BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu #598224 przez studentkaae
jutro mój 30 dc dopiero i teoretycznie 30,31 dni powinien trwać ten cykl. więc jak coś to najwcześniej w niedzielę walnę testa.

mesy... mi już też siły opadają... :( dlatego tak nie chce widzieć tej 1 kreski... :(
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #598227 przez mesy
Mała napisał:

Dziewczyny słyszałyście, że od lipca ma być in vitro dofinansowywane www.zdrowie.abc.com.pl/czytaj/-/artykul/...-bariere-dostepnosci

O tym o ile się nie myle trąbili już wcześniej ... szkoda tylko że wiekszej połowy nie zrobią dofinansowania

studentkaae a ile się starasz ?

nefretete ;)
12 lata 2 miesiąc temu #598231 przez studentkaae

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #598234 przez mesy
studentkaae To i tak nie długo ... ja wiem , że poronienie dla kobiety to ciężki okres, trauma itp i nie chce cię teraz urazic w żaden sposób ale chociaż wiesz , że możesz zajść w tą ciąże ..... mi teraz będzie leciał 26 miesiąc ..... i w ogóle nic nie zaskoczyło przez ten czas i czasem sobie myślę , że chyba w ogóle nie zaskoczy :dry:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #598235 przez Mała
Mesy ja nie jestem w temacie, także nie wiem jak to tam dokładnie wygląda to dofinansowanie

Dziewczyny ja trzymam za Was kciuki, nawet połowy tyle co Wy nerwów, żali itp nie przeżyłam, jeżeli chodzi o zafasolkowanie :kiss:

Mirellka a co tam u Vifi, lepiej z nią, wiesz coś?
12 lata 2 miesiąc temu #598239 przez gosia28
studentka trzymamy za słowo i jak @ nie przelezie to w niedziele sikasz :)

mi to się już myśleć nie chce ile się staramy :angry: i nic nie wychodzi

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 2 miesiąc temu #598242 przez studentkaae
mesy - jasne, zdaję sobie sprawę, że jest wiele par, która starają się dużo dłużej niż my... tyle że może przez to, że raz nam się udało nie sądziłam, że teraz będzie z tym taki problem... :(

przytulam Cię mocno :kiss: :kiss: nadzieja umiera ostatnia wiesz. musi w końcu zdarzyć się każdej z nas ten cud i skończyć się pomyślnie. nie może być inaczej, ale wiesz - ja niestety też coraz częściej już tą nadzieję tracę. może ktoś powie, że za wcześnie. no może, ale każdy ma inny próg "tego" czasu...
12 lata 2 miesiąc temu #598248 przez anoda89
Kochane dziewuszki ściskam was mocno :kiss: :kiss: :kiss: Wierzę że już niedługo zobaczycie II kreski na teście :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #598249 przez mesy
studentkaae napisał:

mesy - jasne, zdaję sobie sprawę, że jest wiele par, która starają się dużo dłużej niż my... tyle że może przez to, że raz nam się udało nie sądziłam, że teraz będzie z tym taki problem... :(

przytulam Cię mocno :kiss: :kiss: nadzieja umiera ostatnia wiesz. musi w końcu zdarzyć się każdej z nas ten cud i skończyć się pomyślnie. nie może być inaczej, ale wiesz - ja niestety też coraz częściej już tą nadzieję tracę. może ktoś powie, że za wcześnie. no może, ale każdy ma inny próg "tego" czasu...

Za wcześnie ?? wiesz ile razy ja już byłam zrezygnowana ?? ale po kilku dniach dochodziło do mnie że trzeba walczyć dalej .
Ja tam trzymam za ciebie kciuki bo kto wie może masz juz fasolka w brzuchu :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #598255 przez Mała
Dziewczyny nie chcę Was w żaden sposób urazić i jak nie chcecie to nie odpowiadajcie. Myślałyście o adopcji?

Anoda i dowiedziałaś się coś?
12 lata 2 miesiąc temu #598256 przez studentkaae
mesy :kiss: :kiss: :kiss:

no to prawda, blisko terminu @ czuje się na zmianę nadzieję, że fasolka jest, a z drugiej strony rozpacz, że pewnie się nie udało. jak przychodzi @ to tylko żal, wściekłość, smutek - pytania dlaczego się nie udało? w czasie @ dół, a kilka dni później znowu się odnajduje siłę, dni płodne... i znowu oczekiwanie jaki będzie efekt..
i tak w kółko.
12 lata 2 miesiąc temu #598261 przez gosia28
My powoli z mężem ogarniamy temat. Ale to póki co to rozmowy między nami. Do ośrodka adopcyjnego jeszcze się nie umawialiśmy.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
12 lata 2 miesiąc temu #598262 przez mesy
studentkaae napisał:

mesy :kiss: :kiss: :kiss:

no to prawda, blisko terminu @ czuje się na zmianę nadzieję, że fasolka jest, a z drugiej strony rozpacz, że pewnie się nie udało. jak przychodzi @ to tylko żal, wściekłość, smutek - pytania dlaczego się nie udało? w czasie @ dół, a kilka dni później znowu się odnajduje siłę, dni płodne... i znowu oczekiwanie jaki będzie efekt..
i tak w kółko.

Taki nasz już los :)

Mała ja nie myślałam i póki nie spróbuje iv choć to bardzo odległe plany przyszłościowo to nie myślę o adopcji póki co......
Znam przypadek koleżanka od mojej mamy bardzo długo się starała o dziecko , leczyli sie itp w końcu padła diagnoza że nie będą mogli mieć dzieci ... zaadoptowali małą kruszynkę .... pół roku po adopcji stał się cud zaszła w ciąże z bliźniakami :)
12 lata 2 miesiąc temu #598264 przez anoda89
Mała mój gin chyba mnie olał albo ma dzisiaj tyle pacjentek że nie ma czasu zadzwonić :unsure: Jurto z rana do niego dzwonie bo siedzę jak na szpilkach. Dzięki że o mnie pamętasz :kiss:
12 lata 2 miesiąc temu #598268 przez Mała
Mesy ja też znam dwie takie pary, które adoptowały maluszka a potem za chwilę urodziły im się dzieci
Mojej mamy koleżanka adoptowała chłopczyka, bo na iv nie było ich stać i są przeszczęśliwi

Oj dziwna ta natura czy los,
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka