BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 5 miesiąc temu #246057 przez ilona
LAcra sie ciesz, że masz chleb :laugh:

ja na śniadanie jem mandarynki :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #246062 przez Insomnia
A ja płatki owsiane z otrębami i maślanką truskawkowąąąąąąąąą :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 5 miesiąc temu #246063 przez Lacrijka
Ejjj, daj jedna.. Zamienimy sie ??? Pani z reklamy mowi ze zamianianie sie jest fajne :laugh: :laugh: :laugh: Chyba se kupie dzis pare bo mi smaka narobilas :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu #246064 przez mesy
Insomnia no co ty nie mam takiego stroju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Z youtuba se strzeliłam serię :lol: :lol: pośladki uda brzuch :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #246067 przez Insomnia
Mesy stój nie potrzebny :lol: a robiłaś te 8 minutówki?

13 lata 5 miesiąc temu #246086 przez mesy
Insomnia przeca wiem że strój nie potrzebny haha se żarce coooo :lol: :lol: :lol: nie wiem haha robiłam jakieś po 4 serie po 20 razy :silly: :silly:
łooooo z tego :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #246092 przez Insomnia
O jutra ćwiczę! A co? Ja nie dam rady :lol: :lol: :silly:
a teraz mykam do pracy :S

13 lata 5 miesiąc temu #246094 przez Sasetka_88
ViFi : Mierzę waginalnie, o tej samej porze codziennie ..

Czyli mam cykle bezowulacyjne?
13 lata 5 miesiąc temu #246159 przez ajłona
Cześć Wariatki!!!!!
komu to miało odpisać...hmmm
to na początek powitam Sasetkę - witaj w klubie szalonych babeczek ;) i powodzenia
@nulka zagadam więc z jakimś kurierem, chociaż nie wiem czy taką odpowiedzialną fuchę weźmie na się ;)
A Lacra już wszystko wiesz tak??? Gosiak Ci wytłumaczył!!!! ja się tu staram bardzo ;) wysyłam co trzeba ino adresy mnie się raz zmyliły i co???? wielka mi rzecz ;) teraz postaram się nie pokręcić no ale różnie bywa hhahahhaha
Emcia to ja nie mam za dobrych wieści bo 17 grudnia i 18 mam zjazd ;) hahahaha studia znaczy się i odpada :( i teraz co??? po świętach???
Agnesska ten lekarz to pan Maciej Pankau - jedyny gin w sumie w przychodni w sono expert - zerknij: www.sonoexpert.pl/ hmmmma może się spotkamy jak się zdecydujesz chodzić do niego??? kto wie...
pozdrawiam Was Kobitki. ale mam lenia dziś masakra, normalnie u mnie Mordor buhahahahaha
13 lata 5 miesiąc temu #246163 przez Emilia_m
Dziewczyny!
Kilka dni milczałam czytałam wasze wpisy, myślałam że może coś się zmieni. Jednak znowu jestem w dołku. Tak jak wam pisałam mamy starać się o dziecko, teraz mamy już wszystkie wyniki, wiemy co jest nie tak. Powiedzcie czy wasi faceci też mieli chwilie zwątpienia? Niby mnie wspiera ale czasem otwarcie mówi że ma dość. Wczoraj przyszedł i powiedział, że firma wysyła go na szkolenie dwu dniowe. Ja w płacz, bo jedzie z nim dziewczyna, która otwarcie powiedziała mi w twarz, że szuka sobie faceta i obrączka jej nie przeszkadza. A co lepiej firma zarezerowowała jeden pokój. Czy ja jestem szurnięta? Odkąd biorę hormony wszystko szybciej wyprowadza mnie z równowagi, ale jakoś ostatnio coraz ciężej jest... :dry:
13 lata 5 miesiąc temu #246171 przez madziaska
Emilka to jakies nieporozumienie, ze maz jedzie na szkolenie z laska i beda w jednym pokoju !!!! Masakra jakas. Przeciez chyba moze sie na to nie zgodzic???!!! A chwile zwatpenia i u facetow pewnie sie zdazaja, mysle ze choc jest to bardzo trudne to trzeba czasami przestac naciskac, ciagle o tym mowic. Zrob romantyczna kolacje i do dziela ;)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #246173 przez gosiak
Witam :lol:

Emilka no najważniejsze jest zaufanie do męża, ale z drugiej strony wkurzało by mnie że jedzie z moim mężem lafiryndra co otwarcie mówi że ma ochotę na mojego męża i może się do niego dowalac tym bardziej że na takich wyjazdach różne rzeczy się dzieją, człowiek luzuje jest alkohol i te sprawy i do tego jeszcze wspólny pokój :angry: no zapieniłam się na samą myśl... nie wiem co Ci doradzić ale mam nadzieję że Twój mąż to mądry facet i na byle zdzire nie poleci :blink:

A ja dziś na śniadanie kijibase zjadłam wędzona :woohoo: a obudziłam się dzybko bo już o 10 bo kurier do mnie zadzwonił :angry:

Lacra w pl Ci się nie podoba? a co z tym in vitro się nasłuchałaś? drożeje czy co? a właściwie ile teraz to kosztuje?

madziaska słońce jak tam? jakieś znaki maleństwo już daje?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 5 miesiąc temu #246188 przez Sasetka_88
ajłona; Dziękuję za powitanie :) :*

Co do wyjazdu Twojego męża- ja na Twoim miejscu bym mu nie pozwoliła, albo pwoiedziała, by sobie spał w osobnym pokoju. Ja nie rozumie jak można spać w jednym pokoju z koleżanką z pracy!! :angry:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #246189 przez monka
Emilka, Gosiak ma racje - najważniejsze to zaufanie do męża. Hmm... Łatwo mówić, bo ja też bym się wściekła. Parę lat temu, jak mój mąż nie był jeszcze moim mężem, miałam okazję się przekonać jakie perfidne są laski :angry: Ale na szczęście mój facet sobie poradził z tą lafiryndą :) Mam nadzieję, że Twój też sobie nie pozwoli...
13 lata 5 miesiąc temu #246190 przez monka
Ale w sumie najlepiej będzie jak powie szefowi, że chce mieć osobny pokój. Choć nie wiem czy to przejdzie...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia