- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- Aga1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Zazdroszczę Ci ogrodu zawsze to jakieś wyjście, tam spędzić czas. Ja niby mam działkę u rodziców ale muszę tam przejść przez całe miasto a z moją wtedy już 3 dzieciaków to zajmie mi jakieś 1,5 h wędrówki a raczej przeprawy!
Mi brakuje jeszcze czegoś do higieny pępuszka, kremu na popękane brodawki ( bo na pewno się przyda), podkłady na łóżko do szpitala, klapki pod prysznic i zastanawiam się czy wystarczy mi bodziaków ale to mogę sobie dokupić już po porodzie jakby było mało bo jakiś zapas niby mam!
A powiem Wam, że już tak marzę aby urodzić,jak nigdy, było by mi o wiele lżej chociaż pracy więcej to będę bardziej sprawna i mobilna.
Ostatnio opierdzielam męża, że starania zajęły nam 3 cykle bo już bym była po wszystkim gdyby udało się za pierwszym razem. A tak chciałam urodzić marzec no może w ostateczności kwiecień, a tak to jest maj i niekiedy są już upały a tego sobie nie wyobrażam przy tych puchnących stopach i ogólnie beczeć mi się chce.....bo zostało mi jeszcze do terminu 7 tygodni chyba, że będzie jak przy dziewczynach to niby tylko 4 tygodnie ale to i tak długo!
- Aga1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja przy Iguśce miałam Ocenisept w spray i teraz też kupię tylko muszę się wybrać do apteki...
Pieluszek tetrowych mam kilkanaście i to jeszcze po Weronice bo ta miała tak wrażliwą dupkę, że żadne pampersy nie wchodziły w grę co założyłam to po 15 minutach odparzenia miała i do pieluchowania się przydały i przy karmieniu. A flanelowe mam chyba 3 takie kolorowe to używałam taką składaną po główkę jako poduszeczka w letnie dni jako kocyk i jak szłam do lekarza przy ważeniu rozkładałam na wagę.
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49

- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Aga1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Aga1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Aga1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Aga masz rację coś aktywność spadła i jakieś pustki na forum...
Dziewczyny pewnie odpoczywają po majówce....
U nas ochydnie, pochmurnie i co chwilę coś z nieba leci, chociaż jest w miarę ciepło! Ja też odpoczywam po weekendzie i się z Igą lenimy...czekam na pogodę i muszę jeszcze wyprać wózek i fotelik bo szczerze to już ostatnia prosta, maj szybko zleci i za chwilę czerwiec.
U mnie samopoczucie bez zmian, nadal ciężko i fatalnie, noce też do niczego!
A jutro wizyta ale bez USG to nie będę wiedziała ile mój bobek przytył przez miesiąc....
Miłego dnia!
- Senari
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Jutro śmigam na USG

Pozdrawiam, serdecznie,
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Senari koniecznie daj znać po wizycie, ja też jutro do lekarza śmigam ale nie mam USG na każdej wizycie, niestety

- atilla
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzisiaj os rana bylam na wizycie. Mały super tylko sie przerzucił i tak jak leżał cały czas główką w dół tak teraz leży w poprzek

Wózka jak nie byłobtak nie ma. Przyszedł niby w czwartek przed weekendem sle nie ten kolor co zamawiałam

- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
atilla ułożeniem się nie przejmuj...moja Iga na wizycie o godzinie 19.00 była ułożona pośladkowo a o 2 w nocy jak mi odeszły wody, położna przy badaniu mówi, że główkę czuje...w ciągu kilku godzin mała się przekręciła ale tego wieczora to myślałam, że oszalała w tym brzuchu więc nie martw się na zapas.
Hormony szaleją przed porodem to masz prawo świrować....
Ja jakoś przy 3 ciąży mam taki spokój, niczym się nie spinam, jedynie co to torbę muszę mieć spakowaną do szpitala. A tak to jeśli mi czegoś zabraknie w szpitalu to zawsze ktoś podejdzie i mi przyniesie, jeżeli o czymś zapomniałam dla dziecka to przecież są sklepy i mój M może pobiec i kupić więc pełen luz... Ale rozumiem te, które są w pierwszej ciąży bo stoją przed niewiadomym, czymś nowym....
A balerinki to od 3 tygodni mnie cisną i czuję jakby się skurczyły, wczoraj jak wariatka wyskoczyłam w japonkach bo mam dość obrzękniętych i bolących nóg...
A wypryski to wiecie gdzie mi wyskakują w tej ciąży normalnie na nogach, mam pełno ropnych syfków na łydkach, kurcze no szok i myślałam, że w tej ciąży mi nie wyskoczą bo przy dziewczynach to pojawiły się wcześniej ale jednak zauważyłam kilka dni temu ciemne brązowe plamy na czole, nosie i pod oczami....jednak nie oszczędziło mnie i znowu kupę podkładu trzeba jak gdzieś wychodzę....
- Aga1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-