BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

12 lata 1 miesiąc temu #636746 przez pani_p
Hejo :kiss:

Dave może jednak nastaw się że to dłużej potrwa, spróbuj się zrelaksowac, odpocząć, dac sobie czas. Wtedy może lepiej się poczujesz. No nie wiem, nie byłam nigdy w takiej sytuacji. Bądź dzielna :-*

Monia ojej, musiało być ciężko w nocy.

Moze ta pełnia i na mnie wpłynęła? Tak mi się źle spało, brzuch ciągnął, wszystko mnie boli :dry:

Miłego dnia :-*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #636817 przez gosiak
Moze u Dave w szpitalu majówke juz zaczynają :S nie rozumiem po co Cie trzymają jak nic nie zamierzaja robić :angry:

U mnie opuchlizna schodzi :woohoo: ale ale kuwa siniol zrobil się ochydnie zółty, wygladam jak bym wpier...od ema dostała :S

Miłego ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

12 lata 1 miesiąc temu #636834 przez MoNiaaa
gosiak podejrzewam ze jak dave juz na oddzial przyjeli to nie wyjdzie dopuki Matek nie opusci brzucha tym bardziej ze jest po terminie..:(
ale 3mam kciuki zeby po weekendzie juz byli razem w domku :)

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #636855 przez emka
Dzieki dziewczyny za rady :)
Pamiętacie taką reklamę Cocolino :) własnie mi się przypomniała "I się nie elektryzezuje" :)

Dave NIe wiem co to oxy, ale moja kooleżanka mówiła ze jak dadzą czopek to idzie szybko. Mi tego nie mogli podać, bo była przed terminem. A to podobno tylko w terminowych ciążach dają na wywołanie. Trzymam za Ciebie kciukasy!!! NIech już sie ruszy no! Czekam na wieści! Buziaki! Badź dzielna! :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

12 lata 1 miesiąc temu #636856 przez anoda89
ooooo przypomniało mi się, słuchajcie jutro idziemy na ślub i młodzi chcą zamiast kwiatów książkę. Czy możecie mi jakoś polecić??

12 lata 1 miesiąc temu #636866 przez gosiak
Anoda...50 twarzy :lol: heh nie no żart :silly: ja bym kupiła coś w stylu poradnika, czy przewodnik np.po najciekawszych polskich miejscach, no chyba ze wiesz jakie książki czytaja...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

12 lata 1 miesiąc temu #636876 przez anoda89
No wczoraj też się śmiałam do męża że Greya im kupimy :lol: Życie erotyczne na pewno mieli by o niebo lepsze ;) :laugh: Właśnie nie wiem jakie książki lubią i tu pies pogrzebany, poradnik to dobry pomysł. Książki kucharskie pewnie dostaną więc odpada chociaż ja bym się ucieszyła. Zobaczę co będą u mnie w księgarni mieli do za proponowania.

12 lata 1 miesiąc temu #636883 przez MoNiaaa
Anoda moze kamasutre :silly: albo jakis poradnik malzenski?

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #636925 przez Lacrijka
Paczajcie co jumłam z fejsa...Bossskie :kiss:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #636951 przez monisia100100
lacrijka ale słodziutka fotka. Miałabym jeszcze do Ciebie pytanie, bo ty też spodziewasz się bliźniaczków jak ja tylko że u mnie początek. Jak z przyrostem wagi i cm. w pierwszym trymestrze, bo ja już zauważam że brzuszek jakoś się zaokrągla a to dopiero 8 tydzień, wagowo przytyłam pół kg. co do hcg to 38dc=7959 42dc=20744 49dc=59015 57dc=125475

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #636960 przez gosia28
Monia też pomyślałam o kamasutrze :silly:
a noc może faktyczni ciężka przez pełnię. Ja też dziś w nocy się kręciłam i co chwila budziłam.

Agusia współczuję, jak już koniecznie czujesz, że musisz być to oszczędzaj się i bądź gdzieś na tyłach, tak żeby jak najmniej smutku Ci się udzielało. Ja teraz tak robię bo ogólnie to w temacie pogrzebów mam nerwy rozkołotane więc wolę być gdzieś na końcu, a Ty nie możesz wzbudzać w sobie takich emocji.

Dave :kiss:

ja rozpoczęłam wczoraj testowanie owulkowych, dziś 16 dc ale malin jeszcze nie ma :angry:

ferri to ja rezerwuję tego drugiego boćka B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

12 lata 1 miesiąc temu #636998 przez Mirella
Melduję, ze czytam jestem na bieżąco, nie opuściłam Was ani na trochę, Duśka złapała zapalenie gardła, właśnie wróciliśmy od lekarza, a że mój mąż w domu dziś siedzi to idę sobie buty kupić. Postaram się wieczorem jakoś obszerniej odpisać, póki co buziakuję Was wszystkie :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #637032 przez Lacrijka
Jesuuuu, umylam 2,5 okna tarasowego i umirom na zadyszke.. Czy to minie kiedys ???? :silly:

I mam pytanko do mam.. Robiłam dzis kepisz w szafie cinek i mam tak:
- 30 bodziaków 56 z krótkim rekawem
- 30 bodziaków 56 z długim rękawem
- 25 bodziaków 62 z krótkim rękawem
- 30 bodziaków 62 z długim rękawem
Styknie na start z bielizny ?? Kaftaniki, pajacyki mamy, śpiochy domówiłam.. Damy rade ??

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #637048 przez Marta M
ferri szalona :silly: :silly: A ja się zaktualizuję na meldunku jak zobaczę serduszko :blush: :blush:

Dave ja tak z Mają ponad 2 tygodnie leżałam, robili mi tylko ktg i dwa testy oksytocyny w odstępie tygodnia, trzecią kroplówę już dostałam full bo Majce tętno na ktg spadło i wtedy zdecydowała sie wyjść...a ze szpitala też nie wyszłam, bo też mówili na własne żądanie, bałam się...

Lacra ja dla Majki miałam może z 6 z długim i 6 z krótkim w rozm 56, tak samo 62 i do 86 podobnie i dało radę ;) Jestem w szoku że tyle tego masz, na jedną cinkę wyjdzie 15+15 tj 30 body :cheer: :cheer:, jak dla mnie duuuuużo :lol: Dzieciaczki szybko z tego wyrastają ;)

Duśka zdrówka :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #637053 przez emka
Lacra Ty się nie przemęczaj kobieto :) Ty sie pytasz czy starczy?! :cheer: Pięcioraczków się spodziewasz? :lol: :silly:

Własnie moja koleżanka dzwoniła, ona sie rozwodzi, ma 3 dzieci i nie ma co z nimi zrobić tej nocy (ma nocną zmianę). Będę miała przedszkole w domu! Moze któraś chce, chętnie sie podziele :) :silly: :blink: Dzieci w wieku 11, 6, 4 :) :) Chyba muszę zakupy jakieś zrobić :) No ale Wiki sie ucieszy :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka