BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 6 miesiąc temu #774874 przez tweety1992
Może wybierz się na spacer z dzieciątkami ? Świeże powietrze dobrze robi na samopoczucie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #774882 przez kasiek21
wola
no tak hormonki cały czas w nas buzuja niestety. ale uśmiechnij sie :-) jeszcze chwila i sie wszystkie rozpakujemy :-) a tesciowa no coz... nie wiem co poradzić. ja ze swoją problemu nie mam. lubię ja i mam wrażenie że ona mnie też :-D potrafie do niej na kawke nawet pójść gdy moj jest w pracy. lubię z nia spedzac czas :-) naprawdę fajna kobitka. gdyby to bylo możliwe to podzieliłabym sie z wami :-)

pierwsza miłość ogladam bo mama ogląda. ale wkurza mnie juz powoli. zaczyna sie robić jak moda na sukces. moja pra babcia ktora miala 96 lat to oglądała he.
ja to wolę przepis na życie, prawo agaty, na wspólnej :-)

11 lata 6 miesiąc temu #774886 przez tweety1992
Każdy ma swój gust Kasieńko ;) Ja muszę zrezygnować po raz kolejny z szkoły bo się porobię w autobusie albo na lekcji :(

Pójdę zrobię se mięte i zjem ryż

11 lata 6 miesiąc temu #774988 przez tweety1992
Hallo hallo co tu taka cisza? Piszcie cos bo smutno

11 lata 6 miesiąc temu #775008 przez Magda28
Hej Kobietki :lol: ale naskrobałyście... wszystkie posty nadrobiłam ale i tak zapomnialam co czytałam :lol:

Co do witamin to ja biorę LADEVITT :)

Dziś byłam na tej glukozie...poszłam z nastawieniem że to fuj,ochydne i nie dobre,a okazalo się że nawet dobre było :silly: pozniej tez nic się ze mną nie działo poprostu czułam się jakbym pila cherbatkę z cytrynką..bardziej się stresowałm tym pobieraniem krwi,bo aż 3 razy mi pobierała wrrrr ale dałam rade :lol: teraz czekam na wyniki.Jak przyszłam do domu po tym badaniu to jeszcze wsunełam sernika i dwa michalki he he

11 lata 6 miesiąc temu #775015 przez tweety1992
Magda robisz smaka mi mówie ci :D

Mnie zapewne będzie po 8 czekać ta glukoza

11 lata 6 miesiąc temu #775050 przez Edi28
Wow Magda podziwiam, że Ci ta glukoza smakowała i że jeszcze miałaś chęci jeść coś słodkiego :) moja mikstura pomimo soku z cytryny była ledwo do przełknięcia :silly:
kurczę ja żadnych witamin nie biorę, pytam w sumie co wizytę, czy nie powinnam zacząć tego brać, ale mój lekarz cały czas twierdzi, że nie ma takiej potrzeby, teraz biorę tylko żelazo i kwas foliowy i nic więcej :)
Co do telewizji w sumie rzadko leci coś ciekawego rzadko oglądam :) zazwyczaj ograniczam się do oglądania ulubionych seriali na necie :)
Miłego wieczorku :)

11 lata 6 miesiąc temu #775058 przez Magda28
Edi no nie wiem jak z tymi witaminami jest ale znam dużo dziewczyn co nie braly w ciązy witamin i dzidzie zdrowe :blink:

co tu taka cisza?? :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #775059 przez kasiek21
no tak wy aktywne życie a wiec gdzie tu czas na tv.
a ja i jak nie mam co robić :-D na zwolnieniu mam że muszę lezec a wiec od poniedziałku do piątku staram sie nie wychodzić z domu do tej 16-18 wrazie kontroli. nigdy nic nie wiadom... a wiec co innego robić jak nie lezec i oglądać tv jak i tak większość czasu w domu. nawet gdybym gdzies chciała wyjsc to nie bardzo mam z kim...

11 lata 6 miesiąc temu #775074 przez Edi28
Kasiu, jak spędzałam tydzień u mamy to też non stop gapiłam się w telewizor, bo nie miałam co ze sobą zrobić :D zdarzyło mi się nawet obejrzeć programy, których nigdy bym nie obejrzała, typu Dlaczego ja... z tym zwolnieniem to chyba kryć się nie musisz, ja jak ostatnio dostałam zwolnienie, to miałam zaznaczone, że to tzw. zwolnienie chodzone :D
Magda, też czytałam, bo oczywiście już panikowałam, że nie każdy lekarz zleca branie witamin... najważniejsze, że z Malutką wszystko dobrze :)
przypomniało mi się, że pisałyście o terminach wizyt, ja mam 12 :) i już nie mogę się doczekać :)

11 lata 6 miesiąc temu #775075 przez tweety1992
Kasiu skąd ja to znam.

11 lata 6 miesiąc temu #775081 przez kasiek21
edi
ja na zwolnieniu mam wlasnie zaznaczone że chory musi lezec :-/ niestety a wiec mogą sprawdzać czy rzeczywiście leze... a mam tak wpisane ze względu wlasnie na to rozwarcie które mialam a bynajmniej tak to sobie tłumacze. chociaż ta moja polozna jest głupi... a to ona wystawia mi zwolnienia. gdybym miala że mnie chodzić to bym miala to gdzies ale tu jednak jest to że muszę lezec. a nie chcialabym żeby cofnęli mi kasę... chociaż do tej pory jeszcze nia nie dostalam :-/ od sierpnia...

11 lata 6 miesiąc temu #775084 przez Magda28
Ja wizytę mam 5.11 ajććć już doczekać się nie mogę :lol:
Ja tv rzadko oglądam ale teraz gdy wieczory dlugie to niemam wyjścia bo co tu robić :P niedlugo skończy nam się lenichowanie :P

11 lata 6 miesiąc temu #775088 przez kasiek21
magda
oj nawet nie masz pojecia jak bardzo tego wyczekuje.. by nie mieć czasu sie nudzić... ale no jeszcze troche muszę poczekać.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #775092 przez Edi28
O czyli zwolnienie zwolnieniu nierówne :) Kasiu no to faktycznie nie ma co kusić losu :) jeszcze nie dostałaś pieniążków z ZUS-u? jejku przerażasz mnie :) mam nadzieję, że toruński ZUS będzie działał szybciej :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka