- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja już też mam poprane i poprasowane. Nawet kosz mojżesza już mamy i uczę Hanię, że nie wolno się na niego wspinać. Został mi do wyprania fotelik i wózek.. Ale to już na spokojnie..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

Bezimienna niestety nie możemy sami wejśc na to mieszkanie

Paulikaaa a szkoda słów juz mi na to włąśnie w takich sytuacjach nie potrafie zrozumieć dlaczego inni mają wszystko a ja nawet głupiego mieszkania nie moge dostać

Agnieszka1 ja wiem,że trudo o takie mieszkanie ale jak ma sie znajomości to jakoś mieszkanie się dostaję ale niestety ja do tych osób nie należę

Lusek już poprostu nie mam siły i mam dość wszystko jest do dupy

Ewela dobrze,że lepiej juz sie czujesz

Aga87 ja jeszcze nie myslałąm o pozycji

- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Dziwny ten lekarz twój to nawet moja na tym małym szarym dziadostwie zawsze wydruki robi, ja tam nic nie widzę ale wydruki są i mam od początku ciąży. No jak maluszek był malutki to widać główkę brzuszek itp.

Czemu spać nie możesz?
ewela007 to żeś mocno tańcowała że tak się słabo czujesz,odpocznij

Może maluszek się rozpycha dlatego cię bolą żebra,a może źle śpisz tzn zła pozycja do spania co????

Wiesz co ja z rana muszę zjeść płatki nestle te kulki bo po kanapkach mi się odbija i tak szczerze jak ruszę rano z płatkami to potem mogę jeść dość dużo rzeczy

bezimienna kapustke musisz najpierw podgotować w całości do takiego aldente w 1 łyżecze soli i 1 łyżeczce cukru.Jak trochę zmieknie wyjąć trochę ostudzić i dopiero zawijać gołąbki

aga87 no tp ładnie że masz już poprane

Jeśli chodzi o pozycję to myślę że wpół siedząca będzie najlepsza ale ja zamierzam trochę uśmierzać ból na piłce,tym tensem, prysznicem i wszystkim żeby to zleciało a w ostatecznym czasie zzo i pół siedząco bo tak chyba komfortowo będzie dla mnie

zancik ja ci coś powiem jak się odmawia kobiecie w ciąży to jest wtedy przysłowie że kogoś myszy zjedzą, więc niech ją myszy zeżrą

Wiem że niektórzy mają pod górkę ja też ale walczę bo bez walki to nie dasz rady... ja to mówię że biednemu zawsze wiatr w oczy

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Aga87 ja się na nic nie nastawiam. Przy Kubie prawie przez całe 12 godzin musiałam lezeć podłączona pod kroplówkę z Oksytocyną i pod ktg. Raz mi pozwoliły iść pod prysznic. Zresztą cały czas sączyły mi się wody więc niekomfortowo by bylo tak łazić

Żancik co za babsko nooo niech ją myszy wpierdzielą! My też planujemy składać pisemko o mieszkanie ale u nas w Gdańsku to lataaaaaaaaaaaaaa świetlne się czeka

- ewela007
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

Tysiiiak u nas też się czeka bo wolnych mieszkań nie ma w ogóle tzn.są ale Ci ktorzy w nich nie mieszkaja to je opłacają więc gmina im zabrać nie może

Lizzy u Ciebie już 35tc

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Nie wiem czemu nie mogę spać, często mi się to zdarza

Ja już po zakupach, ale nakupiłam

a z wyprawki jeszcze tylko brakuje mi pościeli do łóżeczka.
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

No ja też powoli się rozkręcam z kompletowaniem wszystkiego pojechałam z moim M i zamówiliśmy wózek camarelo ale powiem wam że nie carrera jak byłam nastawiona ale jak zobaczyliśmy carmele to zamówiliśmy ją no to 4 tyg oczekiwania

Zapytałam o rabat przy łóżeczku co już wcześniej pokazywałam wam : allegro.pl/lozeczka-safari-olcha-szuflad...jak-i5013036627.html bo chce jeszcze od nich zamówić śpiworek taki na zimę na sanki, do fotelika do wózka (jeden wielofunkcyjny) całkiem fajny : allegro.pl/spiwory-polar-do-wozka-sanek-...ier-i5011788301.html
zancik no to oki że złożyłaś już tyle razy , aha ja nie wiedziałam że to powiedzmy odpowiednie terminy itp

agge ooooo to ładnie że masz już wszystko SUPER

A nie martw się może się poprawi ten lekarz najważniejsze że maluszek jest zdrowy

ewela007 wiesz nam to niewiele wystarczy żeby naciągnąć kilka mięśni żeby bolało

Jak widzisz i mąż też że coś się dzieje to lepiej idź nie zaszkodzi.....

Tysiiak współczuję bolącego ucha

- bezimienna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

dzisiaj zrobilam zakupy dla malucha ale przez internet bo mi sie z domu wychodzic nie chce i lazic a jeszcze co 5 minut pecherz mnie dreczy

a podklady i majtki macie? termometr do szpitala tez musicie miec?
lusek u nas nie mozesz powiedziec ze chcesz zzo musza byc powazne wskazania

jak sobie dzisiaj wspomnialam porod i te nacinanie to zdobylam tel do poloznej moze chcoc troche pojdzie szybciej i mniej bolesnie

moje dziecko bylo aniolem a teraz wali szpagaty po jajnikach i pecherzu a gdzie tam do lipca

co do mieszkania to ja juz czekam 2 lata i jeszcze rok na bank im zejdzie mozna normalnie nie dozyc takie mamy zlodziejskie panstwo
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- bezimienna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
pieluchy tetrowe? chociaz kilka czy tylko pampersy?
jakie te plyny do kapieli polecacie?
a aspirator albo gruszke?
juz nie pamietam jak z ta witamina d w kapsulkach? tez juz trzeba?
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Do kąpieli płynów nie kupowałam, tylko mydełko. Zobaczymy, w razie czego dokupię

aspirator mam, a z witaminą D nie wiem.
- bezimienna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

chyba pora spac ech jutro postaram sie leniuchowac ile sie tylko da
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Ja mam majtki jednorazowe i wkładki laktacyjne. Muszę dokupić podkłady poporodowe i jakieś większe podpaski np always na noc

Pieluch tetrowych mam z 8 I chyba starczy

Butelkę mam jedną tomme tippi 150ml. Do noska fride i katarek. Gruszka dla mnie to przeżytek.
przy karmieniu piersia podaje się Wit K i D

Ja mam dziś okrutnie dokonane zebra

- ewela007
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Kupiłam pieluchy tetrowe i flanelowe na pewno się przydadzą. Pampersy tez mam zamiar już kupić przy najbliższej okazji.
Witaminy to chyba w szpitalu powiedzą jakie kupić i jak je podawać.
Tyssiak mi po nocy tez bolą żebra, dziś próbowałam spać wyżej niż zwykle bo na ogół śpię na płasko, może było lepiej z rana ale męczyłam się pół nocy bo nie jestem przyzwyczajona do takiej pozycji. A żebra to bolą tylko chwilę zanim się nie rozchodzę porządnie
Bezimienna pępek też mnie denerwuje to mój czuły punkt, wystarczy że mąż niechcący dotknie to już krzyczę na niego