BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

12 lata 11 miesiąc temu #698899 przez DoMI*
chba sie bede przeprowadzac do Namysłowa....
ach chyba zmiany mnie czekaja

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #698913 przez anitkade
Jak to? Dlaczego tak nagle taka wiadomość? I daleko to jest od miejsca, gdzie teraz mieszkasz?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #698925 przez DoMI*
anitko mieszkam niedaleko bo moj m dostanie tam prace :)spełnia sie moje i jego marzenia :D

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 11 miesiąc temu #698935 przez anitkade
No to gratuluję najmocniej. Marzenia są od tego, żeby się spełniać :) Mocno trzymam kciuki, żeby poszło po Waszej myśli.

12 lata 11 miesiąc temu #698937 przez DoMI*
dziekuje bardzo...
jak sie czujesz

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 11 miesiąc temu #698956 przez MoNiaaa
no widzisz domi wszystko sie uklada :)

a moj M wczoraj cos nabaknal ze jest na oku jakas praca w niemczech za dobra kase...niby spoko ale to by oznaczalo ze go nie bedzie z nami przez dluzszy czas :(
ciekawe co z tego wyniknie

http

]

12 lata 11 miesiąc temu #699005 przez anitkade
Domi, czuję się dobrze. Nie mogę narzekać, chociaż mimo to czasem zamarudzę, ze mi niedobrze albo jestem zmęczona. Bo męczę się bardzo, z trudem wchodzę na trzecie pietro :( Ale niektóre kobiety to dopiero mają przejścia, powinnam naprawdę być wdzięczna losowi.
Monia, a nie myślałabyś z nim jechać? Na długo taka praca w Niemczech?

12 lata 11 miesiąc temu #699010 przez DoMI*
no ja tam nan na zakupach jak musze duzo chodzic.. a jak wstaje to mam cieno przed oczami i musze sie czegos przytrzymac :D
powiem wam szczeze ze niemam ciuchow juz...wszystko mi jest za małe.
i średnio mi sie chce kupowac ciuchy ciazowe i wydawac duzo kasy. niemam pomysły na to jakie co kupic.a jestem bardzo kreatywna i umiem dobierac ciuchy ale w ciazy nigdy nie byłam i niewiem w czym jest wygodnie i dobrze sie wyglada..:( a wy jak chodzicie ubrane
ja teraz załuje ze wszystko kupowałam obcisłe;
monia bedzie dobrze oby wyjechał teraz a nie przed porodem a kasa sie przyda zawsze,,,
jak by sie dało to jedz tez...

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 11 miesiąc temu #699013 przez MoNiaaa
ta jego praca to jeszce nic pewnego narazie tylko wspomnial ze ma sie popytac ale wyjechac raczej bym nie wyjechala nawet nie bralam takiej opcji pod uwage:P
jak sie trafi rzeczywiscie dobra kasa to nie bede go trzymala bo pieniadze niestety wazne ;/ ale do wiosny nei dalej!

domi ja w bluzkach chodze tych co przed ciaza nawet jak sa obcisle to widac brzuszek ladnie ale spodnie tylko ciazowe!!choc mam troche za luzne ale wole tak niz cisnac sie w zwyklych :P a pewnie neidlugo do nich dorosne :blush:

ale nudy w pracy dobrze ze weekend w koncu wolny!!!!

cos mnie naszlo na zapiekanki chyba sobei zrobie na kolacje :side:

http

]

12 lata 11 miesiąc temu #699014 przez DoMI*
no ja bym mogła nosic ale mi widac z pod spodu brzusio ... i niefajnie to wyglada. lubie jak widac brzusio. ale niemam takich fajnych a spodni niemam wogole. znacie jakies sklepy tanie?i ja mam dobrac rozmiar?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 11 miesiąc temu #699017 przez MoNiaaa
czasem w C&A albo H&M sa przeceny to poluj a jak kupujesz czasem w ciucholandach to podobno tez mozna za grosze kupic ciazowe spodnie

a rozmiar niewiele wiekszy niz masz bo w nich sa doszyte takie pasy na brzuch i tam caly brzusio wchodzi:)
a to ze widac ci spod bluzek brzuch masz na mysli ze ci ida do gory i foly brzuch masz na wierzchu??to rzeczywiscie nie bardzo pasuje nawet kup kilka bluzek po prostu luzniejszych z rozciagliwych materialow :)

http

]

12 lata 11 miesiąc temu #699022 przez DoMI*
jak bede sie lepiej czuła pujde na jakies zakupy ale sa specjalne spodnie w h&m dla ciezarnych czy ogolnie szukaC?
tak własnie wychodzi z pod bluzki niefajnie a niechce przewiac brzusia i nerek

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

12 lata 11 miesiąc temu #699025 przez MoNiaaa
tak domi sa osobne dzialy dla ciezarnych :) spytasz sie przy kasie to ci pokaza gdzie szukac :) mi mama jakies w niemczech kupila 3 pary ale nie wiem jakie bo dopiero w sierpniu dojda ale juz wiem ze beda za wielkie ale to tesciowa mi zwezi mam nadzieje :)

http

]

12 lata 11 miesiąc temu #699036 przez emilka1103
Anitka urocze zdjęcie, faktycznie noga jaka długa :) może zaraz będziesz czuła kopniaczki :)

Domi w H&M ja jakiś czas temu kupiłam sobie spodnie typowo ciążowe z przeceny. Sporo wtedy było obniżek. Ja w sumie nie muszę jeszcze chodzić w ciążowych, mieszczę się w swoje sprzed ciąży. Chociaż jeansy to dawno już odstawiłam bo jednak w nich było mi trochę ciasno.

Monia ja też bym nie trzymała męża, jednak pieniądze też są ważne. Ja przed ciążą siedziałam cały czas w Szwecji z mężem, jednak postanowiłam rodzić w Polsce i coraz więcej jestem tutaj. Wiadomo co jakiś czas lekarz czy badania a on tam pracuje i nie może ze mną jeździć za każdym razem. Ale coś kosztem czegoś niestety...

12 lata 11 miesiąc temu #699038 przez anitkade
Domi, czuję się dobrze. Nie mogę narzekać, chociaż mimo to czasem zamarudzę, ze mi niedobrze albo jestem zmęczona. Bo męczę się bardzo, z trudem wchodzę na trzecie pietro :( Ale niektóre kobiety to dopiero mają przejścia, powinnam naprawdę być wdzięczna losowi.
Monia, a nie myślałabyś z nim jechać? Na długo taka praca w Niemczech?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka