BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu #328198 przez Mirella
Rekordowo to chyba na wrześniówkach miałyśmy cztery nasze przedstawicielki, także do rekordu nam brakuje, a może by go tak pobić? Która następna???

Iza łapaj buziale, szybko poszło :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

I co to za durny argument "u nas jest to i u was powinno"?
Pamiętam że mój tata na tego rodzaju głupie pytania odpowiadał "jak się dwie niedziele do kupy zejdą" :lol:

Magduska, ja Ci dam czytam i nie piszę to się nie ogarniesz, się masz odzywać, jasne? Od tego masz nas żeby nam þłakać jak trzeba a nie się chować gdzieś po kątach, no!
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #328201 przez agnesssa
Iza Gratuluję :woohoo: :kiss:

No to macie mój brzuchol, zdjęcie kiepskie bo sama sobie zrobiłam :huh: Ale głaskać i się zarażać :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 miesiąc temu #328204 przez mesy
Mirella następna w kolejce oczywiście jaaa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

nie no ale chciałabym już :lol:

agnesssa ty oszuście jeden !! że ty niby masz dużą nadwagę ? jak byś w ciąży nie była to byś kopa dostała :lol: :lol: :lol: :lol:
a brzusio super :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #328206 przez agnesssa
Mesy kwestia ukrycia pewnych mankamentów :silly: :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #328217 przez emka
Agneska Cudaśny!!! I biustu pozazdraszczam bo ja z tych płaskich :silly:

Czekam na wieści od Gorli... Wiecie coś??

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 1 miesiąc temu #328241 przez bidol
Raptem jeden dzień mnie nie było a tu takie niusy :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Kivi - gratuluję :kiss: :kiss: :kiss:

Joanna
- gratuluję :kiss: :kiss: :kiss:

Iza - gratuluję :kiss: :kiss: :kiss:

Agnesssa - no brzusio słodki :kiss: :kiss: :kiss: wygłaskaj od Ciotki :kiss: :kiss: :kiss:

Gorla- dawaj znać :blink:

Dziewczyny, a nie wiecie co się dzieje z Chłopkiem - miała chyba kilka dni temu wizytę u gina i od tamtej pory się nie odzywa ;)
13 lata 1 miesiąc temu #328250 przez Majowka
Iza, gratuluje!!!!!!! Wspaniala nowina!!!!! :laugh:

Agnessa, brzusio przesliczny!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Wyglaskany!

No wlasnie...Chlopka juz nie ma ze 4 dni... :( Moze wirus jej kompa zaatakowal.... U nas byl juz odzew przeniesienia sie na inne forum :( ....ja i tak bym zostala :P
13 lata 1 miesiąc temu #328271 przez mesy
Gorla nie ma neta .... :dry: dostała wczoraj luteinę od doktorka ... i ma leżeć bo zarodek ma kształt mocno owalny ....
Ogólnie plamień nie ma szyjka też na swoim miejscu .. no ale swoje teraz musi odleżeć
13 lata 1 miesiąc temu #328278 przez Mirella
Agnessa brzucholka pogłaskałam a co mi tam, tej wiosny wszystkie głaszczę,szczególnie takie pięęęęęęęęęekne :lol:

Dziewczyny, ktora jest księgową albo umie na 100% rozliczyć pit 11? bo ja myślałam że umiem ale na małej pierdółce utkłam ;)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #328287 przez ViFi
Mirella napisał:

Dziewczyny, ktora jest księgową albo umie na 100% rozliczyć pit 11? bo ja myślałam że umiem ale na małej pierdółce utkłam

======= co potrezebujesz???

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 1 miesiąc temu #328295 przez Mirella
wiedzieć czy kwota zdrowotnego podana na picie 11 jest cała do odliczenia czy mam sobie z niej wyliczyć ile mogę odliczyć ;)

Vifi uwielbiam Cię :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #328298 przez Aguska23
Mirella napisał:

wiedzieć czy kwota zdrowotnego podana na picie 11 jest cała do odliczenia czy mam sobie z niej wyliczyć ile mogę odliczyć ;)

Vifi uwielbiam Cię :kiss:

Jest cała do odliczenia.
13 lata 1 miesiąc temu #328300 przez Mirella
Aguśka Ciebie też :kiss: na taką wiadomość czekałam , huuuurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 1 miesiąc temu #328301 przez Aguska23
wszystkie kwoty, które są w PIT-11 przepisuje się do PIT-37 np. :)
13 lata 1 miesiąc temu #328303 przez Mirella
to ja jakaś nadgorliwa jestem ;) może dlatego że niedawno robiłam pit 28 i tam nic się samo nie chciało zrobić tylko musiałam na każdą kwotę uważać ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia