, czy to się tylko do butelek nadaje?

12 lata 10 miesiąc temu #389453 przez sylka
W podgrzewaczu możesz później podgrzewać słoiczki, czy włożony do plastikowej wkładki swój obiadek.

11 lata 6 miesiąc temu #765445 przez Mama89
Muszę wam się przyznać że początkowo nie chciałam kupować podgrzewacza do butelek, bo uważałam że jest on mi całkowice zbędny, skoro mogę podgrzać wodę i w niej podgrzać butelkę. Bardzo szybko przekonałam się że taki podgrzewacz to świetna sprawa. Ja osobiście posiadam podgrzewacz SisiBabyCare SBC002E ten model posiada wyświetlacz LCD - po prostu genialne rozwiązanie dla każdej mamy ! Posiłki były zawsze świeże i pyszne ! Oczywiście odpowiednia temperatura posiłku to gwarancja dobrej przemiany materii dziecka. Z czystym sercem mogę wam go polecić będziecie bardzo zadowolone.

11 lata 6 miesiąc temu #767620 przez Dave
A ja mogę Wam polecić opcję mobilną - podgrzewacz żelowy LOVI.
Szczególnie teraz jak robi się chłodniej, spacerki, wyjścia - a picie cieplutkie.
Mały, zgrabny a co ważne dobrze działający, podgrzewający, trzymający ciepło.
lovi.pl/pl/produkty/21/Podgrzewacz+żelowy

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 10 miesiąc temu #989684 przez kasiaii
Przyznam szczerze że początkowo nie chciałam kupować podgrzewacza do butelek, bo uważałam że jest on mi całkowicie zbędny, skoro mogę podgrzać wodę i w niej podgrzać butelkę. Bardzo szybko przekonałam się że taki podgrzewacz to świetna sprawa. Ja osobiście posiadam podgrzewacz Canapol Babies Jajo. Posiłki były zawsze dobrze podgrzane przez co pyszne ! Oczywiście odpowiednia temperatura posiłku to gwarancja dobrej przemiany materii dziecka. Z czystym sercem mogę wam go polecić będziecie bardzo zadowolone.

6 lata 11 miesiąc temu #1066964 przez Mama.oli
Według mnie każdy jest dobry oprócz podgrzewacza Esperanza Tasty.
Napiszę po krótce co mi się przydażyło.

kilka dni temu dostałam podgrzewacz do butelek Esperanza Tasty i sądziłam, że czemu nie przyda się bardzo do podgrzewania pokarmu. W zestawie kubeczek, pokrywka, calkiem ok.
Problem zaczął się przy podgrzewaniu. Wlałam wodę do środka, ustawiłam 40 stopni i czekam. Mija minuta, dwie, trzy, pięć, sprawdzam termometrem i woda zimna. Kontrolka się cały czas pali. Pomyślałam, że może termometr źle wskazuje i zamoczyłam palec w wodzie.
Jak mnie nie walnął prąd to z tego kopnięcia uderzyłam głową o krzesło, rozcięłam sobie skórę na czole, aż tak mnie zamroczyło.
Dziewczyny PRZESTRZEGAM was przed kupnem tej chińszczyzny, co prawda dostałam go w prezencie ale nie popuszczę sprzedawcy. Będę reklamować, do badziew jest. Ten podgrzewacz nie był wogóle testowany i nie wiem czy mógł dostać jakie kolwiek certyfikaty. Podgrzewacz jest NIEBEZPIECZNY i radzę przemyśleć jego zakup zanim zdarzy się nieszczęście i będzie za późno. Załączam zdjęcie podgrzewacza. Na Allegro jest tego mnóstwo, cena strasznie tania, wiadomo dlaczego. Za darmo bym już nie chciała! goo.gl/P4jUr6
Załączniki:

6 lata 11 miesiąc temu #1066966 przez Tygrysica88
o kurcze ja miałam podgrzewacze w sumie mam do tej pory bo corka jeszcze pije mleko tylko ze ja miałam uzywane nie nowe i miałam z firmy avent i mi jak sie spalił to wystrzelily korki w domu i sie spaliły az miałam dziure w stole i mam w sumie 2 uzywane co je uzywam ale juz dla 2 dziecka kupie nowy bo sie boje

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka