- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
mesy... mi już też siły opadają...

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
Dziewczyny słyszałyście, że od lipca ma być in vitro dofinansowywane www.zdrowie.abc.com.pl/czytaj/-/artykul/...-bariere-dostepnosci
O tym o ile się nie myle trąbili już wcześniej ... szkoda tylko że wiekszej połowy nie zrobią dofinansowania
studentkaae a ile się starasz ?
nefretete

- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Dziewczyny ja trzymam za Was kciuki, nawet połowy tyle co Wy nerwów, żali itp nie przeżyłam, jeżeli chodzi o zafasolkowanie

Mirellka a co tam u Vifi, lepiej z nią, wiesz coś?
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

przytulam Cię mocno

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mesy - jasne, zdaję sobie sprawę, że jest wiele par, która starają się dużo dłużej niż my... tyle że może przez to, że raz nam się udało nie sądziłam, że teraz będzie z tym taki problem...
przytulam Cię mocno![]()
nadzieja umiera ostatnia wiesz. musi w końcu zdarzyć się każdej z nas ten cud i skończyć się pomyślnie. nie może być inaczej, ale wiesz - ja niestety też coraz częściej już tą nadzieję tracę. może ktoś powie, że za wcześnie. no może, ale każdy ma inny próg "tego" czasu...
Za wcześnie ?? wiesz ile razy ja już byłam zrezygnowana ?? ale po kilku dniach dochodziło do mnie że trzeba walczyć dalej .
Ja tam trzymam za ciebie kciuki bo kto wie może masz juz fasolka w brzuchu

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

no to prawda, blisko terminu @ czuje się na zmianę nadzieję, że fasolka jest, a z drugiej strony rozpacz, że pewnie się nie udało. jak przychodzi @ to tylko żal, wściekłość, smutek - pytania dlaczego się nie udało? w czasie @ dół, a kilka dni później znowu się odnajduje siłę, dni płodne... i znowu oczekiwanie jaki będzie efekt..
i tak w kółko.
- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mesy
![]()
![]()
no to prawda, blisko terminu @ czuje się na zmianę nadzieję, że fasolka jest, a z drugiej strony rozpacz, że pewnie się nie udało. jak przychodzi @ to tylko żal, wściekłość, smutek - pytania dlaczego się nie udało? w czasie @ dół, a kilka dni później znowu się odnajduje siłę, dni płodne... i znowu oczekiwanie jaki będzie efekt..
i tak w kółko.
Taki nasz już los

Mała ja nie myślałam i póki nie spróbuje iv choć to bardzo odległe plany przyszłościowo to nie myślę o adopcji póki co......
Znam przypadek koleżanka od mojej mamy bardzo długo się starała o dziecko , leczyli sie itp w końcu padła diagnoza że nie będą mogli mieć dzieci ... zaadoptowali małą kruszynkę .... pół roku po adopcji stał się cud zaszła w ciąże z bliźniakami

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-