BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 tygodni temu #346593 przez gorla
Emcia nie kury ino bociany !!!!! na mojej lące co roku mają obozowisko :lol:

Majówka lasencjo!! ciąża służy ci jak nic :lol: ale masz ładnie przed balkonem, zawsze marzyłam o balkonie.. może kiedys zrobimy mały tarasik jak przyjdzie wyjście zrobić nowe, bo sąsiedzi sie zmieniają, starsza sąsiadka zapisała dom wnukom , a wyjście w 3/4 ich i 1/4 nasze :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #346614 przez Kajo
Ja też własnie zwróciłam uwagę na piękny ogród w tle. Co nie oznacza, że przyszła mamusia jest mniej widoczna ;)
Majówka nie miałyśmy okazji się poznać, ale rzeczywiście wyglądasz cudnie, aż promieniejesz :)
13 lata 2 tygodni temu #346689 przez mesy
Majówka brzuszek rewelacja i tak jak dziewczyny piszą ciąża ci służy :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #346702 przez princess
Witam Drogie Staraczki:)
Długo mnie nie było, trojan zaatakował mojego kompa na amen, musiałam zrobić formata, a po tym po prostu się bałam wchodzić na forum:( na fb przeczytałam komunikat, że forum odwirusowane, więc szybciutko weszłam. Strasznie się rozpisałyście, ciężko Was nadgonić:)

Chciałabym Was prosić o poradę... W grudniu miałam dwukrotne łyżeczkowanie (martwa ciąża+zaśniad groniasty). Po zabiegach mam regularne @, ale przed każdą mam brązowe plamienie ok 2 dni (nigdy tego nie miałam) i przychodzi @... Tylko że ostatnio są słabe... Miesiąc temu prawie nie bolał mnie brzuch i krwi było o połowę mniej, dzisiaj dostałam kolejną i znów jest taka sama... Zawsze miałam miesiączki bardzo bolesne, obfite i długie więc ciekawe czemu teraz się tak osłabiły... Zastanawiam się, czy to nie jest czasem niedomoga ciałka żółtego spowodowana niedoborem progesteronu... Staramy się dopiero od dwóch miesięcy więc nie wiem, czy iść już do lekarza...
13 lata 2 tygodni temu #346722 przez agnesssa
Kajo dokładnie tak, dwie rano i dwie wieczorem.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #346727 przez Kajo
agnesssa napisał:

Kajo dokładnie tak, dwie rano i dwie wieczorem.

Dzieki Agnessa :)

Princessa mnie się wydaję, że plamienie,(ale nie brązowe) raczej świadczy o takim stanie rzeczy jak mówisz, ale może powiedz ginkowi o tym. Kiedys tez miałam takie brazowe plamienia przed okresem, ale nic z tym nie robiłam. Teraz jak biore Clo i pojawiły się plamienia po okresie to ginek przepisał mi luteinę.

ps. Kupiłam sobię pizzę Guseppe, bo tak za mną cały dzień chodziła ochota na coś niezdrowego ;) i wiecie co bardzo pyszna jest, polecam :laugh:
13 lata 2 tygodni temu #346749 przez Kajo
Jeśli chodzi o czas okresu to też mi się zmienił z 5 dni do 3,5 :(

Dziewczyny Pizza może i dobra, ale nie polecam jeść całej. Ja to własnie uczyniłam i chyba przegiełam :huh:
13 lata 2 tygodni temu #346754 przez Marta M
Żeby doba trwała drugie tyle dałabym radę Was ogarnąc ale nie jestem w stanie...

Ale pamiętam o Was i trzymam kciuki zeby wszystkim sie udalo..:) Ja coraz czesciej mysle o drugim :D

Mirella dla Ciebie..i moich kochanych staraczek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #346851 przez Kajo
Śpiochy wstawać:) Coś mi się przestawiło i jakkiedyś nie mogłam wstać przed 9.00 teraz budzę się przed 7 rano i to z taką energią, że hoho :side:
Wczoraj o 7 rano umyłam wszystkie okna w mieszkaniu :lol: dziś kończę 4 pranie :lol:
Jak tak dalej pójdzie to nie będe miała co robić w ciągu dnia :dry:

Marta M Twoje maleństwo jest prześliczne, ale to co mi się najbardziej rzuciło w oczy to ogromna dawka miłości między całą Trójką.:) Fajna rodzinka z Was, widać , że się mocno wszyscy kochacie. A córeczka jak laleczka :)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #346862 przez agnesssa
Marta M Majeczka jest przesłodka, ślicznie wygląda, i z tego co widzę to czysta mamusia :lol: Super wyglądacie razem :kiss: :kiss: I już jest taka duża księżniczka :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 2 tygodni temu #346879 przez Kajo
Sylwka jak tam Twoja temp dzisiaj?
U mnie poszło ciut do góry, ale ja myślę, że to zaśługa luteiny. Doczytałam, że podnosi ona temperaturę.
13 lata 2 tygodni temu #346884 przez sylwka727
a jak u mnie może być? Jak zwykle uj wielki z tego w poniedziałek była 36.86 wczoraj już 36,81 a dziś znów spadła 36.80 może mało ale mnie dobija dziś to a myślałam że się tym razem uda :dry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
13 lata 2 tygodni temu #346889 przez Kajo
sylwka727 napisał:

a jak u mnie może być? Jak zwykle uj wielki z tego w poniedziałek była 36.86 wczoraj już 36,81 a dziś znów spadła 36.80 może mało ale mnie dobija dziś to a myślałam że się tym razem uda :dry:

Ale wg mnie to nadal wysoka jest. Tak minimalny spadek to chyba żaden spadek :) Tak mi się przynajmniej wydaje. Ale może Lacrijka i Mesy niech się wypowiedzą.

Wiesz co ja mam jakies pozytywne przeczucie co do Ciebie:) także głowa do góry!
Może ten cykl będzie należał do nas:) ;)
13 lata 2 tygodni temu #346893 przez sylwka727
Tobie ładnie tempka skoczyła

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
13 lata 2 tygodni temu #346894 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Tobie ładnie tempka skoczyła

Ale ja Sylwuś biorę luteinę, ona powoduje skok temperatury, więc pewnie mam około 36,80.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia