- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #369908 przez princess
Z czasem stanie się popularna:) Ja nigdy w życiu nie miałam tipsów, żeli itp. nie lubię mieć długich paznokci i po drugie boję się osłabienia kondycji paznokci. A hybrydę można robić na kazdej długości i nie osłabia paznokci:) Szkoda tylko, że nie można uzupełniać odrostów, mi bardzo szybko rosną pazury i częściej muszę je malować. Co do kolorów to najbardziej chodliwy jest czerwony, bynajmniej w gabinecie, do którego ja chodzę. A z jakiego regionu pochodzisz?
Temat został zablokowany.
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369910 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Dzięki Gosiak ;*
Ja Princess z najbiedniejszego regionu śląska
największe bezrobocie... Jednocześnie za daleko do Częstochowy i daleko do Katowic...
Co do osłabienia kondycji paznokci, to fakt faktem ja spotkałam się już nie jednokrotnie z klientkami które przychodziły do mnie po kimś kto im naprawdę mega zrył płytkę. A nie o to chodzi, wystarczy delikatnie zmatowić tak jak i pod hybrydę. Niestety większość tipsiarek ściąga ponad połowe paznokcia dobierając nie odpowiedni pilnik.
No właśnie nareszcie się rusza u nas z hybrydą, w tym tygodniu robiłam 3 razy, na za dwa tygodnie mam 5klientek
Ja Princess z najbiedniejszego regionu śląska

Co do osłabienia kondycji paznokci, to fakt faktem ja spotkałam się już nie jednokrotnie z klientkami które przychodziły do mnie po kimś kto im naprawdę mega zrył płytkę. A nie o to chodzi, wystarczy delikatnie zmatowić tak jak i pod hybrydę. Niestety większość tipsiarek ściąga ponad połowe paznokcia dobierając nie odpowiedni pilnik.
No właśnie nareszcie się rusza u nas z hybrydą, w tym tygodniu robiłam 3 razy, na za dwa tygodnie mam 5klientek

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369929 przez Asik
Mirella
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziękuję :*
No i o to chodzi Mirelko
napewno przyda sie parę kolorków
może tak byc ze i ja na nie uwagę zwrócę?? hmmm może zmienię u siebie co nieco
bo jak na razie to kilka miesięcy przy Szymku bez lakieru a teraz niesmiało perłą cielistą smyrnęłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziękuję :*
No i o to chodzi Mirelko

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #369930 przez JustynaZuzanna
Dziękuje Asik :*
Mirellko spokojnie jutro wieczorkiem bedę robić zamówienie ewentualnie we wtorek rano. I dobrze że masz specyficzny gust, ja to nazywam własnym stylem
dlatego też nie chce na własną rękę zamawiać, bo tak to bym pewnie wybrała te które mi się tylko podobają
Mirellko spokojnie jutro wieczorkiem bedę robić zamówienie ewentualnie we wtorek rano. I dobrze że masz specyficzny gust, ja to nazywam własnym stylem

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369933 przez Asik
Justyna a Ty to chyba masz niedaleko do mnie 
no własnie najlepiej rózne gusty posprawdzać a potem wybrac te co sie powtarzają najczęściej i parę takich własnie innych
a jutro mojej córci zapytam
ona ma bzika na punkcie lakierów.. ma ich kilkadziesiąt
i też Ci napiszę od niej typy

no własnie najlepiej rózne gusty posprawdzać a potem wybrac te co sie powtarzają najczęściej i parę takich własnie innych

a jutro mojej córci zapytam

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369934 przez JustynaZuzanna
Asik dokładnie tak chce zrobić jak napisałaś 
Już jest 5 faworytów na których prawie wszyscy głosują
zobaczymy co dalej 
ooo super
Dzieci mają fajne świeże spojrzenie na wszystko 
Ja mieszkam dokładnie po między Częstochowa a Dąbrową do oby dwóch mam około 40-45km, do Katowic 50km

Już jest 5 faworytów na których prawie wszyscy głosują

ooo super

Ja mieszkam dokładnie po między Częstochowa a Dąbrową do oby dwóch mam około 40-45km, do Katowic 50km

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #369938 przez princess
JustynaZuzanna napisał:
Pytam, bo myślałam, że może na Warmii urzędujesz to z przyjemnością wybrałabym się do Ciebie na przetestowanie nowych kolorków:) Widzisz, nowa opcja się rozkręca, liczę na to, że za jakiś czas większość kobiet będzie korzystało z tej usługi:) I może wymyślą coś z tym uzupełnianiem odrostów...
Dzięki Gosiak ;*
Ja Princess z najbiedniejszego regionu śląskanajwiększe bezrobocie... Jednocześnie za daleko do Częstochowy i daleko do Katowic...
Pytam, bo myślałam, że może na Warmii urzędujesz to z przyjemnością wybrałabym się do Ciebie na przetestowanie nowych kolorków:) Widzisz, nowa opcja się rozkręca, liczę na to, że za jakiś czas większość kobiet będzie korzystało z tej usługi:) I może wymyślą coś z tym uzupełnianiem odrostów...
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369942 przez JustynaZuzanna
Niee ja ze śląska, Asik do Ciebie do "Browaru" mam jakieś 60km
Princess jakbyś była na śląsku to serdecznie zapraszam
Ja teraz mam też więcej klientek, bo miałam 1,5 roku przerwy w pracy, a teraz chce swój gabinet otwierać to poczta pantoflowa leci 
Ano niestety z tymi odrostami to marno... najśmieszniejsze jest to że każdy producent, czy przedstawiciel twoerdzi że acetonem da się je zmyć.... a to ni ciu ciu nie schodzi w taki sposób
Też Asik edytowałam ale napisze jeszcze raz: super, bo dzieci mają fajne świeże spojrzenie na wszystko.
A kochane powiedzcie mi taką sprawe w piątek byłam u gin i pęchcerzyki były, kazał działać. Zrobiłam w piątek około 22.30 testa owu, kreska druga jaśniejsza, stwierdziłam że w sobote niedziele już pewnie będzie indetyczna jak ta pierwsza. a Tu akuku wczoraj jak zrobiłam mniej więcej o tej samej porze, to krecha wyszła jeszcze jaśniesza ;/ możliwe żeby wynik wyszedł zafałszowany np dlatego że w sobotę częściej latałam do WC niż w piątek??
Princess jakbyś była na śląsku to serdecznie zapraszam

Ano niestety z tymi odrostami to marno... najśmieszniejsze jest to że każdy producent, czy przedstawiciel twoerdzi że acetonem da się je zmyć.... a to ni ciu ciu nie schodzi w taki sposób
Też Asik edytowałam ale napisze jeszcze raz: super, bo dzieci mają fajne świeże spojrzenie na wszystko.
A kochane powiedzcie mi taką sprawe w piątek byłam u gin i pęchcerzyki były, kazał działać. Zrobiłam w piątek około 22.30 testa owu, kreska druga jaśniejsza, stwierdziłam że w sobote niedziele już pewnie będzie indetyczna jak ta pierwsza. a Tu akuku wczoraj jak zrobiłam mniej więcej o tej samej porze, to krecha wyszła jeszcze jaśniesza ;/ możliwe żeby wynik wyszedł zafałszowany np dlatego że w sobotę częściej latałam do WC niż w piątek??

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #369956 przez Asik
Łee no ja też ze sląska przeca
myslałam że bliżej to bym sie wybrała na malowanko 
co do pęcherzyków i testów owulacyjnych to niestety nie pomoge , nam sie udało za 8 cyklem więc nie zdążyłam przetestować
moja Martula to z pazurkami sama na sobie eksperymentuje i nawet sama jakieś łatwe wzorki sobie maluje
a nie chwaliłam się ... ustna matura zdana , teraz czekamy na wyniki pisemnej
ale moja córcia twierdzi że ma zdane wiec laaajtowoooo

co do pęcherzyków i testów owulacyjnych to niestety nie pomoge , nam sie udało za 8 cyklem więc nie zdążyłam przetestować

moja Martula to z pazurkami sama na sobie eksperymentuje i nawet sama jakieś łatwe wzorki sobie maluje

a nie chwaliłam się ... ustna matura zdana , teraz czekamy na wyniki pisemnej

- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #369965 przez JustynaZuzanna
troszkę źle napisałam
to "nieee ja ze śląska" to do Proncess bo ona z mazur dziewczyna chyba (przynajmniej tak zrozumiałam) 
bojciu ja myślałam Asik, że Ty córcie masz z 10lat, a tu maturzystka to stara baba jest
Asik Browar nie daleko jest(niespełna 60km) zbieraj z sobą 4kolezanki i na zabiegi zapraszam grupowo 
No ja już niestety 5 lat próbuje, teraz pierwszy monit. Co prawda po IF powiedzieli że nigdy nie zajde sama bo puste pęchcerzyki ale ja tam wierze że oni się nie znaja
Raptem 2 razy tylko je pobierali.. Teraz mineło od leczenia dużo czasu to a nóż widelec się uda

bojciu ja myślałam Asik, że Ty córcie masz z 10lat, a tu maturzystka to stara baba jest

No ja już niestety 5 lat próbuje, teraz pierwszy monit. Co prawda po IF powiedzieli że nigdy nie zajde sama bo puste pęchcerzyki ale ja tam wierze że oni się nie znaja

- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #369972 przez Asik
haah noo fakt , tez dlatego żle to odczytałam

dokładnei
fasolki przychodza jak sie ich najmniej spodziewamy
dziewczyny pamietaja jak ja mój cykl skresliłam bo nie w te dni było przytulanko , a tu owulka sie przesunęła i bumm Szymek zawitał
no jak top sie mówi?? nigdy nie mów nigdy
wiec jak oni Ci nigdują to hmm ja bym to na 50 % wzieła jak na razie
w końcu po to sie leczy żeby cos cie zmieniło wiec nic tylko działać

dokładnei

- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #369984 przez JustynaZuzanna
tzn już się 1,5 roku nie lecze tak pi razy drzwi. Teraz dopiero się do gin wybrałam na kontrol a tu akuku myślałam że się okaże że kolejna operacja mnie czeka, a tu takie miłe zaskoczenie.
Dokładnie 50/50 zobaczymy co będzie później! Moim zdaniem oni za szybko podejli decyzje o stymulacji mnie do in vitro, po chemii i menopauzie. I pewnie organizm nie zareagował tak jak powinien zareagować. Bo normalnie kobieta po podaniu zastrzyków owulacyjnych ma około 15 pęcherzyków (jakieś 10komórek) a ja miałam 2, następnym razem 3 i wszystkie puste. A teraz bez leków mam 2-3 pęcherzyki, z CLO w tym cyklu mam 2 duże do pęknięcia i 3 mniejsze...
Dokładnie 50/50 zobaczymy co będzie później! Moim zdaniem oni za szybko podejli decyzje o stymulacji mnie do in vitro, po chemii i menopauzie. I pewnie organizm nie zareagował tak jak powinien zareagować. Bo normalnie kobieta po podaniu zastrzyków owulacyjnych ma około 15 pęcherzyków (jakieś 10komórek) a ja miałam 2, następnym razem 3 i wszystkie puste. A teraz bez leków mam 2-3 pęcherzyki, z CLO w tym cyklu mam 2 duże do pęknięcia i 3 mniejsze...