BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

10 lata 2 tygodni temu #976525 przez AgusiaKRK
Dziś się dowiedziałam dziewczyny, że nie wyjdę ze szpitala co najmniej do 20.04, bo muszą upłynąć dwa tygodnie od pomiaru, a biorą pod uwagę nie ten z izby przyjęć tylko dopiero z 7.04...:( Wyniki są ogólnie dobre, a ja już tak chcę do domu! To będąrazem trzy tygodnie :-(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 tygodni temu #976529 przez Lizzy
Agusia trzymaj się tam!!! Wiem, że długo i wiem jak się dłuży w szpitalu i psycha siada. Pomyśl sobie, że to dla Maluszka i dasz radę!!

10 lata 2 tygodni temu #976530 przez tysiiiak
Agusia przykro mi, że musisz tyle czasu spędzić w szpitalu :( na szczęście do 20-ego zostało już niewiele :) dasz rade kochana :* wszystko Ci wynagrodzi uśmiech maluszka :*

10 lata 2 tygodni temu #976531 przez agge
Agusia trzymaj się! Wytrzymasz, szybko zleci i będziesz w domu :)

10 lata 2 tygodni temu #976533 przez paulinkaaa2202
Aga pomyśl że zostało już mniej niż więcej jeszcze troszkę i będziesz już w domu :)

10 lata 2 tygodni temu #976554 przez Aga87
Wiecie co dziewczyny, klamia te suwaczki. Pisze pod moim ze dziecko ma pol kg a wszedzie gdzie czytam na necie to mowia ze juz kilogram nawet! :p

10 lata 2 tygodni temu - 10 lata 2 tygodni temu #976566 przez Lusek
Agusia trzymaj się w tym Śpitalu.....tak jak mówi tysiiiak wszystko wynagrodzi ta mała buziulka maluszka która tak będzie na Ciebie patrzyła jakby świata bez ciebie nie było a Ty będziesz taka dumna ;) :)

Aga87 tak te dziwne suwaki kłamią ale nic niech są hehe :) :P

Dziewczyny byłam na targach w marcu jakieś mather and baby czy coś takiego i było tam stoisko z EKOMAJTAMI to takie majtki na napy do których wkłada się bambusowe i nie tylko wkłady (mają zastąpić pampersy) czyli takie nowe tetrówki :P ;) coś takiego........ Taki wynalazek
Tak się zastanawiałam nad taką opcją , tylko że pampersy są wygodniejsze no nie. A co wy o tym myślicie?? :)

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

10 lata 2 tygodni temu #976576 przez tysiiiak
Lusek z tymi ekomajtami to musisz być zdeterminowana żeby ich uzywac. Po pierwsze jest to jednorazowy duży wydatek i o ile sumiennie będziesz ich używać to się zwróci ale jeżeli stracisz zapał do prania, suszenia itp gdzie przy maluchu kosz na brudy i tak się szybko zapełnia to wydana kasa będzie leżała w szufladzie. Po drugie na lato super bo szybko schnie wszystko, gorzej zimą. .. u nas w majowkach kilka mam uzywalo i prędzej czy później zaprzestalo. Może lepiej najpierw ogarnij się z maluszkiem a potem przemysl dodatkowy obowiązek czy dasz radę i czy będzie ci się chciało ;) na pewno są super wzory i maluszki fajnie w nich wyglądają i są na pewno zdrowsze niż pampersy ale to sporo pracy. Ja odpadam :P
Podziękowania: Lusek

10 lata 2 tygodni temu #976583 przez Lusek
Tysiiak dzięki dzięki masz rację w sumie jak stracę zapał to kasa będzie w szafie leżała. Rozwiałaś moje wątpliwości co do ekomajtek. Jednak będę szukać dobrych pampersów.... bo tego tyle jest :P :P ;) :)

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

10 lata 2 tygodni temu #976591 przez agnieszka1
Lusek ja mam wizytę jutro a usg nie wiem kiedy

10 lata 2 tygodni temu #976617 przez ewela007
Agnieszka trzymaj się, dasz rade wytrzymać. Oby czas Ci szybko zleciał i obyś miała już dobre wyniki, dużo zdrowia dla Ciebie i maluszka.

Aga 87 to nie koniecznie tak u mnie dziecko w 25 tygodniu ciąży ważyło 580 gram, czyli nieco pół kg. U każdej kobiety pewnie to inaczej wygląda, a strony internetowe też nie są na 100% pewnym źródłem informacji.

10 lata 2 tygodni temu #976633 przez agge
No właśnie, różnie to jest :) na każdej stronie też różne informacje są.
Pogoda znowu do dupy, eh. Na szczęście nie muszę dziś wychodzić z domu:D
Jutro w końcu wizyta :)

10 lata 2 tygodni temu #976635 przez paulinkaaa2202
a przecież dzisiaj miało być tak ładnie i słonecznie i co? niby ciepło ale słońce za chmurami :/

Ja mam wizytę za 2 dni w piątek :P

A słyszałyście że w week ma być ochłodzenie i zapowiadają chyba w niedziele 5C? :blink: co to się z tą pogodą dzieje

OOOoooo wyszło słoneczko ciekawe na jak długo :P

10 lata 2 tygodni temu #976640 przez agge
U mnie sllońca nawet nie widać.. a pewnie zimno, wolę nie sprawdzać ;d
5 stopni? Super... :D

10 lata 2 tygodni temu #976642 przez zancik
bryyy...
Wczoraj juz nie miałam siły zajrzeć nogi to mnie jeszcze dzis bolą.Na szczęście w Pzu wszystko załatwiłam :) Wczoraj akurat trafiłam,że w lumpku wszystko dla dzidzi było po 1zł i troszke zakupiłam :laugh: do tego nowy rożek,nożyczki,ręczniczek i butelkę :) a sobie kupiłam jedną koszulę na wszelki wypadek ;)

Tysiiak to Kubula juz ma swoje zainteresowania super :)

Paulinkaaa z mojej strony tez szacun :) a tam z ta pogodą można zwariować no tez słyszałam o tym ochłodzeniu :( :( gdzie ta wiosna??? zleci do wizyty raz dwa ;)

Agusia dasz radę najważniejsze żeby z dzidzi było wszystko dobrze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aga87 co strona to inaczej a niech tam sobie będą te suwaczki ;)

Agnieszka czekany na info z wizyty :)

Lusek mysle,że najlepiej zostać przy pampersach ;)

Agge no już jutro wizyta już doczekac sie nie mogę :) :) u mnie pogoda tez taka sobie słonce nie świeci i wieje ale już nie tak bardzo :)

A to nasze wczorajsze zakupy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka