BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #369908 przez princess
Z czasem stanie się popularna:) Ja nigdy w życiu nie miałam tipsów, żeli itp. nie lubię mieć długich paznokci i po drugie boję się osłabienia kondycji paznokci. A hybrydę można robić na kazdej długości i nie osłabia paznokci:) Szkoda tylko, że nie można uzupełniać odrostów, mi bardzo szybko rosną pazury i częściej muszę je malować. Co do kolorów to najbardziej chodliwy jest czerwony, bynajmniej w gabinecie, do którego ja chodzę. A z jakiego regionu pochodzisz?
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369910 przez JustynaZuzanna
Dzięki Gosiak ;*

Ja Princess z najbiedniejszego regionu śląska :( największe bezrobocie... Jednocześnie za daleko do Częstochowy i daleko do Katowic...
Co do osłabienia kondycji paznokci, to fakt faktem ja spotkałam się już nie jednokrotnie z klientkami które przychodziły do mnie po kimś kto im naprawdę mega zrył płytkę. A nie o to chodzi, wystarczy delikatnie zmatowić tak jak i pod hybrydę. Niestety większość tipsiarek ściąga ponad połowe paznokcia dobierając nie odpowiedni pilnik.
No właśnie nareszcie się rusza u nas z hybrydą, w tym tygodniu robiłam 3 razy, na za dwa tygodnie mam 5klientek :)

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 11 miesiąc temu #369921 przez Asik
Hejka :) jak tam kobitki?? cos nowego?? któras zafasolkowała??
Mirella doobra z Ciebie czarownica :)
Szymka mi wywrózyłas :D :D

Justyna mnie sie najbardziej podobają :

43, 63,65 , 60 , 79,102, 103 :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #369927 przez Mirella
Justyna, ledwom żywa po dzisiejszym dniu, obiecuję jutro wybrać, ale uprzedzam, ja mam dość specyficzny gust ;)

Asik nie wiem o co chodzi z Twoim awatarkiem, ale przytulam :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369929 przez Asik
Mirella
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziękuję :*

No i o to chodzi Mirelko :) napewno przyda sie parę kolorków :) może tak byc ze i ja na nie uwagę zwrócę?? hmmm może zmienię u siebie co nieco :D bo jak na razie to kilka miesięcy przy Szymku bez lakieru a teraz niesmiało perłą cielistą smyrnęłam :)

12 lata 11 miesiąc temu #369930 przez JustynaZuzanna
Dziękuje Asik :*

Mirellko spokojnie jutro wieczorkiem bedę robić zamówienie ewentualnie we wtorek rano. I dobrze że masz specyficzny gust, ja to nazywam własnym stylem :) dlatego też nie chce na własną rękę zamawiać, bo tak to bym pewnie wybrała te które mi się tylko podobają :D

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369933 przez Asik
Justyna a Ty to chyba masz niedaleko do mnie :D

no własnie najlepiej rózne gusty posprawdzać a potem wybrac te co sie powtarzają najczęściej i parę takich własnie innych :D

a jutro mojej córci zapytam :) ona ma bzika na punkcie lakierów.. ma ich kilkadziesiąt :D i też Ci napiszę od niej typy :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369934 przez JustynaZuzanna
Asik dokładnie tak chce zrobić jak napisałaś :)
Już jest 5 faworytów na których prawie wszyscy głosują :) zobaczymy co dalej :)
ooo super :) Dzieci mają fajne świeże spojrzenie na wszystko :)

Ja mieszkam dokładnie po między Częstochowa a Dąbrową do oby dwóch mam około 40-45km, do Katowic 50km

12 lata 11 miesiąc temu #369935 przez Asik
Aaaaa to w drugą stronę niestetyyyy .. ja Tychy :)
edytowałam posta wyżej :)

12 lata 11 miesiąc temu #369938 przez princess
JustynaZuzanna napisał:

Dzięki Gosiak ;*

Ja Princess z najbiedniejszego regionu śląska :( największe bezrobocie... Jednocześnie za daleko do Częstochowy i daleko do Katowic...
Co do osłabienia kondycji paznokci, to fakt faktem ja spotkałam się już nie jednokrotnie z klientkami które przychodziły do mnie po kimś kto im naprawdę mega zrył płytkę. A nie o to chodzi, wystarczy delikatnie zmatowić tak jak i pod hybrydę. Niestety większość tipsiarek ściąga ponad połowe paznokcia dobierając nie odpowiedni pilnik.
No właśnie nareszcie się rusza u nas z hybrydą, w tym tygodniu robiłam 3 razy, na za dwa tygodnie mam 5klientek :)

Pytam, bo myślałam, że może na Warmii urzędujesz to z przyjemnością wybrałabym się do Ciebie na przetestowanie nowych kolorków:) Widzisz, nowa opcja się rozkręca, liczę na to, że za jakiś czas większość kobiet będzie korzystało z tej usługi:) I może wymyślą coś z tym uzupełnianiem odrostów...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369942 przez JustynaZuzanna
Niee ja ze śląska, Asik do Ciebie do "Browaru" mam jakieś 60km
Princess jakbyś była na śląsku to serdecznie zapraszam :) Ja teraz mam też więcej klientek, bo miałam 1,5 roku przerwy w pracy, a teraz chce swój gabinet otwierać to poczta pantoflowa leci :)
Ano niestety z tymi odrostami to marno... najśmieszniejsze jest to że każdy producent, czy przedstawiciel twoerdzi że acetonem da się je zmyć.... a to ni ciu ciu nie schodzi w taki sposób

Też Asik edytowałam ale napisze jeszcze raz: super, bo dzieci mają fajne świeże spojrzenie na wszystko.

A kochane powiedzcie mi taką sprawe w piątek byłam u gin i pęchcerzyki były, kazał działać. Zrobiłam w piątek około 22.30 testa owu, kreska druga jaśniejsza, stwierdziłam że w sobote niedziele już pewnie będzie indetyczna jak ta pierwsza. a Tu akuku wczoraj jak zrobiłam mniej więcej o tej samej porze, to krecha wyszła jeszcze jaśniesza ;/ możliwe żeby wynik wyszedł zafałszowany np dlatego że w sobotę częściej latałam do WC niż w piątek??

12 lata 11 miesiąc temu #369956 przez Asik
Łee no ja też ze sląska przeca :P myslałam że bliżej to bym sie wybrała na malowanko :)
co do pęcherzyków i testów owulacyjnych to niestety nie pomoge , nam sie udało za 8 cyklem więc nie zdążyłam przetestować :D

moja Martula to z pazurkami sama na sobie eksperymentuje i nawet sama jakieś łatwe wzorki sobie maluje :)

a nie chwaliłam się ... ustna matura zdana , teraz czekamy na wyniki pisemnej :) ale moja córcia twierdzi że ma zdane wiec laaajtowoooo :D :D

12 lata 11 miesiąc temu #369965 przez JustynaZuzanna
troszkę źle napisałam :) to "nieee ja ze śląska" to do Proncess bo ona z mazur dziewczyna chyba (przynajmniej tak zrozumiałam) :)

bojciu ja myślałam Asik, że Ty córcie masz z 10lat, a tu maturzystka to stara baba jest :) Asik Browar nie daleko jest(niespełna 60km) zbieraj z sobą 4kolezanki i na zabiegi zapraszam grupowo :)
No ja już niestety 5 lat próbuje, teraz pierwszy monit. Co prawda po IF powiedzieli że nigdy nie zajde sama bo puste pęchcerzyki ale ja tam wierze że oni się nie znaja :D Raptem 2 razy tylko je pobierali.. Teraz mineło od leczenia dużo czasu to a nóż widelec się uda

12 lata 11 miesiąc temu #369972 przez Asik
haah noo fakt , tez dlatego żle to odczytałam :D :D

dokładnei :) fasolki przychodza jak sie ich najmniej spodziewamy :D dziewczyny pamietaja jak ja mój cykl skresliłam bo nie w te dni było przytulanko , a tu owulka sie przesunęła i bumm Szymek zawitał :) no jak top sie mówi?? nigdy nie mów nigdy :D wiec jak oni Ci nigdują to hmm ja bym to na 50 % wzieła jak na razie :D :D w końcu po to sie leczy żeby cos cie zmieniło wiec nic tylko działać :D :D

12 lata 11 miesiąc temu #369984 przez JustynaZuzanna
tzn już się 1,5 roku nie lecze tak pi razy drzwi. Teraz dopiero się do gin wybrałam na kontrol a tu akuku myślałam że się okaże że kolejna operacja mnie czeka, a tu takie miłe zaskoczenie.
Dokładnie 50/50 zobaczymy co będzie później! Moim zdaniem oni za szybko podejli decyzje o stymulacji mnie do in vitro, po chemii i menopauzie. I pewnie organizm nie zareagował tak jak powinien zareagować. Bo normalnie kobieta po podaniu zastrzyków owulacyjnych ma około 15 pęcherzyków (jakieś 10komórek) a ja miałam 2, następnym razem 3 i wszystkie puste. A teraz bez leków mam 2-3 pęcherzyki, z CLO w tym cyklu mam 2 duże do pęknięcia i 3 mniejsze...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia