- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #346593 przez gorla
Emcia nie kury ino bociany !!!!! na mojej lące co roku mają obozowisko 
Majówka lasencjo!! ciąża służy ci jak nic
ale masz ładnie przed balkonem, zawsze marzyłam o balkonie.. może kiedys zrobimy mały tarasik jak przyjdzie wyjście zrobić nowe, bo sąsiedzi sie zmieniają, starsza sąsiadka zapisała dom wnukom , a wyjście w 3/4 ich i 1/4 nasze

Majówka lasencjo!! ciąża służy ci jak nic

Temat został zablokowany.
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #346702 przez princess
Witam Drogie Staraczki:)
Długo mnie nie było, trojan zaatakował mojego kompa na amen, musiałam zrobić formata, a po tym po prostu się bałam wchodzić na forum:( na fb przeczytałam komunikat, że forum odwirusowane, więc szybciutko weszłam. Strasznie się rozpisałyście, ciężko Was nadgonić
Chciałabym Was prosić o poradę... W grudniu miałam dwukrotne łyżeczkowanie (martwa ciąża+zaśniad groniasty). Po zabiegach mam regularne @, ale przed każdą mam brązowe plamienie ok 2 dni (nigdy tego nie miałam) i przychodzi @... Tylko że ostatnio są słabe... Miesiąc temu prawie nie bolał mnie brzuch i krwi było o połowę mniej, dzisiaj dostałam kolejną i znów jest taka sama... Zawsze miałam miesiączki bardzo bolesne, obfite i długie więc ciekawe czemu teraz się tak osłabiły... Zastanawiam się, czy to nie jest czasem niedomoga ciałka żółtego spowodowana niedoborem progesteronu... Staramy się dopiero od dwóch miesięcy więc nie wiem, czy iść już do lekarza...
Długo mnie nie było, trojan zaatakował mojego kompa na amen, musiałam zrobić formata, a po tym po prostu się bałam wchodzić na forum:( na fb przeczytałam komunikat, że forum odwirusowane, więc szybciutko weszłam. Strasznie się rozpisałyście, ciężko Was nadgonić

Chciałabym Was prosić o poradę... W grudniu miałam dwukrotne łyżeczkowanie (martwa ciąża+zaśniad groniasty). Po zabiegach mam regularne @, ale przed każdą mam brązowe plamienie ok 2 dni (nigdy tego nie miałam) i przychodzi @... Tylko że ostatnio są słabe... Miesiąc temu prawie nie bolał mnie brzuch i krwi było o połowę mniej, dzisiaj dostałam kolejną i znów jest taka sama... Zawsze miałam miesiączki bardzo bolesne, obfite i długie więc ciekawe czemu teraz się tak osłabiły... Zastanawiam się, czy to nie jest czasem niedomoga ciałka żółtego spowodowana niedoborem progesteronu... Staramy się dopiero od dwóch miesięcy więc nie wiem, czy iść już do lekarza...
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #346727 przez Kajo
agnesssa napisał:
Princessa mnie się wydaję, że plamienie,(ale nie brązowe) raczej świadczy o takim stanie rzeczy jak mówisz, ale może powiedz ginkowi o tym. Kiedys tez miałam takie brazowe plamienia przed okresem, ale nic z tym nie robiłam. Teraz jak biore Clo i pojawiły się plamienia po okresie to ginek przepisał mi luteinę.
ps. Kupiłam sobię pizzę Guseppe, bo tak za mną cały dzień chodziła ochota na coś niezdrowego
i wiecie co bardzo pyszna jest, polecam
Dzieki AgnessaKajo dokładnie tak, dwie rano i dwie wieczorem.

Princessa mnie się wydaję, że plamienie,(ale nie brązowe) raczej świadczy o takim stanie rzeczy jak mówisz, ale może powiedz ginkowi o tym. Kiedys tez miałam takie brazowe plamienia przed okresem, ale nic z tym nie robiłam. Teraz jak biore Clo i pojawiły się plamienia po okresie to ginek przepisał mi luteinę.
ps. Kupiłam sobię pizzę Guseppe, bo tak za mną cały dzień chodziła ochota na coś niezdrowego

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Kajo.
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 2 tygodni temu #346754 przez Marta M
Żeby doba trwała drugie tyle dałabym radę Was ogarnąc ale nie jestem w stanie...
Ale pamiętam o Was i trzymam kciuki zeby wszystkim sie udalo..
Ja coraz czesciej mysle o drugim 
Mirella dla Ciebie..i moich kochanych staraczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale pamiętam o Was i trzymam kciuki zeby wszystkim sie udalo..

Mirella dla Ciebie..i moich kochanych staraczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #346851 przez Kajo
Śpiochy wstawać
Coś mi się przestawiło i jakkiedyś nie mogłam wstać przed 9.00 teraz budzę się przed 7 rano i to z taką energią, że hoho 
Wczoraj o 7 rano umyłam wszystkie okna w mieszkaniu
dziś kończę 4 pranie 
Jak tak dalej pójdzie to nie będe miała co robić w ciągu dnia
Marta M Twoje maleństwo jest prześliczne, ale to co mi się najbardziej rzuciło w oczy to ogromna dawka miłości między całą Trójką.
Fajna rodzinka z Was, widać , że się mocno wszyscy kochacie. A córeczka jak laleczka

Wczoraj o 7 rano umyłam wszystkie okna w mieszkaniu

Jak tak dalej pójdzie to nie będe miała co robić w ciągu dnia

Marta M Twoje maleństwo jest prześliczne, ale to co mi się najbardziej rzuciło w oczy to ogromna dawka miłości między całą Trójką.

- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Kajo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #346889 przez Kajo
sylwka727 napisał:
Ale wg mnie to nadal wysoka jest. Tak minimalny spadek to chyba żaden spadek
Tak mi się przynajmniej wydaje. Ale może Lacrijka i Mesy niech się wypowiedzą.
Wiesz co ja mam jakies pozytywne przeczucie co do Ciebie:) także głowa do góry!
Może ten cykl będzie należał do nas:)
a jak u mnie może być? Jak zwykle uj wielki z tego w poniedziałek była 36.86 wczoraj już 36,81 a dziś znów spadła 36.80 może mało ale mnie dobija dziś to a myślałam że się tym razem uda
Ale wg mnie to nadal wysoka jest. Tak minimalny spadek to chyba żaden spadek

Wiesz co ja mam jakies pozytywne przeczucie co do Ciebie:) także głowa do góry!
Może ten cykl będzie należał do nas:)

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Kajo
-
- Wylogowany