BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 3 miesiąc temu #50379 przez Asik
Agusia :) jutro kończysz 5 tyg :D to miedzy naszymi dzidziami jest równiutkie 5 tyg :D ja jutro 10 tydz kończę :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
14 lata 3 miesiąc temu #50382 przez Agusia83
Asik, masz racje z moja matematyka chyba cos nie tak:P ;)
gdybys byla z Krakowa..(bo szczerze to nie pamietam z jakiego miasta jestes..prezpraszam ;) ) to moglybysmy sie spotkac na porodowce..haha..
zazdroszcze Ci tylko tego, ze mialas juz usg i widzialas maluszka i jego serduszko...u mnie pewnie jeszcze nic nie widac....
14 lata 3 miesiąc temu #50383 przez Asik
:) Ja śląsk :) Tychy :) mnie mój gin powiedział żeby poczekać od zatrzymania @ 2 tyg i tak się zapisałam do niego.wczesniej to nie potwierdzi ani nie zaprzeczy:) Ja byłam na pierwsej wizycie 15 grudnia i to było 6 tyg i 4 dni po zatrzymaniu @ i juz było serduszko widać :D więc sie od razu uspokoiłam :D

14 lata 3 miesiąc temu #50384 przez bewipo
Agusia ja dokładnie tak samo jak ty, jutro kończę 5 tydz. :)
14 lata 3 miesiąc temu #50387 przez ViFi
Agusia83 napisał:
JA jestem spod Krakowa :) do kogo chodzisz gin?

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
14 lata 3 miesiąc temu #50389 przez magduska
a mi to nic sie nie chce dzis,chodze caly czas wsciekla jak osa,na dodatek moj ma urlop i caly czas mnie wkurza :-(((sama-zle,bez niego tez zle i jak tam babie dogodzic ;-jesli chodzi o pieska to ja mialam zwyklego kundelka i nie zamienilabym go na zadnego innego,ale niestety w maju mi zginal:-((i narazie nie chce innego zwierzaka
14 lata 3 miesiąc temu #50391 przez Asik
hahaha Magduska :) a bo to tak juz jest z nami :) non stop same to jak na dłuższy czas zawitaja nasi kierowcy do domciu to trzeba wsio nadrobić :) nawet złe humorki pokazać :D

14 lata 3 miesiąc temu #50400 przez Marta M
Agusia to moze my sie spotkamy na porodowce, bo ja z Krakowa...wiek ciazy liczy sie od ostatniej miesiaczki i mnie wychodzi 5 tydzien, 4 dzien...porod na 5 wrzesnien, ale wedlug pani doktor to wczesna ciaza..wiec wiek plodu bedzie sie pewnie inaczej liczyl...
14 lata 3 miesiąc temu #50401 przez Marta M
Asik a masz moze fotke z pierwszego usg, moglabys ja wkleic, bo jestem strasznie ciekawa...pliss...:)
14 lata 3 miesiąc temu #50403 przez Marta M
Oj tak widac ze mezczyzni w domach bo tylko ja jedna samotna buszuje po necie..i glupie pytanie Asik..wystarczylo zagladnac do sierpnioweczek i wszystko tam znalazlam co mnie interesuje...widze ze angelika tez tak miala jak ja: wczesna ciaza..zdjatka przesliczne...jeszcze raz gratuluje :)

I dziewczyny mowicie, ze zero seksiku? I mialyscie na podtrzymanie duphaston...mnie nic takiego nie powiedziala: zyc normalnie, tylko sie nie forsowac...i nie przepisala nic na podtrzymanie...:(:(

Ale jestem dobrej mysli..juz o nic nie bede pytac, bo qrczde na tym forum wszystko jest, albo raczej bylo juz napisane :)

Dobrej nocy!!
14 lata 3 miesiąc temu #50416 przez MagdaM
Hejo
Ja tam pozwolenie na seksik mialam, uspokojenie po uslyszeniu serduszka ale jak widac powinnam byc czujna... :(

Nie pamietam ktora z Was pisalam o Westach... :blush: Ja wlasnie w wielu miejsach czytalam, ze one nie bardzo do dzieci, chyba, ze od szczeniaka... No i martwi mnie, ze sa agresywne do innych psow - to akurat widzialam nie raz...
I nie wiem jak kewstia trymowania...
Powiem tam z wygladu Westi :)
Z charakteru (przynajmniej tego co czytalam) Cavalier ;)
I masz tu babo placek :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 3 miesiąc temu #50423 przez Agness_13
Cześć dziewczynki. Ja tylko na chwilkę wpadłam, zakomunikować wam, że dziś 4 dni przed czasem nawiedziła mnie cholerna @.
Poprostu pozostawiam to bez komentarza, bo szkoda cokolwiek mówić....... :( :( :(

Mama aniołka 20.09.2010 [*] 9tc
14 lata 3 miesiąc temu #50425 przez Asik
Marta M no zero sexiku coby się kosmówka nie odkleiła przypadkiem bo w trakcie orgazmu macica ma skurcze i to o to chodzi.jak to mój gin powiedział-- lepiej dmuchać na zimne ;) duphaston miałam ze wzgl na wiek :)heh na sierpniówkach o sexie popisałam :D

Agness - no wredna małpa :( :( :(

14 lata 3 miesiąc temu #50431 przez Agusia83
Witam Was:)..
ja juz jestem w pracy i troszke sie przerazilam...
wczoraj duzo bardziej mnie bolaly piersi niz dzis a na dodatek w ogole mnie brzuh nie boli....nie mam takich bolesci jak przed okresem...a wczoraj mialam
myslicie ze wszystko w porzadku?
14 lata 3 miesiąc temu #50433 przez Asik
Agusia :) mnie tez znikły wszelkie objawy pewnego dnia,ja sie pytałam gina i powiedział ze to normalne:) zresztą przy Martuli nic nie miałam :)
Boleści przed okresem tez przecież Ci przechodziły :) a teraz to nawet @ by Ci sie juz skończyła wiec boleści też :D

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka