BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

7 lata 4 miesiąc temu #1065813 przez anoda89
Proszę test

Załącznik 20170824_093346.jpg nie został znaleziony

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 4 miesiąc temu #1065814 przez anoda89
A tu pierwsze fotka groch

Załącznik 20170824_093058.jpg nie został znaleziony

Załączniki:

7 lata 4 miesiąc temu #1065817 przez MoNiaaa
anoda lapaj buziaki strasznie się ciesze :)
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http

]

7 lata 4 miesiąc temu #1065818 przez gosiak
Anoda wow wow, nawet nie wiesz jak się cieszę że trafisz na kwietniowki :kiss: gratulacje ogromne, super kreski i groszek :kiss: a kwietniowki już dawno są :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

7 lata 4 miesiąc temu - 7 lata 4 miesiąc temu #1065843 przez Ingrid29
Anoda gratuluje, piękne maliny. Gosiaku groszek cudny i też mi na chlopa wygląda. Buziaki dla wszystkich dzieciaków i groszków i fasolków. Mirell pierwsze cudem jest, drugie będzie albo nie, nie spinamy się. Z resztą teraz o tak mam stresy, jutro idę na zabieg usuwania znamienia. A potem 2 tygodnie stresu i czekania na wynik, czy to nie czerniak. Także ten tego trzymajcie kciukasy, żeby było okej. Całuski

7 lata 4 miesiąc temu #1065850 przez gosiak
Ingrid kciuki, na pewno będzie dobrze, moja siostra miała takie okropne pieprzyki, na szczęście nie okazały się zlosliwe...powodzenia jutro :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Podziękowania: Ingrid29

7 lata 4 miesiąc temu #1065881 przez Asik
Hello :)
Gosiaku oooojjjjoooooojjjjooooojjjj jaki cudowny mały groszek Gosiaku :kiss: :kiss: :kiss:

Anoda gratulacje :D :D :D cudna fasolka :) :) :kiss: :kiss: :kiss:

Gdybym umiała zdjecia dodawac to bym Szymka zdjecie dodała ale cholerstwo nie chce mi dodawac buuuuuu

Buziale dla starej ekipy oraz nowych staraczek :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

7 lata 4 miesiąc temu #1065884 przez Mirella
Ingrid, jakie dwa tygodnie, Ty mi tu na bieżąco melduj, przez dwa tygodnie to ja osiwieję przez Ciebie!!!!

Anoda, ho ho ho ho, no to pojechałaś po bandzie!!! :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss: :kiss: :kiss::kiss:

No to teraz organizacyjnie, Gosiak jest w parze ze Skalarkiem, Anoda nie ma pary, kto będzie parą dla Anody??? WiFi, co tam u Ciebie, piszesz się??

7 lata 4 miesiąc temu #1065900 przez Ingrid29
Mirella, żeby można było przyspieszyć to z chęcią bym to zrobiła. Niestety wycinek jest wysyłany do loboratorium i się czeka. O 11 mam zabieg, także zaraz się zbieram

7 lata 4 miesiąc temu #1065903 przez anoda89
Dzięki dziewczyny :kiss: Wzięłam was z zaskoczenia :laugh:

Ingrid będzie dobrze :) Grunt to pozytywnie się nastawić.

7 lata 4 miesiąc temu - 7 lata 4 miesiąc temu #1065927 przez studentkaae
Anodka gratulacje Kochana. Super! Ale fajna paka na kwietniowkach sie zbiera. Wesolutko. Caluje!

Asik pokazuj pokazuj Szymonito. Ten to juz pewnie wyrosl na mega chlopa. Patrze na Twoj suwak i nie wierze ile on juz ma latek

7 lata 4 miesiąc temu #1065937 przez gosiak
Ingrid kciuki :kiss:

Ja też już wczoraj patrzyłam na Asi suwaczek i byłam w szoku, toż to już 6latek poważny :) czekamy na fotke, choć czasem na fb widzę kawalera ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

7 lata 4 miesiąc temu #1065961 przez ViFi
Gratulacje Anoda....

Podczytuje Was ukradkiem....i mam łzy w oczach ...chyba mam dołek.... Każdy pozytywny test sprawia mi ogromną radość a najbardziej starej gwardii, oczywiście nowe dziewczyny też tylko to taki sentyment.... kiedyś odkurzyłam i czytałam wątek o Naszych wachadełkach....obraczkami....

A co u mnie ..... nic
Czekam czekam moze sie doczekam od 13 lipca jestem wyciszona.... w październiku mam zrobić wyniki.... rozjechałam sie hormonalnie PRL Tsh no i Ca125 .... czasami to już nie mam siły walczyć. Chodze dp psychologa i psychiatry rozjechałam sie a oni mówią ze silna jestem a ja ..... wszystko chłone jak gąbka....
I znowu mam łzy.....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]

7 lata 4 miesiąc temu #1065962 przez gosiak
Vifi :kiss: ciągle wierzę że i Ty nam tu pokażesz dwie kreski tylko cholerny los każe tak długo czekać :( tule kochana :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

7 lata 4 miesiąc temu #1065967 przez anoda89
Vifi przytulam :kiss: Życie jest cholernie niesprawiedliwe ale wierze, ze już niedługo Ty nam też zaprezentujesz swój mały wielki cud.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka