BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #358868 przez gorla
Dorcia Lenka rozrabiaka :lol: ruchliwa i zadziorna takie lubie hehe :kiss: :kiss:

poziomka witaj i powodzenia w staraniach

gosiak jednak poszłas na gastro!!!!! jesteś moja idolka, ześ mnie nastraszyła jak nic ale i tak bym nie poszła hehe

Marta i Magda tak z zaskoczenia najlepiej :lol: może jednak nie przyjda

A mnie ząb napitalał całą noc i musiałam rano zapodac antybiotyk, dentysta dopiero po weekendzie :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #358871 przez mesy
Mirella pffff myślisz że jak zmienię nastawienie że to coś zmieni ? bo ja nie sądzę :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #358887 przez Mirella
Mesy, no palnę Cie jak nic, ile można gadać że nastawienie to podstawa???

Znacie jakiś dobry antybiotyk na zatoki?
12 lata 11 miesiąc temu #358890 przez mesy
Mirella witamina H do ustnie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Żartuję :kiss:

Na zatoki nic nie znam ale wiem że ciężko je wyleczyć bo mój choruje dość często ... ale bierze jakieś taakie zielone tabletki można je kupić w aptece bez recepty ... nie pamiętam nazwy ale chyba coś na S ...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #358896 przez ViFi
Mirella napisał:

vifi, nieśmiało zauważę że ja tu dłużej jestem

==== wiem ale nie chciałam nikgo wytykać....
kurka sama nie wiem co bym zjadła mam taki przerób od słodkiego, kwasnego ostrego ze szok nawet nabiał ser biały masakra jakaś....

dziś 32dc zrobiłam test ale jedna kreska...czekam dalej....

na obiad robię skrzydełka w coca-coli
- ok 1kg skrzydełek/mogę być udka
- 40ml sosu sojowego grzybowego
- 0,5l coca-coli

Do głebokiej patelni i wszystko dusimy razem aż cola odparuje i zrobi się glazura...SMACZNEGO!!!

Pycha

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 11 miesiąc temu #358898 przez ViFi
Mirella napisał:

Mesy, no palnę Cie jak nic, ile można gadać że nastawienie to podstawa???

Znacie jakiś dobry antybiotyk na zatoki?

to jest przeziębienie....
jaki jest wyciek z nosa mętny czy przeźroczysty...

ViFi

12 lata 11 miesiąc temu #358903 przez Mirella
Vifi no własnie żadnego nie ma, zastój kompletny i głowa boli, oddychać nie mogę przez nos, jedna wielka masakra, do tego suchy kaszel, najgorsza rzecz na świecie. I to wszystko teraz jak bzy kwitną, cały rok czekałam, a teraz się nawet nacieszyć nie mogę, wrrrrr
12 lata 11 miesiąc temu #358913 przez ViFi
Mirella napisał:

Vifi no własnie żadnego nie ma, zastój kompletny i głowa boli, oddychać nie mogę przez nos, jedna wielka masakra, do tego suchy kaszel, najgorsza rzecz na świecie. I to wszystko teraz jak bzy kwitną, cały rok czekałam, a teraz się nawet nacieszyć nie mogę, wrrrrr

====a moze to aleggia??? a masz sól morska taką co aplikuje się do nosa pod ciśnieniem...?
jest rewelacyjna...
jak nie ma mokrego nosa bo bym antybiotyku nie brała... Teraflu, Ibuprom zatoki ale to ostateczność Sudafed...

ViFi

12 lata 11 miesiąc temu #358921 przez Mirella
Alergia już była i dopiero będzie a to się zaczęło przeziębieniem i katarem a teraz przybrało taką formę, biorę syrop ferex neo-angin ale to nic nie daje, ciągnie się tak tydzień i już mam dość, potrzebuję czegoś radykalnego
12 lata 11 miesiąc temu #358923 przez ViFi
Mirella napisał:

Alergia już była i dopiero będzie a to się zaczęło przeziębieniem i katarem a teraz przybrało taką formę, biorę syrop ferex neo-angin ale to nic nie daje, ciągnie się tak tydzień i już mam dość, potrzebuję czegoś radykalnego

wysuszyłaś sluzówke w gardle.... alertek...spróbuj a kichasz....? Sudafed....

ViFi

12 lata 11 miesiąc temu #358926 przez Mirella
Ale Alertec jest na alergię, a to na bank nie alergia. Nie wiem co to sudafed, nigdy nie brałam. Ide syrop z cebuli robić, pewnie się okaże że stare dobre metody najlepsze ;)
12 lata 11 miesiąc temu #358954 przez gosiak
mnie dosyć często zatoki bolą i pomaga mi ibuprom zatoki :blink:

Marta i Magda no to "nabroiłyście" hehhe czekam na wieści :lol:

Gorla czytałam wczoraj dużo opinii pacjentek po gastroskopi i skarżyły sie tylko te które robiły na NFZ, więc ja myślę że tak źle było bo potraktowano mnie jak "sztukę" do zrobienia zero gadki rozluzniającej tylko hamskie docinki i wręcz krzyki co dodatkowo stresowało...jak każą drugi raz robić to tylko prywatnie :blink: wyników jeszcze nie mam rodzice mi dopiero odbiora i gdzieś po 16 będę wiedziała...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #358967 przez Dorciaition
Marta, Magda ale byście miały niespodziankę ;)

Magda
Lenia bardzo mnie szarpie za włosy. Nie moge sobie pozwolić w domu na rozpuszczone.

Mirella
zdrówka :kiss:

Gosiak czekamy na wyniki.

Alanek[*] :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #358994 przez emka
Hej laski!
Gosiak Trzymam kciuki za wyniki :kiss:

Wifi Pysznie brzmią te skrzydełka w coli :) Smacznego!!!~NO i ja cały czas zaciskam za Ciebie, na test być moze było za szybko, bo ty długie cykle masz :kiss:

MagdaM Jeszcze nie wiem czy będzie potrzebna heparyna, ale mój lekarz tak podejrzea, badanka będe robić dopiero. Poroniłam 3 razy w 6 tygodniu, on sugeruje ze moze to być zakrzepica. Też brałam akard ale nie pomogło. Pozdrawiam! Rozumiem co przeżywacie , miałam to samo zaraz po urodzeniu Wiki, stres czy nadejdzie @ :) A pare lat później było odwrotnie :blink:

Gorla
Fajnie, ze się odezwałaś bo już sie martwiłam o Cie... buziaki, rozumiem ze wszystko u Ciebie ok! :kiss:

Mirella Ja sobie parówki robiłam na zatoki i pomogło. Wsypywałam do wrządku kilka łyżek soli stołowej i coś eukaliptusowego, miałam w domu Olbas, no i łeb pod ręcznik i wdychanko. Krótko przed snem, bo to trzeba wygrzać. Powodzenia!!!

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #359011 przez gosiak
Hej no wyniki już są...obecność bakteri Helicobacter która nie leczona powoduje nadżerkę a nastepnie nowotwór...także do lekarzyka trza się wybrać i zapewne antybiotyk przepisze :dry: no ale ciesze się że nie ma żadnych wrzodów i dziwię się bardzo bo od tylu lat mnie boli ten żołądek :huh: że aż trudno uwierzyć... Pan Bóg czuwa nademną :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży