BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #192763 przez mesy
A ja się nie znam właśnie na tych bólach hehe wiem że mnie boli od tyłu :P :P :P
Smacznego batona :woohoo:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #192764 przez chłopek
gorla mnie po porodzie tez boli jak za glęboko,i jak bylam na kontroli po porodzie to mi ginka powiedziala ze mam tyłozgiecie, a nie miałam wogole
13 lata 7 miesiąc temu #192766 przez gosiak
mesy to jak od tyłu Cię boli to masz tyłozgięcie, bynajmniej ja tak obstawiam, no i mnie też plecy przy owu pobolewają :blink: ale spróbuj sobie kiedyś od tyłu i po stosunku leż tak przez 10min :blink: wtedy przy tyłozgięciu niby szybciej plemniki docierają gdzie trzeba, ja drugi cykl w tej pozycji, bo zawsze to z nogami do góry się leżało a teraz własnie w tej pozycji sobie leże z tyłkiem do góry a leże na ramionach cholera nie wiem jak to opisać :silly: :lol: :lol:

gorla ale co masz problem z połykaniem posiłków tak? ja kiedyś miałam problem z połykaniem tabletek, kurcze w szpitalu leżałam na obserwacji z wyrostkiem w piątej klasie to było to tablety chowałam do chusteczek, a potem do kibelka :S ale przekręt ze mnie ciekawe co to za tablety były :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #192776 przez chłopek
13 lata 7 miesiąc temu #192778 przez gorla
gosiak własnie tak z przełykaniem..chyba mam refluks, mialam iść na gastroskopię ..ale na trzeźwo to mnie tam nikt nie zaciagnie...agentka z ciebie :laugh: :laugh: :laugh: chować tablety

chłopek masz mój głos ;)
13 lata 7 miesiąc temu #192785 przez gosiak
no agentka dobrze że nic mi się nie stanęło :silly:

chłopku głos oddany :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #192805 przez mesy
gosiak chyba nic z tego nie zrozumiałam :silly: tzn. że mam leżeć na brzuchu tyłkiem do góry ? :lol:

chłopek głos oddany :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #192807 przez Aguska23
Agnessa jestem z Tobą..pewnie u mnie to samo będzie...zrobię betę i @ przyjdzie.
13 lata 7 miesiąc temu #192818 przez chłopek
dzieki za glos
13 lata 7 miesiąc temu #192822 przez gosiak
mesy :laugh: jak skączycie przytulanko od tyłu to zostań w tej pozycji o możesz sobie poduszki pod brzuch podłożyć i tak leżeć :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #192825 przez mesy
gosiak hehe dzięki ale nie wiem czy się skuszę :P :P bo to ma być przyjemne a nie boleć :P :P :P :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #192842 przez gosiak
poprostu Ci piszę co radza ginki by ułatwić dojście plemników :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #192857 przez chłopek
Kurcze zepsulo sie nam auto :( zawsze cos sie musi stac jak sobie zaplanujemy weekend :( do zakopanego mielismy jechac i dupa :(
13 lata 7 miesiąc temu #192904 przez agnesssa
Ja miałam regularne cykle 29dni, ale teraz ten miał 34 (pewnie przez tą luteinę) więc nie wiem kiedy mi owulka wypadnie. Na całe szczęście ja ją zawsze bardzo dokładnie czuję :)

Agusia a ty się jeszcze nie poddawaj :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #192912 przez Aguska23
agnesssa napisał:

Ja miałam regularne cykle 29dni, ale teraz ten miał 34 (pewnie przez tą luteinę) więc nie wiem kiedy mi owulka wypadnie. Na całe szczęście ja ją zawsze bardzo dokładnie czuję :)

Agusia a ty się jeszcze nie poddawaj :kiss:

szybciej zeświruję najwyżej ;p może ja się czymś zatrułam...mam jakieś wzdęcia i mnie mdli, i sama nie wiem co pobolewanie brzucha oznacza...czy bardziej pobolewa mnie jak na @ czy ogólnie pobolewa
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia