BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #194674 przez mesy
Dobra - przeczytałam - dzięki :woohoo: tylko ja nie miałam nigdy problemu ze śluzem ;p on zawsze był no oprócz miesiąc temu bo miałam cykl bezowulacyjny ...;/
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #194676 przez Lacrijka
Ale teraz nie masz go w ogole, czy np masz ale nie jest jak jajo kurze, czy masz go mało ????
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194678 przez mesy
Mam taki biały lepki .... nie ciągnie się jak jajo kurze ...

Kurde i teraz nie wiem czy działać dziś czy poczekać do jutra :unsure: :unsure: bo jak zadziałamy dziś a jutro się śluz pojawi i zadziałamy jutro to plemniki mogą być kaputttt :angry:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194679 przez Lacrijka
Napisz mi, a ja ide wrzucic obiad na patelnie bo moj małżyk kochany wraca :) :) :)

no to poczekajcie do jutra z seksikiem, beda tez plemniczki mocniejsze po dzisiejszym poście.. Jutro zrób ten LH TEST koło 16 jak dzis i nie pij przed testem... Zobaczymy..Szkoda ze nie mierzysz tempki, tak to bys wiedziala kiedy bedzie, jest owu.. I nie róbcie tak ze idziecie do łóżka z myślą ze musimy isc juz teraz bo na tescie owu krecha jest..bo sie tak psychicznie zablokujesz ze dłuuugo Wam zajmą staranka..Mi gin powiedział ze psychika kobiety jest najlepsza antykoncepcja...
13 lata 7 miesiąc temu #194687 przez mesy
Te nie spal tego obiadu :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194692 przez mesy
Lacrijka wiem wiem tylko obawiam się że jutro krecha mi zniknie ;p bo ja mam zawsze takiego pecha haha a kurde już mi się chce :silly: :silly: nie wiem czy wytrzymam do jutra bo wiem że seksik by mi też pomógł w tym bólu jajników :silly: :silly: :silly:
cholera nooooooooooooooooooooooo :lol: :lol:

A w ogóle jajniki mnie bolą ale mniej niż wczoraj :angry: łooooooo matko dlaczego kobieta jest taka skomplikowana :woohoo: :woohoo:

A temperatury nie mierzę bo ona robi mnie w ciul że tak powiem ja jestem dziwna i mi się utrzymuje cały czas 37.2 :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #194698 przez Aguska23
Lacrijka a jak często ten magnez? może spróbuję jak się jednak zacznie nowy cykl
13 lata 7 miesiąc temu #194708 przez Lacrijka
Aguska23 napisał:

Lacrijka a jak często ten magnez? może spróbuję jak się jednak zacznie nowy cykl

ja brałam codziennie od 1 dc do momentu potwierdzenia owu u gina..Tylko tak jak mówie, bierzcie na noc bo moze mulic...
13 lata 7 miesiąc temu #194709 przez chłopek
a ja sie wczoraj dowiedzialam ze moja kolezanka, ktora nie chciała narazie dziecka w ciazy jest z 3 dzieckiem :) róznica miedzy kazdym 1,5 roku
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #194711 przez mesy
chłopek bo tak to już chyba jest było i będzie że jak się chce to nie ma a jak się nie chce to jest :blink:

Głos oddany :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #194712 przez chłopek
13 lata 7 miesiąc temu #194715 przez Aguska23
Lacrijka napisał:

Aguska23 napisał:

ja brałam codziennie od 1 dc do momentu potwierdzenia owu u gina..Tylko tak jak mówie, bierzcie na noc bo moze mulic...

Ok. Póki co czekam ;) A tak wogle mam jakiś biały śluz od kilku dobrych dni i dużo go jak nigdy. Może to zwiastun @?....
13 lata 7 miesiąc temu #194716 przez mesy
Lacrijka a wstrzymam się do jutra :blink: w końcu są przysłowiowe 3 dni płodne więc nawet jak jutro nabroimy to nic się nie stanie a może przyjdzie ten śluz jak dzisiaj jest biały lepki :blink: :blink:
13 lata 7 miesiąc temu #194717 przez mesy
Aguska23 z tego co wiem to przed @ występują tzw. suche dni . A jak to z tobą bo w sumie nie wiem czy mi odpisałaś ... dostałaś ten okres ... ? on Ci się spóźnia czy ogólnie czekasz na @ :unsure: :unsure: :unsure:
13 lata 7 miesiąc temu #194718 przez chłopek
mesy masz racje, moja siostra nieplanowała i ma dzidusia prze slubem, mój brat także mial 18 lat. a my po ślubie bylismy i o dziecko sie tyle starac trzeba bylo,
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia