BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

12 lata 5 dni temu #637386 przez iwonta_kg
Ja przechodziłam przez to rok temu :dry: też ten miesiac i taka pogoda :dry: wiem co czujesz... Tylko ja męczyłam sie jeden caly dzień.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #637414 przez Mała
Witam.
Ciężki dzień dziś :dry:

Lacrijka dużo masz bodziaków , ja miałam chyba 5, a mniejszych niż 56 nie kupowałabym, bo tak szybko urosną, że założysz 2 razy i za małe

Iwonta fajnie, że emek już w domu :)

Dave :kiss: Tutaj w szpitalu po terminie każą przychodzić codziennie do szpitala i tak nawet do 3 tygodni po terminie :ohmy:

Studentka jak wyniki?

12 lata 5 dni temu #637429 przez Elmirka85
Studentka ja czekam na wyniki Twojego emka?
a ja się na nockę szykuje- nie lubię bo wolałabym z mężusiem wieczory spędzać, no ale weekend mam wolny to jutro sobie odbijemy :) :lol:

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #637431 przez Gravity
Witam
Dave bidulko nie daj sie .
Co do blizniakow brak doswiadczenia ale widze ze juz sie dobrze zaopatrzylas.Ja tych malutkich bym wiel nie kupowala dzie rosna szybko:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

12 lata 5 dni temu #637465 przez ferritka
bry ;)

eej Gosiak, bo tyś se miała wackiem OKŁADY robić a nie sie nim OKLEPYWAĆ! przez to masz siniaka, ale zajdzie szybko nie bojaj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i pamiętaj na przyszłośc, ze wackiem to tylko okłady, bo w wacku siłah B) B)

jeeeejku wiecie jak tu pisssska z zimna :angry: tak mi stopy marzną i ciało całe, że aż sie skurczyłam :dry:

Lacrunia, to nie wyrzucaj tej bielizny to ją potem ja przejmę po Cinkach stylówkach, bo ja planuje bliźniaki tysz :lol: a jak moje bliźniaki z tego wyrosną to otworzymy sklepij z używką :lol: :lol:

Dave :kiss: :kiss: mam kciuki już zdrętwiałe od zaciskania, jak Ty nie urodzisz do poniedziałku to mi biznes padnie, bo sie nie da jedną ręcą loda ukręcić :blink: :blink: :lol: :lol:

Moniaaaa, kurka rurka no to co tej Julce się podziało, bidulki :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu #637471 przez Mała
bry Ferri, a ty to ujarana albo upita równo jesteś :silly: :S Brakuje cię tutaj Babo :kiss:

12 lata 5 dni temu #637473 przez ferritka
Mała a daje Wam troszkę ode mnie odpocząć zeby od października uderzyć tu ze zdwojoną siła, ale wiesz jak mi brakuje tak z Wami ciągle na bieżąco być :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu #637487 przez studentkaae
jestem Moje Kochane, co prawda nie nadrobiłam dzisiejszego dnia co tam pisałyście, ale sie zaraz postaram.

Sis!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: jesteś w końcu :) no, jak dobrze Cię "widzieć" tutaj :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 dni temu #637493 przez ferritka
Sis Śliczna Ty sie nie martw tylko emkowi aplikuj tego salfazina ( sama jutro pocisne do apteki i mojemuy staremu też zapodam, mam nadzieje, że to nie jest na receptę??)

ostatnio oglądałam o żołnierzykach- wojownikach że kiedyś było 40 tyś czegoś tam, teraz norma jest 20 tyś a bardzo dużo chopó po 25 roku życia ma w przedziale 9-14 tyś .. :dry: :dry:

Sis Ty szykuj wiadro syropa na wrzesień, zrobimy tu panieński , co Wy na to ?? :lol: wszystkie Was zapraszam B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #637515 przez studentkaae

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 dni temu #637521 przez Mała
Studentka

A panieński jak nie, jak tak :lol:

12 lata 5 dni temu #637526 przez gosia28
ferri na a jakże panieński musi być:)

studentka cynk jest bardzo korzystny na takie sprawy i często w suplementach diety dla mężczyzn jest włączany.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 5 dni temu - 12 lata 5 dni temu #637528 przez gosiak

Ferri Ty zboczuchu mały :lol:

A na panieński jak najbardziej się piszę ;) :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

12 lata 5 dni temu #637538 przez studentkaae

12 lata 5 dni temu #637545 przez Marta M
Co do bodziaków w rozmiarze 50 nie mówiłam żeby kupować worek ale ze 4 sztuki chociaż, to są bliźniaczki, jeszcze mogą przyjść na świat przed terminem i w 56 mogą się topić...widziałam po mojej pchełce ;) Ale co prawda to prawda, kilka tygodni i w 62 wejdą ;)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka