BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #669509 przez anoda89
Domi poleż kilka dni w domu bierz leki a będzie dobrze :) Jutro zadzwoń do lekarza i umów się na wszelki wypadek prywatnie niech sprawdzi z czego to plamienie. Będzie dobrze we wczesnej ciąży często zdarzają się krwawienie albo plamienia.

Jestem z siebie dumna...zrobiłam szok trening cały :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #669515 przez Dave
Anoda - jak ja bym też chciała już poćwiczyć, ale nawet mąż mnie puka z czółko, żebym sobie dała spokój jeszcze troszkę.

Zamykają mi się oczy. Dzisiejsze usypianie dzieci było mordercze :cheer:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 11 miesiąc temu #669526 przez Gosia 2712
Czesc kochane :)
Domi mam nadzieje ze bedzie dobrze, odpoczywaj duzo i nie przemeczaj sie :)
Anoda jak ja bym chciala byc wytrwala i zawziecie cwiczyc :s ale jakos tak czasu i weny brak :s

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #669551 przez anoda89
Dave jeszcze trochę i będziesz katować ćwiczenia :) Zresztą z Ciebie taka laska że i ćwiczenia nie potrzebne ale dla zdrowia jak najbardziej :lol:

Gosia ojjj a ile razy mi się nie chce i coś na szybkiego strzela żeby było odbębnię ;)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #669561 przez ferritka
bry;)

Anodka, nooo szacun kochana, szacun B) nawet ja przed zawałem nie potrafiłam szoka całego zrobic, no kłonię się w pas :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mesy, dopszeee,i jeszcze Ci przywiozę bursztynek i patyka z wydmy ;*******

Domi, mam nadzieje, że już jest oki i nie ma plamień, 3maj się dzielnie i odpoczywaj ;*

która kce mi pokazać testa?? bo ja dawno nie widziałam żadnego :cheer: :cheer: nooo dziewczęta, śmiało nie krępować się :lol: :lol: :lol:

jestem umordowana jak wiertarka po remoncie :dry: ale za to dzień leci szybko a to znaczy że do września niedługo i do Groszków moich też, ja przecież wiecznie na urlopie nie bedę, więc dobrze Wam radzę póki nie stoje w kolejce łapać Groszki i Fasolki bo od wrzesnia to ja się szpagatami bedę rozpychać B) B) B) B)

ps. wiecie co, schudłam już 5 kg!!!! ale to za duzo przecież w prawie miesiąc :dry: :dry:
no i dzisiaj jak wlazłam na wagę to się troche przestraszyłam , bo jak mnie jojo złapie to mi się nazbiera z 10 w zamian za te 5 :angry: zawsze tak mam :dry:

jutro dzień dziecka- bedę pewnie późnym wieczorem dopiero więc wszystkim dzieciom naszym staraczkowym ciocia Ferri przesyła buziaka i ściski i chupachupsy kokakolowe, Wszystkim Mamusiom które czekają na swoje Perełki przesyłam ściski i buziaki i energię aby szybko się u Was pojawiły małe skarby :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a wiecie że jak jutro już czerwiec to mi tu zostało jeszcze tylko 3 miechy B) B) B)
Fallllllllllllllllllllllllla radości :silly: :silly:

Iwonka, też cholewcia nie śpię;/ jak się męcze z boku na bok ,usypiam o 3 rano a potem wstać nie moge, jakiś koszmar :dry: :dry: :dry: nigdy tak nie miałam, tym bardziej tu jak jestem zmęczona :angry: :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #669572 przez Elmirka85
cześć dziewczyny
Domi leż i odpoczywaj... będzie dobrze.

ja sobie robię testy owulacyjne co dzień od 14 dc i bardzo się zdziwiłam, bo kiedyś już próbowałam ale robiłam parę dni i nic mi nie wyszło więc myślałam że testy wadliwe. A tu wczoraj w końcu dwie takie same kreski- dopiero w 21 dniu cyklu. a ja Wam szczerze powiem że przeważnie jak się staraliśmy to do ok 17 dnia cyklu, bo jakoś byłam przekonana że juz po owulacji.... ale ze mnie tempa strzała :dry: :dry: :lol:

ale mam znowu zmartwienie bo mój Aleks dostał jakieś Chrostki i go swędzą i się boję że to może być ospa... zobaczymy jutro, ale gorączki nie ma
martwię się o niego i o mnie i męża bo nie mieliśmy ospy jeszcze. no i martwię się że jakby cud się stał i coś by nam wyszło a ja bym ospę dostała to co wtedy? :( :( :(

11 lata 11 miesiąc temu #669602 przez Dave
Dzien dobry!

Elmirka-nie zamartwiaj sie na zapas. Moze to tylko chwilowe uczulenie.

Feri- :kiss: :cheer:
Ty nie przesadzaj z ta waga,bo do wrzesnia to nam znikniesz, i gdzie groszki domek znajda?!

Domi-jak sytuacja?

Mati wlasnie sniadanie wcina. Majos spi. Ciekawe jaki dzien nas czeka.

Milego dziewuchy:-)

11 lata 11 miesiąc temu #669604 przez DoMI*
Dzień DObry Dziewczyny
biore ten dupastol czy jakos tak , w nocy mnie ciagnelo za jajnik ale juz jest ok. mam lezec i odpoczywac ,najgozej w pracy bo niemoge sie przyznac i niepowiedziałaq jeszcze czekam do 3 i na umowe.
a w robocie powiedziałam ze byłam na izbie przyjec wszystko prawde,,ale jak pytali co sie dzieje powiedziałam ze chodzi o laparoskopie i niepytaja juz.. a jak bedzie juz umowa to powiem ze sie okazało ze jestem w ciazy..i tyle.
teraz do 3 leze i uwazam na siebie.
a lekarka powiedziała mi ze mam nadzerke :( i to mogło byc z nadzerki i ze tak bywa.a ja mowie niewiedziałam ze to z nadzerki wiec przyszłam bo sie martwiłam.
ale sie narobiło.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 11 miesiąc temu #669609 przez Dave
Domi - i dobrze, leż i się nie przemęczaj. A w pracy to dobry plan masz :laugh:

A ja wczoraj na okno kocyk nałożyłam, żeby się dzieciakom lepiej zasnęło, bo rolet jeszcze sie nie dorobiliśmy. I już chyba wolałam nie wiedzieć co jest za oknem i na ten koc patrzeć :angry: Leje deszcz :evil: :evil: :X :X

Kanapka z pomidorkiem, ogórkiem i sałatą przypominają, mi że tam powinno przecież świecić słońce :laugh: :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #669672 przez DoMI*
jakos musze sobie radzic Dave z tym wszystkim... jakis dziwny zbieg okolicznosci ale wiem ze w pracy beda baaardzo złe bo ja przyszłam na zastepstwo za dziewczyne w ciazy a teraz ja sama jestem... taka historia ze hej

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 11 miesiąc temu #669674 przez DoMI*
wiecie z czego sie naj bardziej ciesze ze dzis dopiero mam 7 tydzien i dzien..a wczorja był 7 tydzien a z usg wyszło ze to 7 tydzien i 2 dzien normalnie dzidzia tak szybko rosnie !:) ze nawet teraz dni niezgadzaja sie :)niech rosnie zdrowo i nieszaleje w brzuszku. aby sie utrzmało malenstwo

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 11 miesiąc temu #669694 przez emma
Bierz leki, odpoczywaj i myśl pozytywnie! Trzymam kciuki! :-)

11 lata 11 miesiąc temu #669695 przez iwonta_kg
Dzień dobry:-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #669766 przez Gosia 2712
Witam sie i ja :)
Domi odpoczywaj ile wlezie :)

Ej gdzie to slonce? Cimno, buro i ponuro :s

Wszystkiego naj naj dla dzieciaczkow :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #669812 przez Agusia83
I ja się witam :laugh: No ktoś i mnie ukradł słońce...od rana leje i leje...a niby weekend miał być upalny...jaaasneee...
Emi ma drzemkę, a ja mogę na spokojnie pobuszować po necie...

Domi, nic się nie martw, skoro dr powiedziała, że to mogą być plamienia z nadżerki, to naprawdę się nie stresuj...ja też takową posiadam...

Elmirka, jutro zobaczycie, czy to ospa, czy nie...też sie nie zamartwiaj na zapas.

Dziś 1.06 i na czerwcówkach mamy 4 mamy rozpakowane, a 2 z nich ucyzniły to w nocy i nad ranem :laugh: Kurcze, teraz na legalu możemy rodzić :silly:

Wszystkiego najlepszego na forumowych dzieciaczków...wszystkich, bez wyjątku...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka