BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 1 miesiąc temu #1035194 przez Mirella
Marta, my też nie wiemy co u Ciebie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #1035196 przez gosiak
Martuś dziękuję, każde kciuki, modlitwy dobre myśli w moim kierunku dużo dla mnie znaczą, przydadzą się szczególnie w najbliższym czasie, dziękuję :kiss:

Ale Mirella ma rację, też nie wiemy co u Ciebie, pisz pisz i koniecznie fotki proszę :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 3 tygodni temu #1035257 przez Marta M
Oj dziewczyny jakoś czas zaczął mi tak nieubłaganie pędzić. Czas wykorzystuję maksymalnie ile się da i jeszcze mi dnia brakuje. I tak codzień. Dzieciaki już duże, świata poza sobą nie widzą :) Ostatnio pierwszy raz się zdarzyło na chyba 50 przypadków że katar był tylko katarem a zawsze schodziło na oskrzela, obturacja, duszność, świsty itd a teraz normalnie pierwszy taki wybryk że skończyło się na nosie, z czego się niesamowicie cieszę :) Maja chodzi ze mną do szkoły, co prawda już do zerówki ale tylko w tych godzinach kiedy ja pracuję także dla mnie wielka wygoda a i ona zadowolona :)

Jakoś dawno nie zgrywałam zdj z aparatu i komórki...

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #1035297 przez Asik
Witajcież :)

Marta ojj leci leci ten czas :) śliczne te Twoje dzieciaki :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

10 lata 4 tygodni temu #1035522 przez Ingrid29
Marta śliczne dzieciaki i jakie już duże :)
dziewczyny żyjecie? puchy okropne :dry:
z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wypadu do Gdańska
Załączniki:

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #1035810 przez masuska
Witajcie,

Pokazałam się na staraczkach 2 miesiące temu, to poinformuję chociaż że fasolka zasadzona. U lekarza potwierdzę w połowie miesiąca.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 tygodni temu #1035815 przez nati.olsztyn
masuska Gratuluję!!! :-)

10 lata 3 tygodni temu #1035863 przez masuska
Dziękuję. Oby zdrowo rosła :)

10 lata 3 tygodni temu #1035865 przez Gosia 2712
Hejka :)
Co tu kobitki taka cisza? Gosiaku co tam u Ciebie?
Masuska gratuluje kochana :kiss: :kiss: :kiss: spokojnej ciazy Ci zycze :) :kiss:
Ingrid sliczna z was rodzinka :)

U nas wszystko dobrze :) Piotrus rosnie jak na drozdzach, nawet nie wiem kiedy to zlecialo,a we wtorek konczymy 16 tyg :whistle: i pediatra mowi, ze mozemy juz wprowadzac jedzonko :woohoo: :silly: hehe juz to widze jak mycha bedzie tym pluł :silly: :lol: B) Grzeczny jest jak nie wiem co, no zlote dziecko mi sie trafilo :blush: :blush: spi od 22 do 7.40 :lol: a i w dzien potrafi duzo spac :) Zebym z armaty od ciotki Mirellki nie dostala to wstawiam fot oczywiscie :P :silly:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Podziękowania: aggi

10 lata 3 tygodni temu #1035872 przez Śliwka
Witajcie po długiej przerwie. U nas wszystko ok. No prawie... Ale zacznę od początku. Ostatnio pisałam, że ciąża potwierdzona ale serduszko nie biło i ten krwiak... Byłam u lekarza dwa tyg temu i serduszko biło pięknie. Krwiak nadal był więc i leki nadal dr kazała brać. Byliśmy wczoraj i maleństwo nasze ma już 2,5 cm, serduszko bije świetnie a i nawet widzieliśmy już jak się rusza :-D Mężowi aż łezki poleciały. Krwiak niestety dalej jest wiec nadal leki i nadal muszę uważać na nas. Czuję się średnio bo muli mnie całymi dniami i nie zjem wczystkiego. Mam teraz ochotę często na owoce i warzywa, jem małe porcje. Od poczatku maja poleciało 10 kg. Wyniki mam dobre a że do szczupłych nie należę więc dr powiedziała, że póki co to nie ma się czym martwić. Z synkiem w ciąży też tak miałam, że tylam ale nie tylko miałam takich mdłości. Do tego jeszcze coś mi się porobiło z uchem. Dwa tygodnie temu mialam angine. Niby przeszła ale chyba klima w aucie mnie doprawila i znowu czułam gardło ale kilka dni temu ucho mi się zatkało. Do tego mam nadal zawalone zatoki. :'( Wydaje mi się, że to chyba samo nie przejdzie i bez lekarza się nie odejdzie. Chyba, że Wy macie jakieś rady. ? :-) :-)

10 lata 3 tygodni temu #1035874 przez masuska
Gosia śliczny chłopczyk. Też mam syna Piotra. Od 2,5 miesiąca życia przesypiać potrafił całą noc, skoki rozwojowe przechodził łagodnie, ząbki tak samo.Był bardzo grzeczny, tak do 2 latek:)

Śliwka ja walczę z przeziębieniem, chyba mi w pracy chłodzenie szkodzi. W sumie to tylko gardo mnie boli, a na to działam wodą z miodem i cytryną, oraz zrobiłam syrop z cebuli i wkroiłam też trochę czosnku. A że odczuwam już mdłości to ciężko mi przez to przebrnąć. Z synkiem tak nie miałam, a teraz mimo że to sam początek to męczę się strasznie.

10 lata 3 tygodni temu #1035882 przez honka_18
Masuska Gratuluję :laugh:
Też mdłości miałam w 2 ciąży aż 16 tyg :evil:

Gosia kiedy to zleciało :woohoo: Piotruś śliczny, ze spaniem chwalić Jego nie będę żeby się nie popsuł :whistle:

Kurcze ostatnio mam wrażenie że wszystkie dzieciaczki na około śpią tylko nie mój młodszy dzieć :pinch: zasypia po 20.budzi się ok 23 i do 5 rano wierci się i płacze po czym śpi do 8 rano a ja jak widmo się snuję.

10 lata 3 tygodni temu #1035895 przez gosiak
Bry, nie mogłam nie napisać jak Gosia tu wpada z takim przystojniakiem, Gosiu ale czaruś :kiss: a że grzeczny to masz w nagrode wiesz za co :kiss: :kiss: wycałuj Go odemnie :kiss: :kiss:

Marta widzieałam tu fotki Twoich dzieci, no śliczności i jak podobni do siebie :kiss:

Asia Twe dzieciaki też widziałam, córa piękna kobita a Szymi wiadomo słodziak :kiss:

Ingrid zarażacie uśmiechem :kiss:

Wszystkim nowozafasolkowanym życzę nudnej ciąży i Gratuluję :cheer:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: Asik, Mała, madziaska, aggi

10 lata 3 tygodni temu #1035902 przez moofka
Dobry :)

Gosia cudny Piotruś :kiss: ale leci ten czas :ohmy:

Masuska gratulacje :)

Gosiaku no w końcu jakieś wieści :whistle: już szykuje kciuki ;)
Podziękowania: gosiak

10 lata 3 tygodni temu #1035912 przez Sevilla
Gosia młody cudny, kiedy ten czas zleciał??

Gosiak trzymam kciuki za udany transfer :)

Zafasolkowanym gratuluje :)

A ja turlam się dalej.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka