- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Fu właśnie przez zgage puscilam 4 pawie. Już mam dosyć tego.
I kolejne 4. Czy to się kiedyś skkończy ??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Ja wlasnie wcinam sniadanko, dzis zrobilam salatke owocowa ale cos najesc sie nie moge i pewnie bulka jeszcze popchnac bede musiala.
Dzis tez spalam dobrze ale nie bede zapeszac bo zaraz moze przyjsc tydzien bezsennosci.
Kojka na 100% minie juz w marcu

Tez zauwazylam ze Tweety udziela sie na lutowych wiec pewnie u niej oki.
Dzis mam zamiar sie zabrac troszke za porzadki swiateczne ale powiem wam ze wcale a wcale mi sie nie chce. Cala ta ciaze bym przelezala nie mam na nic enerigii a to podobno taki czas kiedy kobieta powinna tryskac energia, czuje takie zmeczenie a wiem ze pradziwe zmeczenie to dopiero przede mna...
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Kurcze pobolewają mnie żyły po wczorajszym kłuciu. Co lepsze, po ostatnim ukłuciu mam taki wylew

Tak tak, Tweety jest na lutówkach. I chyba u niej wszystko ok. Widziałam tylko, że chyba zmieniła imię dla synka.
Kojka, dasz radę. Już nie zostało dużo czasu

Loca, jak tam z mężem :unsre: Lepiej już

- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zazdroszczę Wam że możecie jeść wszystko na co macie ochotę.
Ja nawet z herbaty na zwykłą przegotowaną wodę się przerzucilam.
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
Ide zjesc jakies lekkie sniadanko i biore sie za liste zakupow, dzisiaj pewnie zrobimy zakupy i na ta impreze u babci mojego meza i juz na swieta. Z porzadkami to ja uwazam, wole nie ryzykowac skoro ten brzuch jest taki dziwny.
Jezdzenie po rodzinie z takim wielkim brzuchem i niewygodne siedzenie przy stole tez mi sie nie usmiecha. Kurcze jak zawsze cieszylam sie na swieta tak w tym roku jakos nie bardzo. Na wigilie jeszcze czekam mimo ze na 3 pojedziemy ale reszte swiat wole o tym nie myslec.
Pozdrawiam mamusie:)
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Porto, tak z mezem lepiej

Mnie tez dzisiaj zyla boli, juz po pobieraniu krwi, smieje sie ze tyle razy krwi to ja w zyciu nie maialam pobieranej, czasem jak cpunka sie czuje hehe, kieds mialam siniaka na cala reke bo nie przytrzymalam wacika i skubany schodzil chyba z 3 tyg, takze Porto przygotuj sie

Malo tego wtedy jeszcze tanczylam, to instruktorka baletu patrzynala na mnie jakbym po kablach sobie dawala

Pala, u mnie sukces od 2 tyg nie wymiotuje! Pewnie jutro mnie scisnie bo sie pochwalilam

W ogole dzisiaj weszlam na wage i znowu schudlam, juz mialam 4 kg na plusie i dzis znow pol kg w plecy, wiec ciagle waze tyle ile ms temu, ciekawe od czego to zalezy, w 5 ms przytylam 2 kg a w 6 ms moze 0,5 kg.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co do wagi, to najważniejsze żeby maluszek dobrze sobie rósł. ja to już boję się stawać na wagę. A dziś mam taką ochotę na jedzenie, że bym wszystko zjadła, co tylko mi się nawinie w ręce. Już zjadłam na śniadanie 1,5 bułki i teraz znowu 1

Dziewczynki marzy mi się sesja brzuszkowa

- Kasztanowa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

darmag21 napisał:
Dzis mam zamiar sie zabrac troszke za porzadki swiateczne ale powiem wam ze wcale a wcale mi sie nie chce. Cala ta ciaze bym przelezala nie mam na nic enerigii a to podobno taki czas kiedy kobieta powinna tryskac energia, czuje takie zmeczenie a wiem ze pradziwe zmeczenie to dopiero przede mna...
Mam identycznie

- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja meza na sesje brzuszkowa chce namowic, ale on takich "szopek" nie lubi, wiec spodziewam sie ze ciezko moze byc. Znajoma mowila ze to fajne budujace przezycie

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja czasami oglądam takie fotki na necie i strasznie mi się to podoba, a brzuszek teraz jest taki ładny, kształtny, że można go obfotografować

Dziewczynki, czy któraś z Was używała lub teraz kupiła pościel dla maluszka firmy Feretti, Gluck lub Nino? A może Klupś?
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Co do sesji brzuszka tez mi się taka marzy ale nie wiem jak finansowo damy rade

teraz na dniach jeszcze czekają mnie zakupy prezentów dla 3 urwisów ale na szczęście na w spółę z mamą

- domi2907
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja dzis juz lepiej sie czuje..brzuch mama caly czas dziwny pala...moj maly nie czasem tak skopie ze mam wrazenie ze jestem cala obolala.
Co do sesjii...ja nie wiem czy chce...moj brzuch mi sie jakos strasznie nie podoba...te z dziewczynkami albo druga ciaza sa takie okragle i kochanskie...moj jest bardziej owalny..i jakos tak jeszcze mi sie nie podoba bardzo. Moze w styczniu jak jeszcze troche urosnie.
Ja z porzadkami nie bede przesadzac tym bardziej ze wigilia nie u nas. W przyszla sobote troche ogarne zeby bylo ladnie i pachnaco ale jakos nie bede sie wysilac. Napewno nie bede myc okien bo mam duze podlogowe i to jest masakra. Poczekam do lutego..jak przyjedzie mama to mi pomoze.
Moze jednak zrobie tych pierogow troche przed swietami...zobacze.
A generalnie nastroj taki se...maz powiem wam ze jest naprawde super...nawet sie nie spodziewalam po nim ze bedzie az taki troskliwy. On zawsze byl misiek itp ale zazwyczaj praca mu zajmowala tyle czasu ze jak wracal to juz nie mial sily. Teraz jak wraca ( bo ciagle pracuje duzo i jak wam mowialm teraz tez w weekendy) tozawsze mnie przytula i w nocy nie puszcza.

Mam nadzieje ze mi przejda te mysli. Jutro ide do lekarki i na ekg maluszka. Musi byc dobrze

- kojka-waw
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Porażka. Zjadlam teraz kromke białego pieczywa z masłem i ledwo wyrabiam.
Wyć mi się chce.
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja właśnie wróciłam z wizyty , wyniki mam super łącznie z cukrem , mam już na plusie 9kg normalnie szok ale cóż nic na to nie poradzę , wprawdzie nie było usg ale słyszałam bicie serduszka zawsze coś .Teraz następna wizyta w styczniu czyli już co raz bliżej porodu
Domi nie zadręczaj się tak nic się Twojemu maluszkowi nie stanie ja wiem ,że łatwo się mówi ale on już nie jest taki mały widzę że zaczynasz 27 tydz spoko będzie dobrze też tak sobie powtarzam i zaraz lepszy humor mam
A co do sesji brzuszkowej to fajny pomysł tyle że ja mam z tym problem nie lubię się fotografować w ciąży z Vicą tez mamy jedno zdjęcie , ni i na razie finanse mi nie pozwalają ...
Mała miała sesję w przedszkolu ma świetne zdjęcie 50/50cm bardzo ładne portretowe to je kupiłam i już na ścianie wisi
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c